Kemijärvi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 13/11/06.

 1. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Huomio!

  Onko jäällä liikkujia? Satama-piilopato-x onko lähiaikoina liikuttu, meneekö sielläpäin jälkiä?
   
 2. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Ei kauheasti ole jälkiä mutta kyllä jäät kestää. Muistat vanhat sulapaikat vain. Uusista en tiiä muutako se railo, jokohan lie jo seki jäätyny. Lunta vain ei ole jäällä ko hiuki liukujen harmiksi.
   
 3. Hankisääski

  Hankisääski Vintage

  Toissapäivänä vietiin kelkat kärryllä Tapionniemeen ja sieltä tienpohjia Pyhän reitille. Löytyi ihan umpistakin tienpohjaa paikoin :D Kurvailtiin lenkkireitti Pyhän ympäri Luostolle ja sieltä sitä lyhempää reittiä takas Pyhälle ja sitte tienpohjia Tapionniemeen. Parhaimmat lumet löytyy Luoston lähettyviltä. Jokien ylityksissä piti hiukan hakea oikeaa paikkaa kun tulvivat sen verran että sulia paikkoja on paljon.
   
 4. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  "Hiipanniemen reittiä" puottelin ämmänniemeen ja edelleen askanselälle asti. Tasaset jäät, ei oo paljon vielä tippuneet eikä railoista/sulista merkkiäkään tuolla puolella. Piilopato on merkattu hyvin lippusiimalla, ite reitillä ei ollu vielä keppejä pystyssä. Hiipanniemeen/luuksille päin en menny temppilemaan vielä ollenkaan. Lunta vähän, kauhaselkä melkein puhtaalla jäällä, liuuille ja matolle turhan kova keli.
   
 5. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Varoitus! Se railo mikä lähtee sieltä ketosen hallin kohilta saarien lähistöltä on sitten tehny semmosta että siinä on jäitä noussu pystyynki. Kannattaa olla erityisen varovainen sielläpäin jos ajelee kallaanvaara-isokylä välillä jäällä ja tietenki muutenki. Sitä railoa ei välttämättä näe toisesta suunnasta niin hyvin ku toisesta. Pikku nyppylä voi olla kivi. Nyt tuli lunta sen verran että jäälläki voi kulkea ilman että liukuja harmittaa kauheasti. Vähän aikaa sitten tulin töistä mutta en kehannu käyä jälkiä tekeen mihinkään kun tuli lunta mahoton eikä ajolaseissa ole pyyhkijää... ;)

  Ed:poletin vähän pahkakummuntie-tehtaanranta välistä reittiä mikä menee siis suomulle ja toinen pää jään yli kaupungille. Jään yli ei näkyny vielä jälkeä mutta eipä siinä reitilläkään voinu vielä ajaa ilman että kolisi kynkkiin ja pohjaan. Lisää lunta kuitenki tulee, ilmottelen ko kyseinen reitinpätkä on vähänkään ajokelponen ja jälki menee jään yli. :)
   
 6. masco

  masco Member

  Onkos kukaan käyny pyhän reitillä nyt viime päivinä, lunta tullut ainakin kaupungin suunnassa.
  Huomena ois tarkoitus lähteä lynssiä hyppyyttään!!!
   
 7. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  No tänään meinasin mutta en ole varma. Hyvä sielä on ollu ajaa tuosta karvakkoselästä alkaen jo muutamanki viikon. Nyt varmaan kivempi. ;) Eiköhän seki mene se alkupätkä pöyliöjärvi-karvakkoselkä ko ajaa sievästi.
   
 8. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  no... höh... alahan laputtaa ja katteleen missä kunnnossa reitti on..

  JA foorumille muutakin tietoo ku pelkästään työmatkalta. ;D
   
 9. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Kaveri meni kattoon jo muuan tunti sitten. En jaksanu ko pitää koittaa tässä pihan kolauksen ja syömisten ja nettinörtteilyn jälkeen nukkua että jaksaa yöllä töihin.
  Just soitin kaverille ja tuumas että nyt on neljä jälkeä karhukuusikkoon asti. Kuulemma makia puottaa umpista pitkin. Eli reitti ok, sinne vain! :)
   
 10. WeePee

  WeePee Lynx Enduro

  Työn puolesta on tullu ajettua sillontällöin kemijärvelle, niin oon pannu merkille että puolivälissä Rovaniemi-Kemijärvi väliä on ollu enemmän lunta ku ite Kemijärvellä. Eli siinä misin seutuvilla.
  Tarkotus ois lähtee ajelee sinne suunnalle jossain välissä.
   
