Lynx 2023

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Akela, 21/1/22.

 1. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Ihan samanlailla petikumit paskana ja remmit menee sitten, toki ensimmäisissä ei tarvinnut mennä edes petikumien paskaksi, uusi turbosilppurin konehan on kiinni kuten pitääkin eli yksi kiinnitys lisää. Silputtajat on kyllä päällepäin rajun oloisia laitteita, nyt ois kelit noille! Miten se Tapio videolla sanoi että 3vuoden kehitystyön tulos, luulisi niillä käsillä ja päällä tulevan valmis paketti...
  Uus GLX 5900 oli kyllä upean näköinen, onnistunut vintageväri kun käytiin vilkaisemassa uutuuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 23/2/22
 2. Salvelinus

  Salvelinus Well-Known Member

  Onko kellään tietoa, että kuinka suuri ero on kulutuksessa turbon ja turbo r:n välillä (130 vs 180 hv)? Tuohon kysymykseen, että onko nämä uudet 130 hv turbot vielä sillä vanhalla kaasulla, ei osannut Lynx-myyjä sanoa mitään...
   
 3. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Nelarien kulutus on todella riippuvainen kaasun asennosta. Xterrain RE Turbo syö ajossa, jolloin lapsetta ja kaasua pumppaa, 22+ litraa sataselle. Nätissä reittiajossa 17. Vapari 900 menee rauhallisessa ajossa 13-14 l satkulle, kovemmassa ajossa sitte reilummin.

  Uudet 130 hv nelarit on tällä kakkosmallin sähkökaasulla. Eli sillä joka muistuttaa enempi sitä perinteistä liipasinta.
   
  Viikinki ja Salvelinus tykkäävät tästä.
 4. Kimple

  Kimple Shredder RE 3900

  Tämmöiseen törmäsin facessa. Toivottavasti pitää paikkaansa. Shredder RE 3900 ois tilauksessa :D
  upload_2022-2-25_22-59-25.png
   
 5. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Siis ööhhh... Eli jos nyt tuon tulkitsin oikein, niin se kotipaikkakunnalla tehty olis Kanukkien tekelettä suositumpi.. Noh sinivalkoisia silmin toki, mutta vielä enemmän Lappilaisen silmin ja sen nimeltä mainitsettoman kaupungin asukkaan silmin...;):eek::eek:
   
 6. teme-

  teme- Well-Known Member

  Jännä nähä mitenkä tämä nykytilanne varsinkin polttoaineen hintojen kohalla vaikuttaa uusien kelkkojen myyntiin, ainakin melko hiljaista on ollut nämä 23 mallien topikit joka merkillä. Ja minkälainen komponenttipula näihin uusiin iskee, hinnat on ainakin koholla joka osa-alueella.
   
 7. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ajella 600 Acella jatkossakin :D

  Ei tarvi Einstein olla, jos ennustaa että vähän kuluttavat tulevat kasvattamaan suosiota entistä enemmän.
   
 8. sdi-600

  sdi-600 Well-Known Member

  Enduro on taas 20mm taka-akselilla ja niillä muovin paloilla, mikähän järki tuossakin taas on hintaa nostettu ja kasataan huonomilla osilla
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 9. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Bisnes. Voit kato ostaa sen RS:n taittopyöräpaketin:D
   
 10. juse^^

  juse^^ Active Member

  Tullut kyseltyä Lapin/Pohjois-pohjanmaan kauppiailta vaihtoa -21 re 3700 850cc uuteen 850cc ds shredderiin vaparina ja normi mittaristolla. Melkosia eroja, parhaan ja huonoimman tarjouksen välillä 4200e. Ei tarvi kauaa miettiä mistä laitteensa hommaa..
   
 11. saippuakauppias

  saippuakauppias Well-Known Member

  Nooh jos on ysärillä tai 2000luvun alkupuolella raskinu juottaa bensaa nuille +30litraa satkulle hotkiville vehkeille niin eikai tässä kulurakenne oo merkittävästi muuttunut ku nää nykyset ei syö paljon mitäänenemmän vituttelee tuo kärryn vetely autolla.
   
