Arctic-Cat 2012

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Bearcat-97, 4/1/11.

  1. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Uutukaisten remmien saatavuudessa on ilmeisesti ongelmia? Tämmönen väliaikaisratkasu löyty snowestilta:

    Issue:
    Drive Belt (p/n 0627-083) may be in short supply or on backorder status.

    Resolution:
    Drive Belt (p/n 0627-083) which is for 2012 F/XF/M 800 cc models is on backorder and will not be available until a later date. Until the 0627-083 drive belt becomes available, Arctic Cat has confirmed using Drive Belt (p/n 0627-020) with the use of two .090-in. shims (p/n 0648-714). This application will work as a back-up in low altitude conditions with limited performance loss.
    To install the shims, remove the cap screw securing the driven pulley to the driven shaft; then remove the sheave adjuster. Remove the O-ring and remove any shims that may be installed. Install two .090-in. shims onto the sheave adjuster and secure using the O-ring. Secure the driven pulley with the new belt using the existing cap screw. Tighten to 20 ft-lb.

    Hyvää tuossa on se, että tuo -020 remmi on "the catin remmi" vuosien takaa. Ei maksa paljoa ja tarvikkeena saa vastaavia vaikka hurumykke. En tiiä sitte paljoko "performance loss":ia on havaittavissa?
     
  2. Juzu81

    Juzu81 AC F 800 -12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Ongelmia näyttää tosiaan olevan. Vieläkin on vararemmi tulematta ja paikallinen kauppiaskaan ei tienny millon niitä tulee. Näyttää muutkin osat olevan aika kortilla. Pohjapanssari ja takalaukku ois tilattuna, jospa ne ehtis näille lumille.
     
  3. Foxxman

    Foxxman Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Vieläkinkö cattiin on hankala, - ja aikaa vievä saada osia? 5-6 vuotta sitten kun oli viimeinen cattini, sai osia odotella 4-5 viikkoa. Siksi luovuin merkistä kun osien toimitus takkuili.
    Nyt tuli kuitenkin bearcatti laitettua, mutta toivotaan, ettei varaosia tarvita.
     
  4. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Eiköhän niita varaosia maassa ole näihin pitempään tuotannossa olleisiin, taitaa ongelmat kohdistua näihin uusrunkoisiin. Bearihan ei tainnu isommin tälle kaudelle muuttua?
     
  5. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Uus mallisto ja Jenkeissä käytännössä slutsåld, tainnu tulla tarvikemenekki yllätyksenä Thief River Fallsin sakille.
    Tai sitte porukka ostaa siksi että BRP vaatii näitten poisvetoa markkinoilta, siis tulevia keräilyharvinaisuuksia...
    ;D
     
  6. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Tai sitten kelkkojen kysyntä on yllättänyt ja osia ei vai ole riittänyt varaosahyllyyn vaan kaikista käsiin saaduista on kasattu kelkkoja.
     
  7. 101mm

    101mm XM

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Taispa olla sama ongelma kotimaisella kaudella 2009 kun rex-runkoiset ilmestyi markkinoille.
     
  8. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Arctic-Cat 2012

    No Catiska jos kuka tietää tän kotimaisen osien odottelusta.. Ei paljoa kilsoja kertyny :)

    Luulisi noita hihnojakin kuiten tulevan linjalta semmoista tahtia lisää, että pian niitä saa.. Paitti jos Cattikin on alkanu syömään hihnoja uuden rungon myötä, niin ei enää hihnavalmistajien paukut riitä tuottamaan brp:lla ja catille yhtäaikaa sitä vauhtia mitä hihnaa palaa.
     
  9. snode

    snode Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Semmostakin huhut kertoo, että ois joillekkin alihankkijoille käynyt laman kourissa kalpaten ja siksi on tavaran saanti vaikeuksia.
     
  10. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    hehheh äkkiä ostamaan hihnan valmistajien osakkeita :D
     
  11. 101mm

    101mm XM

    Vs: Arctic-Cat 2012

    ...tapahan se on tuoki päästä alle 300kg kelkan "omistajaksi" ;)
     
  12. AMasa

    AMasa Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Nytro painaa kyllä ajokunnossa alle 300kg. XTX Nytron paino (punnittu täydellä tankilla) 293,8kg, tämä tieto Kelkkalehdestä 1-2009 ;D
     
  13. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Melkein vaihdoin 4t cattiin tälle kaudelle. En saanut vaan omaa kaupaksi ajoissa niin sitten aloin virittään sitä. Toivoisin joskus omistavani sen verran ylimääristä rahaa että saisi hankittua tuollaisen 500 kuutioisen catin "vaimolle" kakkoskelkaksi ;D
     
  14. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Onko kukaan hommannut 2012 mallista 500 sno proota? Onko tullut jousitukseen muutosta vai onko muuttuneet pelkät tarrat? ::)
     
  15. juhissK

    juhissK Freeride 137" -15

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Onkos täälllä kellään tuota vapari nelaria pätkänä? miten se lähtee kun vrt. 600 2-tahtiseen?
     
