Kemijärvi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 13/11/06.

 1. Niko

  Niko Well-Known Member

  me tuon _ski-doo_:n kans ajateltiin että jos sitä huomena lähtis sinne vuovaaraan päin körräilemään ;) kävästiin isukin kans siellä autolla nii siellä oli yks kelkka ajanu jo kelkka reittiä pitkin ja ajattelin että jos sitä itekki kävis siellä ajamassa ;)
   
 2. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Pyhän reitillä ei oltu vielä ajettu. Mikä reitti se sielä kauempana sitten menee? Onko se jo roin reittiä?
   
 3. Niko

  Niko Well-Known Member

  en kyllä yhtään tiiä mutta reitti merkit oli ja sit yks kelkka oli menny siitä,

  edit:huomennahan se ilmeisesti selviää mihin toinen pää menee entä toinen, ku huomasin sen reitin vain sillee et ku mentiin mettässä käymään nii huomasin ne reitti merkit,pitää huomenna ajaa sitä kumpaanki suuntaan,
   
 4. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Meinasin käyä siinä reitillä ajaan mikä menee javarustien yli ennen kylää, eli siinä pyhän reitillä. Sais kärryn jostain, oma ei oo vielä valmis..
   
 5. Niko

  Niko Well-Known Member

  oke, me mennään peräkärryn ja lava auton kans sinne vuovaaraan vissiin kolme kelkkaa otetaan mukaan tai jos ei tuo isä lähe nii sillon kaks,jos saatais vaikka tuo isä viemään meidät, tai jos se ei lähe viemään ku kuulosti et sillä ois muuta hommaa nii pitäs joku saaha kuskiksi,mut toivotaan et se lähtee viemään :)
   
 6. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Juups, kattoo jos törmäillään, näilä näppylöillä vissin yksin jouvun matkaan niin ajoseura ole ollenkaan pahitteeksi. Eipä silti, tuleehan tuo talvi kuitenki, ehtii sitä ajeleen vaikkei just huomena(kaan) pääsis. Sitten ainaki oikeilla lumilla otetaan takasin syksyn puuttuvat kilometrit.
   
 7. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Ottakaahan tarkemmat koortinaatit ylös missäpäin kävitte ja mikä lumitilanne. Jos tässä itekki innostuis viikolla tukivarsien kestävyyttä testaileen...
   
 8. tasasenmaanmies

  tasasenmaanmies Mammakelkka 600 Venture 04

  mikä siellä on jäätilanne, alakaako se järvi jäätymään? kerkisivätkö lähtemään kokonaan suojakelillä?
   
 9. _ski-doo_

  _ski-doo_ Guest

  ei kerenny lähteä suojasäällä, nythän sitä taas tulee kovaa vauhtia lisää. veikkaan että sitä aika paljon on vielä ku ajo yks hurjapää autollaki heti nuitten suojasäiden jälkee tuolla jäällä.
   
 10. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Missäpäin se autolla kestää ajaa? Kyllä ne ennen lauhoja kesti mutta että vielä nyt jälkeenki? Tätä menoa järvi jäätyy mukavasti, -13.1 mittarissa. Ei vaan taida silti olla vielä parhaimmat ajokelit jäälläkään ku lumet puuttuu... Ei näy vielä tulleen kommenttia noilta javaruskairan vallottajilta...
   
 11. _ski-doo_

  _ski-doo_ Guest

  käytiihän sitä javaruskairaa vallottamassa, hyvä hankikeli oli, ehkä vähä liian kova pohja oli reiteillä. halosenrannalla oli yks kaveri ajanu.
   
 12. Niko

  Niko Well-Known Member

  olipahan kiva pöristellä vähän tuola vuovaarassa,ei se reitti menny rovaniemella vaan pyhälle ja sit meni kans sodankylään ja luostolle, oli kyllä melkonen hanki keli, pitää sinne kyllä lähtiä toistekki ;) oli pakkastaki aika paljon ku nenänpää paleltunu ja poski kans :-\ kävitkö jakelfin siellä päin tänään?
   
 13. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Enpä tuota kerenny, kelkka on kuiten kärryssä valmiina, josko huomena aikanaan ehtis.. Missäpäin se teiän reitti meni? Menittäkö javaruksen ohitte paljonki?
   
 14. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Javaruksentien varrestako laskitte kelkat mettään? Ja ajelitteko pyhällä asti mutkat ???
   
 15. Niko

  Niko Well-Known Member

  ajettiin joku 15 kilsaa javaruksen ohi jonnekki vuovaaraan ja sit siinä tienvarressa laskettiin kelkat autosta ja ajeltiin tietäpitkin 10 kilsaa sit siitä poikettiin reitille ja käytiin pyhällä päin ja sit luostolla päinki ajamassa ja sit ajettiin vuojärvelle päinki mut oli vähän lumi loppua kesken nii ei sitten ajettukaan perille oikeestaan minnekkään,mut olihan se aika hauskaa ;)
   
 16. masco

  masco Member

  Nyt on korkattu väli Javarus (Karhukuusikko) Pyhä. Karhukuusikossa oli ihan hyvin lunta, ja hankikelit kuin keväällä. Ainoastaan joku stanan järjenköyhä mettäläinen oli ajanut jonku sortin maasturilla reitillä. Sekö oli sitte kovettunu NIIN........... ei oikeen jaksa ymmärtää!!!!. Pyhän suunnalla lunta melko hintsusti, mutta kyllä sielä ajamaan pysty.
   
 17. Mr Cool

  Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

  Haa... se on karjapainen joka on etsinyt metsään eksynyttä laumaasa.....Tiijäthän nää....
   
 18. masco

  masco Member

  No kyllähän sen melekein tietää, mutta meeppä syyttää jotaki suoraa :mad: niin tulee takasi ja kahen sivun perusteilla!!!!
   
 19. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200 & Pro R 120

  No nythän tuo sataa kemijärvelläkin lunta :)
   
 20. Pasi

  Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

  Taitaa mennä kaljoitteluksi seuraavat pari viikkoa Kempassa... :'(
  Ei nyt sentään, kunhan pääsisi edes metsäautoteitä ajamaan.
   

Suosittele tätä sivua