c-Tec2 600

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 3/3/17.

 1. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  Näin on myös tapana tehdä. Hyvä lämmittää ennen ajoa, kun kelkka on säilytyksessä kylmässä liiterissä.

  Ajossa käytän koko kierrosaluetta, mutta vältän pitkää täyskaasu ajoa. Onneksi on sen verran potkua koneessa, ettei tarvitse huipputeholla juuri ajaa.
   
  hekuli tykkää tästä.
 2. TT 5900

  TT 5900 Ei menny niinku suunnittelin...

  Aina kone käyntiin ennen ajoa ja pukilla hihna lämpimäksi että valo sammuu. Itse teen aina näin ja -16 rr ajettu 6000km .
  Ei vielä mitään remonttia vaikka tänäänkin tallissa pyöri arstikkatin kritisoijia:)
  Varmaan nämäkin huonolla käytöllä saa p.skaksi niinkuin etecit:kin jos vaan haluaa...
   
 3. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Meillä on "pakkorajoitusta" liikkeelle lähtiessä maanomistajien ohjeesta niin melko heti voi lähteä ajamaan, sinkki tiukalla vetoihin pitää jo ajaa pari kilsaa lämmittelyä alle.
   
 4. Evil1

  Evil1 lynx600RCSdi ja M6000

  Onko tuohon röpötykseen 4-5 tonnin kiekoilla mitään ratkaisua? Pirullinen vaiva.
   
 5. KMV

  KMV ZR 6000 137" SP LTD

  Mikä vuosimalli? Ekassa mallissa tuota joillakin esiintyi.
   
 6. yamahasrx700

  yamahasrx700 Well-Known Member

  Mulla 2014 el tigre. Tekee sen nykäisyn kans,kun käyttää pakoaukonsäätimet auki jossain 4800rpm kohdalla. Jos sitä meinasit?
   
 7. Evil1

  Evil1 lynx600RCSdi ja M6000

  Vm2015 ja kone käytännössä kuolee, kaasun lipsuttelulla herää taas henkiin.
   
 8. yamahasrx700

  yamahasrx700 Well-Known Member

  Tuo homma on varmaan eri asia. Sen pakosäädinjutun tekee vain kerran joka käynnistyksen jälkeen.
   
 9. mac

  mac Member

  Kannattais varmaan käyttää huollossa piuhan nokassa ja katotuttaa onko eculle tullut päivityksiä. Itse päivitin ecun el tigressä niin muuttui moottorin käytös huomattavasti paremmaksi.
   
 10. Evil1

  Evil1 lynx600RCSdi ja M6000

  Eilen kävi huollossa ja eivät osanneet tehä mittään.
   
 11. NikoP

  NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

  Hephep! Vieläkö löytyy foorumin lukijoita, vai joko kaikki kesälomilla.

  M6000:sella ekoja testejä ja mittarissa 18km. Öljyn merkkivalo palaa, vaikka säiliö täynnä, sammuu kun ottaa anturilta piuhan irti ja syttyy takaisin laitettaessa. Onko muilla tullut vastaan samaista robleemaa?

  Tankissa rosentin seos, ja säiliössä omat ölpät. Totta tuolla uskaltaa ajaa, kun anturia luultavimmin vain vikoo? Keliäkin kun olis vielä...
   
 12. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  takuuhan siinä on ?
  anturi vialta tuntuis , kato että öljyä kuluu !
   
 13. NikoP

  NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

  Takuut voimassa, joten pitää kempan tarvikekeskukseen olla yhteydessä.

  Edit: Hep, eipä se jaksanut palaa kuin muutaman kilsan, nyt rokkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 6/5/17
 14. Vanahanaama

  Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

  On se vaan cattimiehellä vaikee myöntää näkyy nekin rikki menevän, ihan normaalillakin käytöllä. Joka kerta kun catissa joku vika niin se vika on vielä pahempi bompassa tai vähintään käyttäjä rikkonut tahallisesti kun on oikeasti brb miehiä... Ehkeen se kannattaa joskus vähän löysätä niitten Vihreiden kakkuloiden sankojen kiristystä.
   
