Kelekkamiehen Pakettiauto

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 25/3/13.

 1. henkkap1

  henkkap1 Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  mulla on -02 316 kuuvelle rekisteröitynä, lastu, sprintshift-loota yms ja ei oo kyllä ollu henkilöautoo ikävä ;) 340tkm ajettu se on tuokii josta 30tkm mulla. ainut miinus että keskoskaappien mitoilla tehtyihin parkkiruutuihin ei aina taho mahtua va aina sille pykälä on löytyny.
  automaattilootasta en kyllä ossaa sannoo mittään ???
   
 2. karppinen

  karppinen Expedition 600 sdi

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Naapuri ajo uudesta asti 316 bussia. Kaks kertaa laukes perä, muuta vikaa ei ollut, tai no laukeshan siitä konekkin, kilsoja oli sillon mittarissa 980tkm.

  Mulla on -04 316, ohjelmoitu, 200 heppaakait siinä pitäs olla, kulutus ei muuttunut tuolla ohjelmoinnilla, jos ajaa vaan sitä entistä 90km/h. 60tkm oon nyt ite ajanu ja raidentangonpää pitänyt uusia ja lukot vittuilee. Ei muuta, paitsi ruostuu....

  Automaatti jos on oikea, ei sprinttishitti, voi laittaa tehoa sitten jo enemmänkin kun 200...
   
 3. calister

  calister Well-Known Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  mikäs ero tuolla sprinttishitillä on oikeeseen automaattiin? ;D tai mistä sen heti erottaa?
   
 4. JK83

  JK83 Summitti ja kittycat

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  En oo varma mutta eikös se ollu robottivaihteisto jossa on myös normi kytkin??
   
 5. jkr

  jkr Well-Known Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  jeps robottiloota
   
 6. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Nämä offtopicit vois siirrellä sinne pakettiautokeskusteluun?
   
 7. JK83

  JK83 Summitti ja kittycat

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Ei vaan tän vois muuttaa sprintteri keskusteluksi 8)
   
 8. henkkap1

  henkkap1 Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  no kai se nyt mekaaninen loota (sprintshift) kestää ottaa enemmän voimaa irti ku mitä eurooppalaisen automaattilootan turpiini ::)
   
 9. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Ootteko miten ratkassu kontin ilmanvaihon ? kohtuu kostia ilma tuolla kontissa ku kelkan sinne raapasee..

  Tekeekö tämmösellä helevettiäkään ?
  http://www.biltema.fi/fi/Veneily/LVI/Ilmanvaihto/Aurinkokennotuuletin-akku-25518/

  tai ?
  http://www.marinea.fi/vetus_ufo_ilmaventtiili_haponkestavaa_terasta

  vai ?
  http://www.mlcaravan.fi/kauppa/product_details.php?p=123

  Kesäkelkkahommiin pakko hankinta että sielä ei ala kelekka homehtumaan ;D
   
 10. repeat

  repeat Kitty Cat

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Sprintsift on käytännössä manuaaliloota joka toimii osin kuten automaatti. Kytkimen saa poltettua siitä koska kuivakytkin kuten manuaalissa, ei pitäis olla ongelma kun käyttää lootaa oikein.
   
 11. Tuplaäksä

  Tuplaäksä Well-Known Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Onko kokemusta Vitoista, tekeekö niillä mitään ?

  XX
   
 12. repeat

  repeat Kitty Cat

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Meillä oli vanhempi koppanen 108 Vito sopivasti piristettynä (rekkaa ohittaessa ei tarttenu hämmentää keppiä, kun vääntöä oli jo alhaalta), joten silläkin kerkes ihan hyvin. Eikä edes säikähtäny kärryä ;D

  Suuttimienpohjat piti yllättäen koneistaa, kuten varmaan noissa kaikissa ekoissa CDI-koneissa. Voimaa oli kytkimen kannalta ruuvattu jo hieman liikaakin kun oli jo hieman luistoa havaittavissa. Ruostehan nuihin näyttää tarttuvan samoin kuin Sprintereihinkin.
   
 13. Leader Dog

  Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Minulla on Eurovagonin koppikärryssä tuo Biliksen aurinkokenno tuuletin ja se on toiminut hyvin kelkka "höyryjen" tuulettamisessa, tosin saen toimivuus edellyttää ettei sen päällä ole lunta , jotta se saisi poweria auringosta ja ei taida asiaa auttaa jos kolaa kennon vapaaksi jos on kaamosta päällänsä.
   
