440 xr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä polle440, 25/12/05.

 1. kKon

  kKon Well-Known Member

  Vs: 440 xr

  käytä huollossa. varmasti aivan kuravelliä. :)
   
 2. Wesqu

  Wesqu AC sno pro/F7

  Vs: 440 xr

  Onkos muilla semmosta vikaa et iskarin varsi ottaa kiinni siihen pultiin jossa on ne vääntö raudat kiinni(takapukissa) entinen iskari ottii siihen kiinni. nyt siirsin niitä kuminappuloita siitä takapukista eli perä ei nouse enää niin ylös niin nyt ei ota enää kiinni.

  Mikäköhän iskari oli takapukissa nyt on pro xr 04 vm iskari paljon paksumpi kuin entinen joka meni halki oli kuitenkin walker evans.
   
 3. HooÄr

  HooÄr Well-Known Member

  Vs: 440 xr

  Niin, vähän tuossa mittailin niin totesin että nuita vakisyyläreitäki saa eteenpäin n. 5-6cm..
   
 4. zzracing

  zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

  Vs: 440 xr

  Anna lämpöä sille uudelle tankille ja tee tilaa niille letkuille/lähdöille. Kyllä kaikki muovitankit lämpöä tottelee ja tilaa tulee yllättävänkin helposti lisää ja paljon.

  Kirkasmuovinen tankki on hiukan helpompi muotoilla kuin mustat, mutta moleemmat onnistuu helpohkosti.
   
 5. Hessu

  Hessu classic Polle

  Vs: 440 xr

  Tai sitten se kaikkein helpoin konsti.. Revistä tankki+penkki. :)


  -Hessu
   
 6. HooÄr

  HooÄr Well-Known Member

  Vs: 440 xr

  Milläs sitä lämpöä kannattais antaa? Kuumailmapuhaltimella?

  Kylmätyypittelin tuolla isolla kirkastankilla ja xr penkillä, mutta tuntu että jää ehkä liian taka, pitää vielä tuumailla..
   
 7. Wesqu

  Wesqu AC sno pro/F7

  Vs: 440 xr

  Mikä on pro xr maton Mitat?
   
 8. mac gyver

  mac gyver Member

  Vs: 440 xr

  Onko tuo mittari patterikäyttönen? Ois sinänsä näppärä, ku ilmeisesti muuten on virran kanssa ongelmaa. Ainaki toisen topikin perusteella. Jos se pattereilla toimii, niin miten kauan patterit kestää? Miten hyvin kyseinen mittari kestää säätä? Entäpä asennus, eli laitetaanko anturi pakosarjan haarakohtaan, ettei tarvis molemmille pytyille olla omaa? Kovasti tuollanen tois turvallisuudentuntua pörräämiseen.
   
 9. Wesqu

  Wesqu AC sno pro/F7

  Vs: 440 xr

  On se patteri käyttöinen. ollu itellä ajossa käytössä 5h ja yks yö unohtu kääntää virrat pois niin on se ollut jo noin 20h. siinä on normi 9v patteri. hyvin on pakkasta ja lunta kestäny. itellä on anturi 10cm männän reunasta. saattaa vaikuttaa lämpöarvoihin jos on siellä haara kohassa.
   
 10. mac gyver

  mac gyver Member

  Vs: 440 xr

  Onko sulla omat mittarit sitten molemmille puolille? Ite mielummin koittas pärjätä yhellä. Voishan siihen käyrään laittaa eristettä, ni ei niin jäähtyis ennen anturia...
   
 11. proxfan

  proxfan PROXR 440,

  Vs: 440 xr

  mulla on tuollanen mittari,tuosssa yhtymäkohdassa yks anturi ja kyllähän seki suuntaaantavasti näyttää nousut mitä tasaisilla osuuksilla pystyy kattelemaan. koko vimetalven kesti patteri (tammikuun puolestavälistä huhtikuulle)
   
 12. Nyytsi-man

  Nyytsi-man Polaris pro-xr 440/600. Polaris RMK144

  Vs: 440 xr

  Vakiona tais olla 307/36/44
   
 13. Wesqu

  Wesqu AC sno pro/F7

  Vs: 440 xr

  Joo on molemmilla puolilla anturit mutta oon tähän mennessä käyttäny vaa vasemmanpuolen putkessa ku tuntuu et jos leipoo ni leipoo siltä puolelta(2 mäntää menny jo siltä puolelta)
   
 14. proxfan

  proxfan PROXR 440,

  Vs: 440 xr

  vakio matosta en tiedä mutta ainaki monessa suomessa olevasta alta löytyy 35,5 levee ja 35 harjalla oleva kumituote, niitä vaan ei oo enää polariksella suomessa yhtään jenkeissä kuulemma muutama...
   
 15. mac gyver

  mac gyver Member

  Vs: 440 xr

  Tulihan sitä sitten säästettyä, eli laitettua vaan yks mittari yhtymäkohtaan. Lämpöjä en mittarin mukaan kertaakaan nostanut yli kuuden sadan, mutta niin siihen vaan kytkimenpuoleiseen mäntään ilmesty reikä. Eli ei tuo yhtymäkohdasta mittaus ilmeisesti joko näytä sitä, että toinen puoli käy kuumana, tai sitten kaasu ehtii jo tuolla matkalla jäähtyä melkosesti. Toinen mäntä oli kyllä ihan kunnossa.