  Mika_R, julli ja Kimurantti tykkäävät tästä.
 15. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Minä ajan sen verran vanhoilla (uusin 2003) Cateilla että mulle on ihan se ja sama kestääkö Catti vai hajoaakoo Bomba. Sulla tuntuu olevan parempi asiantuntemus kuin minulla noihin uusiin Catteihin, muutakin kun tuo sinun maanantaikappale jonka aikoinaan omistit. Täällä ei ole vihreitä kakkuloita mutta ei keltaisiakaan ... Aika vanhaa juttua tulee perustellen vikahommia.
   
  ebeteus tykkää tästä.
 16. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  kirjoituksesta päätellen kuuntelet vain puheita ja et ole edes istunut Catin sarvissa , saati ajanut sillä itseäsi hurmioon ja siitä syystä nyt polttelee Catti mutta et voi siirtyä leiriin muiden painostuksen vuoksi . onhan se Catti Ok laite 2003 asti niillä ajettu kisaa ja reittiä.
  Catilla on JOPA KISAlaitteissa takuu jota toisella merkillä ei ole (perävalotakuu löytyy siltä toiselta ) , takuu pelaa ja toimii , en voi moittia yhtään !
  lasin sangat on omat ja ei kenenkään kiristämät :) , ne tosiasiat vaan on kuskista itestä kii , se kelkan lämmitys alussa ja huolto ajon jälkeen vaan ovat hommia millä säästää !
  yllättävästi prp kokeilijat palaa Catin sarviin :)
   
 17. Vanahanaama

  Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

  Tä? En kyllä sanonut tietäväni tästä mallista mitään erityistä, joskus ajoin ctec2 koeajo kelkalla joka sekin pätki, siinä se. Jos luet uudestaan postini niin voit ehkä huomata siinä viitattiin vankkumattomaan cattikiimaan tilanteesta riippumatta.
   
 18. Vanahanaama

  Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

  Olet väärässä mitä tuohon ajamiseen tulee. Ihan niinkuin kuskit ei vaihtelisi merkkiä suuntaan ja toiseen kun toinen merkki kehittää jotain kiinnostavaa, sulta vaan taitaa jäädä ne vaihdot huomaamatta jos sitä yhtä suuntaa ei lasketa. Tuossa postissani ei otettu kantaa catin hyvyyteen tai huonouteen vaan siihen että sulla on ihan älyttömän hankalaa myöntää jos jossain muussa merkissä olisi jotain parempaa kun catissa tai siihen voisi tulla joku vika ilman että käyttäjä rikkoo sen tahallaan. Joku sanoo että menee remmejä liikaa niin heti on tieto että lynxi se reemisilppuri vasta onkin, yms... Catin takuusta en edes sano mitään kun olen ihan reittipelistä tänne joku talvi sitten ihan tarpeeksi avautunut, enkä edes ole tutustunut millainen on kisapelin takuu.
   
  Viimeksi muokattu: 4/6/17
 19. AssWallRiver

  AssWallRiver Well-Known Member

  hep hep! nytte 16 mallinen m6000 alla ja tekee kans sen ihme nykäsyn 4000-6000 kierroksen välis! jos luukuttaa kunnolla ja pumppailee ni kaikki hyvin...mut jos vähän rauhallisemmin ajaa tai nouseskelee vaaroja sanotaanko,et noin 7000 kierroksella ja pikkusen päästää liipasinta ja ottaa uudestaan vedon päälle niin nuukahtaa. onko ecu-juttu vai saisko varin säädöillä? ajatuksia? toki tämä konetyyppihän pitää kirrokset korkeilla aika tovin vielä kun pysähtyy parkkiin, että olisko siinä syy nuukahteluun, että variaattori ei kerkee mukaan, kun kierroksia vielä koneessa paljon kun rauhallisemmassa ajossa pumppailee?
   
 20. FFoxi

  FFoxi Khaos, 5900 LTS -91 & Irbis 150

  c-tecissä ei taida olla kesäsäilytys ohjelmaa eteccien tapaan?
   

Suosittele tätä sivua