  16. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Nyt alkaa voida jo sanoa että tämä "lärpäke"ratkaisu on oikke hyvä, oikke hyvä. Ei kerää lunta nimeksikään ja aivan kuin olisi jo pariin kertaan toiminutkin suojana kun on pikkaisen offroadia harrastanut ja siellä puuterissa on pahka piileskellyt ! Toinen havainto josta vanhan rallikaverini kanssa juttelin on että onhan nuissa Fryhmäläisissä --- varsinkin ekkereissä wattlinkit ja z-linkit ja muutakin tukivarsivirityksiä. Tämä muovikolmia sitoo nuo alatukivarret tavallaan yhteen-- ei tiukkaan kuin hitsaten-- vaan eräänlainen etupään lisä "kolmiolinkki" . Se tehostaa iskunvaimennusta ja varsinkin palauttaa ohjauspaketin jonkin verran "tehokkaammin" koskapa nyt vääntövoimat joutuvat kohtaamaan kahden erillisen alatukivarren "momentit" yhdistettynä ;) Ajotuntuma joka kerran kun tuolla himmelillä käy reitillä tuntuu aivan kerrassaan paremmalta. Ja sekin täytyy sanoa että metriäkään tuosta 500 km ei ole päässyt ajamaan edes tampatulla reitillä vaan tuolla peruspatikolla.

    Noo viikon päästä perjantakina mun XFäffä on Tarvikekeskuksella eka huollossa ja sitten lähdetään Tunturiralliin 8)
     
  17. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Ettei nyt jo uskottas liikaa parin millin reijitetyn ja muutamalla lemmarilla kiinni olevan muovilevyn "tukeen", mikäli puhutaan tuosta pari sivua sitten esitellystä.
    Voi toki toimia tosiaan siihen pahkaan osuessaan "puskurina" sekä puuterissa kellukkeena, mutta ei se nyt sentään jäykistä raudasta tehtyä V-mallista tukivartta vielä noilla kiinnityksillään. Ainakaan henkistä vahvistusta enempää.
    Ne "oikeat" tukivarsien boksaukset, kaarien kolmiotuet ja reikälevyt jne., joita tässä kait haettiin nyt on kuitenki jo vähä eriasia.
     
  18. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Asia on helposti kokeiltavissa ihan "lihasvoimin" kun ilman muovilärpäkkeitä liikuttaa olka-akselia, tukivarret ovat "irtonaisia" ja paketti liikkuu ns. helpommin. 4 mm ;) muovi kun kiristetään nurkista lemmarilla se todellakin jäykistää tuota pakettia "kun sitä lihasvoimin" liikuttaa -- de facto. SE miten se käytännössä vaikuttaa jäykistämään ripustusta onkin jo toinen juttu eikä varmaan kisakuskitason viripajaratkaisu--- enkä sitä tässä toitotakkaan. Niin ja oikeastihan nämä jäykistysasiat ovat semmoisiakin että herkästi menee liian "tönkiksi" jos nyt turkkialumiinipellistä alat kolmikappaleita lenkkipulteilla tukivarsiin kiinnittämään. Tässä uudessa Arcticissa ei ole tarvetta varmaan mihinkään lisävirityksiin,,,

    Tää on vaan semmoinen "tuunaus"/teknisen asian hybridi ;D Niin otappa muuten tuommoinen 4 mm muovilevy käteen ja koitappa poika taittaa sitä--- yllätyt sen sitkosta :eek:
     
  19. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Eli siis tuo muovi on yhtenäinen ? Eli yhdistää myös tukivarret toisiinsa, niinkuin kallistuksenvakaajakin ?
    Kyllähän se silloin tietenki koko keulaa "jäykistää", mutta siittä sitte onki varmaan mielipiteitä joka lähtöön, onko se hyvä vai huono asia...
     
  20. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Toivottavasti että joudu kovin tiheään polttimoja vaihtaan keulille. Voin kertoa että on mielenkiintoista ja AHASTA! ;D :-X
     

Suosittele tätä sivua