 11. tasasenmaanmies

  tasasenmaanmies Mammakelkka 600 Venture 04

  oliko heimo paila siellä askanselällä minkälaasta, missä kohtaa kävit, menitkö siitä satamasta ns paskaniemeen ja saarten välistä ja minne asti, terv mökkimies petäjäniemestä
   
 12. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Keskustan satamasta sitä aikasempina vuosina merkattua hiipanniemen reittiä kattilaniemen nokkaan siihen merimerkille asti ennen luuksia. Siittä totutusti rrrreippaasti selän yli ämmänniemeen ja edelleen lehtolaan ja kalasatamaan. Askanselällä jäätä riittää muuten kuhan muistaa varoa ne tutut vaaranpaikat lehtosalmen ja askanperän sulan jotka varmaan tiiät jos mökki on siinä missä luulen? Kävin itekkin mökillä siinä naapurissa,  petäjäniemeä/saarta vastapäätä.`

  Mistäpäin karhukuusikkoon? Joko pääsee ajaan koko pätkän läpi pöyliönjärven päästä pyhälle?
   
 13. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Kato kato... sitä ollaan reinoo ulkoiletettu.... mökkireissulla. :)
   
 14. tasasenmaanmies

  tasasenmaanmies Mammakelkka 600 Venture 04

  Heimolle... kyllä se siinä petäjäsaaren nokassa on.
   
 15. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  No perkale, naapureitahan tässä sitte ollaan ;) Aina sitä ollaan yritetty silmällä pitää siihen malliin ettei kävis niinku entiselle samalla paikalla olleelle...

  Onhan tuosta jo aikaa, mutta huomenna uusiks. Pakko se on yrittää repellä puskea jos sille pohjosen reissulle aiotaan ;)
   
 16. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Jeps, on ajettu alkupätkä pöyliöjärveltä honkakankaan montulle pyhän/roin risteykseen. Sielä kyllä pääsee mutta vielä kyntää pohjia myöten alkupätkällä ku ei oo minkäänlaisia pohjia alla. Varovasti ko ajelee niin hyvä mennä. Lunta jotain 30 senttiä. Käytiin tänään ajeleen suomulleppäin mutta ei menty kovin pitkälle, puoliväliin joutsijärvi/kemijärvi väliä ehkä. Kolisi paikoin ja pari tuttua kantoa löyty vielä. Polettiin kuiten jälkeä että ko lunta vähän tulee päälle niin jo sitten on hyvä puottaa. Ojat on vielä peittämättä että varovasti jos sielä liikkuu, polettiin vähän lunta kuiten pahimpiin että yli pääsi. Edelleenkään ei ole jälkeä tehty jään yli sillan pohjoispuolelta, eli kaupungilta suomun reitin alkuun siihen tehtaan viereen. Ilmotellaan ko tehään tai näkyy jälki.
   
 17. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200 & Pro R 120

  Crossiratalla näky olevan treenaajia kovasti kun siellä äsken pyörähin. Pakuja oli vaikka kuinka ja tais olla vähän nimekkäämpiäkin crossimiehiä paikalla :)
   
 18. tasasenmaanmies

  tasasenmaanmies Mammakelkka 600 Venture 04

  No helevettiläinen, Heimo käyhän kylässä kun näät liikettä. Menee vielä tovi...
   
 19. _ski-doo_

  _ski-doo_ Guest

  on kyllä satama piilopato väliä ajettu. käsitinkö heimo vääri että sulla olis jossa siel päi mökki??
   
 20. Niko

  Niko Well-Known Member

  joo siellä oli tänään ajamassa ruokamo ja korsumäki ja vaikka ketä, menipä rata jäiseksi loppupäivästä  :-\ mutta mukavaa oli  :)
   

Suosittele tätä sivua