 14. rainbow6

  rainbow6 Well-Known Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Itellä on nykyään tuollainen 609 Mese ja vielä pitempi malli. Se on vissiin joskus rakenneltu mikroauto- /vast. hommiin kun takatalli on liian lyhyt tähän kelkkakäyttöön. Väliseinää siis pitää siirtää eteenpäin. Siellä vaan on sitten pykätty sängyt poikittain, parisänky ylös ja yksinnukuttava laveri sen alle. Sänkyjen runko pitää purkaa tai ainakin siirtää eteenpäin. No sänkyjen edessä taas on sitten linjurista revittyjä kahdenistuttavia penkkejä joten pitää nyt vähän tuumailla mitä purkaa ja mitä ei.

  Rampin suhteen homma on melkolailla mietitty. Tuossa on paripyörien takia aika isot kaaret tavaratilan puolella ja nykyisen kelkan kanssa on ihan sentilleen meneekö se välistä vai ei. Siitä vois tietysti ajaa ylitsekin kunhan duunaisi siihen jotkut laatikot päälle mutta taidan asentaa vinssin ja hinata kelkan perä edellä kyytiin.
   
 15. petri.k

  petri.k New Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Kivasti mahtuu kyytiin sekä kelkka, ramppi että kaikki muutkin reissukamppeet, kyseessä -12 Rellun Masteri pisimpänä mallina. Invertterillä ja 2kW lämppärillä saa kopin tarvittaessa plussan puolelle. :)


  [​IMG]

  [​IMG]
   
 16. Henri

  Henri Well-Known Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Voi tuonnehan menis toinenki että heilahtaa ;D
   
 17. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Mulla oli Viiatin Ducato maxi -98,,,tuuppasin sill menemään 270000km ja ostettaessa oli 247000km lasissa. Satavarma kikotin tuo oli.
  Ainoat ongelmat oli alatukivarsien puslat ja sitten kun ne alkoi olemaan loppu, niin sitten vetoakseleiden nivelet alkoi luopumaan, yleensä vain se repsikanpuolen pitkän vetarin sisänivel menee. Onneks osat halpoja ja helppo värkätä ne paikoilleen vaikka pihalla,,,, kun ei mahdu talliin ilman kovaa vauhtia ;D Eikä tullu kyllä hiki hytissä talvella ;D ;D Nyt perseen alla citikan jumpperi, 03 vuotinen ja hyvin on tilaa ja tuntuu ihan ok peliltä. HINTA ja laatu kohillaan persaukiselle. ::)
  PS jos jollain lojuu jossain nurkissa kuskinpuolen taka-oveen tuleva kuminen stoppari ( ovet aukee 270 astetta) niin olisin kiinnostunut ostamaan sen pois. Ja kiitollinen vinkistä mistä vois löytyä. Nuo 270 asteen takaovet hieman harvinaisempia kun olivat lisähintaisia silloin uutena :eek:
   
 18. karppinen

  karppinen Expedition 600 sdi

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Mulla oli saman moinen Fiatti + toimimaton wepasto. Muistan hyvin ne kovemmat pakkas ajelut sillä kun piti mennä ulos lämmittelemään ;D ja selkä muistaa kanssa erittäin hyvin millaista ajonautintoa se tarjosi kun kuskin nurkan iskari oli jäässä. Ihmettelen vieläkin miten se sai hyvän arvostelun katsastuksen iskaritestissä sillä ???
  Diiseliähän se ei vienyt kuin 6 litroo satasella. ja kiven hakkaamaa ympäriinsä koko auto, mutta ei ruostetta laisinkaan!
   
 19. SKMXZ

  SKMXZ No sled now...

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  Tuli tungettua tuo oma pidempi Re Rellun Trafikkiin. Menihän se sinne ku otti sukset irti ja keula kiinni etuseinään. Jotta takaovet sai kiinni niin pitihän vielä se takapuskurikin ottaa irti. Ei kyl yhtään jääny tilaa jäljelle. :)
   
 20. kKon

  kKon Well-Known Member

  Vs: Kelekkamiehen Pakettiauto

  sehän on hyvä, ei tartte sitoa ;D
   

Suosittele tätä sivua