 12. janzka

  janzka Eka vuosi ilman nelaria

  Eipä tuo kulutuksen lasku koske kun reittivehkeitä. 45-70L menee 100km:lle ummella oli merkki mikä tahansa.
   
 13. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Meneehän sitä vaikka 100L/100km, kun pelkästään rinteessä laulattaa hyvillä lumilla.

  Mut se on sitä hauskuuskerrointa ja on ollut 100% hauskaa:cool:

  Merkillä ei tosiaan ole ollut väliä kun ummella huudatetaan. Kaikki ne vie suurinpiirtein samaa samoilla ajoilla.
   
 14. kikoske

  kikoske Khaos Slash 155

  Mutta oli jännä kun Muskoka Freerider totesi viimeisellä videolla, että brp:n turbo vei puolet enemmän öljyä kuin polariksen boosti talven aikana. Ski doo 60L /Polaris 26L ja aika samat kilometrit. Tiedä sitten kummassa oli vika.:D
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 15. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No niin se kyllä vie minunki kavereilla nuo 850 etecit mahoton öljyä, ei taida tankillista bensaa ajaa ku öljyä pitää jo lisätä ja tämä ei nyt tarkota että ois mahoton pieni ruokasia bensankaan suhteen:D
   
 16. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  No 40l/100km kulutuksessa seka ajossa on ollut tuo 850 -21 shorty docker mutta vielä tuota on mittarilta saanut niin ei hätää. Saa nähdä mitä turbo Sheredder kuluttaa ja saako enää ensi talvena bensaa, eli mitä putler keksii seuraavaksi. Öljyä kyllä tuntuu kelpaavan mutta sitäkin on vielä marmorilta löytynyt.
   
  Jarska77, vetkulilm, M.E.A ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 17. Rautsi

  Rautsi Lynx RE 600R Enduro -23, Lynx GLS 5900 -88

  Ei saakeli voi olla totta?
  Laitoin kyllä heti myyjälle viestiä, että kirjoittelee tehtaalle, että tuotanko malliin topakampi akseli ja alumiiniholkit. Ihme veivausta jos ei mihinkään aikaisempaan ns.standardiin voi luottaa.
  Toinen on ne etupukin alapään alumiiniholkkimutterit. Niin nekin kanssa rautaiseksi niin kuin ollut enduroissa aikaisemmissakin. Se pinnoite ei kestä niissä holkeissa reissua pidempään, vaikka kuinka PPS3 vähemmän niitä rasittas.
  Laitelkaahan muutkin viestejä kauppiaille/tehtaalle tai jos tehtaan kaverit näitä lukee niin nyt tosiaan korjausliike. Tai jos tuo huhua niin sitten sen oikaisu.
  Ei mitään rakennussarjaa olla ostamassa jos lynxin enduro on mielessä.
  Pitäs kevään speksilistoissa olla joka nippa ja ruuvi lueteltu, että vois edes vähän olla kartalla mitä on tilaamassa.
   
  Arwid Käkivaara ja rupsu tykkäävät tästä.
 18. jaskap

  jaskap AC m800,RX1, Venture700, Exciter2 ja Esla

 19. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Se on totta että ummella kun ajetaan isolla kaasulla niin kaikki syö kyllä suht samaanmalliin. Mutta siirtymillä etecit menee kyllä todella vähällä, mistä on etua kun ajetaan jossain syrjässä. Brp kamppeissa 36l tankki ja esim. nykypolleissa taitaa olla 42l. Silti pollet on olleet ne joissa tankki ekana kuiva.

  2-2,5 tankkia bensaa kestää ajaa eteceillä umpista ennenkuin öljysäiliö on tyhjä, ja polariksen 850 ollut aika vastaava kulutus. Ei olla kyllä öljynsyönnissä huomattu eroa.
   
  janzka tykkää tästä.
 20. phepe

  phepe Active Member

  Oliko nyt niin, että näissä radien2 koppasissa olisi tullut uudenlainen vetari? Jollakin ameriikan videolla mainitsivat että pitäisi olla merkittävästi helpompi ottaa se akseli näppiin aiempaan vertattuna? Nyt ku miettii niin en oo varma puhuivatko skidoon laitteesta vai lynksistä mutta eiköhän ne ole samat kummassakin.
   

Suosittele tätä sivua