  Katotaan jos tää yks sulatus riittäs motivoimaan toisenki mittarin hankintaan.
   
 16. proxfan

  proxfan PROXR 440,

  Vs: 440 xr

  kannattaa kattoo että luistit ovat ylhäällä samaan aikaan... ja riittävän suuret suuttimet on kans ihan kivat, ite ainakin ajattelin jotta mieluummin vähä rötää ku vaihtaa mäntiä...
   
 17. Wesqu

  Wesqu AC sno pro/F7

  Vs: 440 xr

  Itellä on menny jo 2 mäntää paskaks vasemmalta puolelta. mikähän siinä on ku se vaa hajoaa siltä puolelta, nyt on mittari sillä puolella niin on männät säästyny.

  Se ehtii jäähtyä sinne yhtymäkohtaan mennessä ettei näytä todellista lämpöä.
   
 18. mac gyver

  mac gyver Member

  Vs: 440 xr

  Suuttimet mulla oli 340 ja neulat kolmannessa kolossa, pakkasta pari astetta. Nyt on hankittu toinenki mittari ja anturin asennus 100 milliä männästä. Suuttimiksi laitoin 360/370 ja neulojakin nostin pykälällä, saa nähä kuin hyvin röpöttelee. Kaks viikkoa odottelin Allrightista uutta mäntää, kunnes menin sitä tivaamaan. Myyjä kertoi männän olevan loppu valmistajalta. Kiva kun kerrotte kahen viikon odottelun jälkeen. Nyt tilasin Euromotor centeristä ja sehän tuli nopeasti. Muuten hyvä, mutta paketin kyljessä lukee Clear: 0.0055(0.140). Ja männän päällä on eri kirjain, kuin vanhassa männässä. Tulkitsisin tuon tarkoittavan 0,14 millin ylikokoa. Lienenkö oikeassa? Odotan jännityksellä huomista kun pääsee mittaamaan. Kaiken muun hyvän lisäksi kun nostin toisen pytyn myös huvikseni pois, löytyikin sieltä alkuperäinen mäntä, kun taas sulanut oli Wiseco. Tiedä sitten pitäiskö sitä Bradtille suunnata katse... ei vaan houkuttelis heidän hinnat. Vaihtamalla männäntapit Wisekosta ja Elkosta ristiin, jää mäntien painoeroksi noin 15 grammaa. Aiemmin painoeroa taisi olla noin 40 grammaa, että ajattelin ajella eripareilla. Lisäksi laitan alkuperäisen männän ja sen pytyn kytkimen puolelle, siinä männässä kun oli pikkusen naarmua kyljessä, niin sulakoot seuraavana ja sitten visecoa tilalle. Puristukset tuollakin männällä oli vielä 8 kilon pintaan.

  Ei ole helppoa. Mielelläänhän sitä pitää parhaana ajokautena kelkkaa kuukauden telakalla mäntiä odotellessa. Vähän houkuttelis ettiä tohon joku 500-700 kuutioinen kone. Jos löytys vaikka joku kolaroitu polle.
   
 19. mac gyver

  mac gyver Member

  Vs: 440 xr

  Eihän se mitään ylikokoa tarkottanut. Hyvin pelaa taas, eikä pahemmin röpötä noilla suuttimillakaan. Nyt on molemmissa pakosarjan haaroissa omat mittarit ja lämmöt tuntuu pysyvän paljon maltillisempina. Kytkimen puoli käy noin 200-300 astetta lämpösempänä, eli vielä voisi laittaa sitä puolta rikkaammalle.

  Hieman hotsittais kokeilla variaattoriin löysempää jousta. Siitähän oli tuolla ketjun alkupuolella juttua. Onko muilla kokemusta noista, että mitä jousta kannattaisi alkaa kokeilla? Tällä hetkellä jousi on vakio, kuin myös kytkimessä. Vakiojousihan on puna/sininen 140-200 ja taulukosta katselin, että vaihtoehtoja olisi 100-150 puna/kelt ja 125-175 puna/harmaa. Ei vaan ole itsellä näistä kokemusta, että kuinka radikaaleja muutokset ovat. Lähinnä kaipaisin, että isommassa vauhdissa vaihtaisi aikasemmin isommalle.
   
 20. zzracing

  zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

  Vs: 440 xr

  Hei nyt suuttimet on jo sitä luokkaa että laitteessa on oikeasti jotain vikaa. TÄYTYY toimi noilla sun asetuksilla 340/#3 läpi koko talven ja parhaiten kohdallaan -15--20 asteissa.
  Eli vahva veikkaus kytkimen + mag. stefan vuotamiselle!!!! ::)

  Multa meni stefa tosta omasta laitteesta alle 500km ajoilla. . .ilman ulkoisia vikoja/voimia oli vaan ponne pois. . .ja pytty mäntä meni. . .

  Onhan sulla tyhjärit 45 ja ne auki??? niihin tulee roskia hellposti ja taas menee mäntä

  Laita punttia kytkimeen eli mitkä painot sulla siel nyt on ??
  Vakiot 49s tai 51s
  Vaihda 53s puntit niin pelaa.

  T, -Teemu-
   

Suosittele tätä sivua