Kemijärvi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 13/11/06.

 1. Ike

  Ike RossiMaksi

  Javaruksen tien yli menevällä Pyhän reitillä velipoika kävi ajamassa. Lunta 30 cm. kuvia siuruanjoki topicissa.

  Ike
   
 2. Pasi

  Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

  "Lapin hätäkeskus tiedottaa 21.12.2006 kello 10.10:

  Kemijärveen on muodostunut viime yön aikana vaarallinen 5 metriä leveä ja 2 kilometriä pitkä railo, joka ylettyy Kallaanvaarasta Isokylän suuntaan.

  Sula railo on hengenvaarallinen erityisesti kelkkailijoille"
   
 3. SnOOzE

  SnOOzE Well-Known Member

  Miten on kemijärven suunnalla lunta?
   
 4. Niko

  Niko Well-Known Member

  heikosti on lunta,oisko joku 2-5 cm :-\
   
 5. Ike

  Ike RossiMaksi

  http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=2524.90

  Javarukselle, nuoret miehet Javarukselle....

  Ike
   
 6. Niko

  Niko Well-Known Member

  javaruksella päin on jo käyty kurvailemassa pyhän ja luoston reitillä ja huomenna vois ehkä suunnistaa uudestaan sinne päin jos sais jonku ajokaverin..... ;)
   
 7. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Lauantai aamuna 8-9 maissa, sinne pyhälle mennään ja sarriontieltä lähetään. :p
   
 8. Niko

  Niko Well-Known Member

  mullaki ois ollu tarkotus lähtiä huomena ajamaan javarukselle taas,mutta minkäs teet ku on sairas,angiinaa vissiin yrittää puskia päällensä ku kurkku niin turvoksissa ja kipiä  :mad: mutta jos sitä ois huomena terve niin vois mennä velipojan kans ajelemaan sinne päin  ;)

  edittiä: vaihtupa jo vuorokausi niin oli tarkotus mennä tänään enkä ainakaan vielä ole terve ;D
   
 9. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Sarriontieltä ??? karvakkoselän kautta? onko siellä vielä luntakaan? ootko ajanu jo tuon alkupätkän pöiliöjärvi-javaruksentie?
   
 10. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Ei oo sielä tullu käytyä. Käyn vilkaseen miltä se näyttää, se on yleensä niin kivinen pätkä että ei taia päästä vielä elleivät ole kunnostanee. Helpompi ko vie kärryssä tuone asutusalueentien päähän ja ajaa sieltä sitä sarriontietä, eli juurikin karvakkoselän kautta. Vasta kävin vilkaseen aamulenkillä ja niinku taikaiskusta sieläki oli heti reilu 15cm lunta, on se kumma. Ovat ajaneet tohmosta normi reittejä ja peltojärven kautta sinne, tietä loput ko mettässä ei oikein pääse. Pitää hetki vielä oottaa ko kaverilla vähän väsyttää, poika tuli kuumeeseen yöllä ja kaikki taas alkaa vastustaan..
   
 11. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Jees, kiva reissu! Menny ees montaa tuntia, tuntuu joskus että kelkka liikkuu enemmän räikällä ja 14mm lenkillä! ;D Pöyliöjärvi-sarriontie/karvakkoselkä on ihan per..estä. En jaksanu ees ajaa sitä ku oli ihan kraatereilla, vesi sulattanu aivan laikuille sen sarriontien puolen. Varmaan ihan ajettava pätkä jos jaksaa pöyliöjärveltä körötellä sinne asti. Onhan nuo jängät ajettavia.
   
 12. Niko

  Niko Well-Known Member

  no nii, kävästiin sitten tossa äsken tuola javaruksella päin ja ajettiin sitä kemijärveltä tulevaa reittiä pyhälle ja luostolle päin ja sit käytiin kemijärvellä päinkin ajamassa ja käryteltiin makkarat mutterikodassa ;) oli joku ajanu maasturilla sitä pyhän ja luoston reittiä olipa kiva ajaa ku kauhiat raiteet :mad:
   
 13. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Eilettäin 23. kävin päästelemässä pyhän reitillä. Siuruajokisuun laavulle ei ollu asiaa ku koski kohisi vielä avonaisena. Pyhänreitin kohilla javarusjoen ylitys näytti olevan ihan ok, ite en tosin yli menny. Javaruksentieltä jokivarteen asti joku tosimies/poroesa oli vetäny maasturilla kelkkabaanan 30cm urille, ei mitään kaikista nautittavinta ajaa kelkalla... Lunta vaihtelevasti 25-2cm, jängiltä tuuli oli puhaltanu lumet vähiin. Karvakkoselästä ajelin sähkölinjalle raviradan taakse asti ennenku käännyin takaspäin, ei oo tarpeeksi lunta vielä tuolla alkupätkällä alko uutta mattoa käydä sääliksi. Pohjat alkas oleen kunnossa nyt sais tulla sitte sitä lunta!
  Poijat tais tullakki vastaan karvakkoselän päällä ja sama porukka karhukuusikon laavulla makkaranpaistossa ku ohi ajelin?
   
 14. Niko

  Niko Well-Known Member

  jeps, ois vissiin taas huomena tarkotus hyökätä javarukselle päin ois jo kolmas kerta mut minkäs teet ku siel on nii kivvaa 8)
   
 15. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Ei heimo tullu morjestaan ko ohi ajeli, meilä oli tuletki "uunisa" ja hiillostettavaa jäi vielä. Sulla oli auto vissiin sielä levikkeellä tien laiassa? Kolme kelkkaa käväs siinä aikasemmin, kempasta kävivät mukan siinä majalla ja melkeen heti lähtivät takasin. Meilä meni tunti toista siinä rauhaa ihmetellessä. Lähipäivinä uuestaan, pakko! On se niin kivaa. :D
   
 16. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Päivä on nii lyhyt ettei ehtiny  ;) oli nii mustan näkönen se kotus että aattelin ettei sielä oo tuliakaan. Mitä kautta se porukka sinne täältä kyliltä ajaa? Jäitä tohmoon taikkas karvakkoon ja siitä asutusalueen tietä karvakkoselkään vai mistä  ??? Siellä reitin alkupäässä on nii vähän lunta ettei sieltä kannata kyllä ajaa.
   
 17. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Kärryllä asutusalueentien päähän. Asun toisella puolen järveä ja sielä on niin hiuki lunta ettei kehtaa koluta jäälle sieltä.
   
 18. Niko

  Niko Well-Known Member

  no tulihan sitä taas käytyä siellä vuovaarassa ;D ja sieltä ajeltiin luostolle, lumi vaan oli aika vähissä joissain kohin :(
   
 19. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Ja joku oli kiusanut kelkan muoveja ojan pohjalla???
   
 20. Niko

  Niko Well-Known Member

  ??? ??? ???
   

Suosittele tätä sivua