Polaris 5v takuu?

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FU, 20/3/21.

 1. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Sanoisinko että vähintääkin outoa teijän kohdalla.. Kyllä mulle on paikallinen jälleenmyyjä sanonu jo kun 2021 julkaistiin että 5v takuulla pitää kone aukasta tuossa 6400km ja sama peli nytkin
   
  Viimeksi muokattu: 22/3/21
  Hemikoo tykkää tästä.
 2. D_Bar

  D_Bar Active Member

  Kuulostaa kyllä myyjän omalta tulkinnalta kun seuraavasti sanotaan tuossa lisäturvan lomakkeesta, mihin pitäis merkitä kelkan tiedot ja myyjän, sekä asiakkaan allekirjoitukset:
  "d. Lisäturvan mukainen korvaus on voimassa vain, jos noudatetaan käyttäjän käsikirjan ohjeita ja seuraavia huoltovälejä:
  • Ensimmäinen huolto suoritetaan 240 km: llä
  • Toinen huolto suoritetaan 800 km: llä
  • Kolmas huolto suoritetaan 1600 km: llä
  • Neljäs huolto suoritetaan 3200 km:llä
  • Tämän jälkeen huolto on suoritettava 3200 km: n välein
  • Lisäksi vuotuinen huolto on suoritettava, jos ajoneuvo ei saavuta edellä määritettyä km-määrää. Katso huoltokaavio käyttöohjeesta.
  • 6400 km: n kohdalla säännöllisen huollon lisäksi(välein;6400 km/12800 km/19200 km jne) myös männät ja sylinterit on tarkastettava ja tarvittaessa vaihdettava omistajan kustannuksella (männänrenkaiden vaihto on pakollinen tämän tarkastuksen aikana)."


  Lisäksi sieltä löytyy tällainen:

  "POLARIKSEN LISÄTURVA ON KÄYTÄNNÖSSÄ MYYJÄN 2-VUOTISEN TAKUUNLAAJENNUS; se ei vastaa myyjän kahden vuoden takuuta, mutta tarjoaa huolettomuutta/etuja vuosina 3-5."


  Tuo on siis suora lainaus ja tältä talvelta kyseinen lomake.
  Toki sehän on asiakkaan etu, jos myyjä sen noin tulkitsee ja sama pätee myös heidän huollossa mahdollusessa takuutilanteessa.
   
  petes88 tykkää tästä.
 3. Vilho

  Vilho freeride

  Eli hurjimmat joutuu käyttää talvessa 4 kertaa huollossa, jos ajaa 3200km :eek::eek:
  Ja brpllä oli eka huolto vasta 3000km?
   
 4. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No melkeinpä näin, mutta berpillä tais kuitenki olla 1500km eka huolto?? Ja oliko 500-800km se ketjun tarkastus jonka saa ite kattoa.. Voin olla väärässä ku ei nuita berppejä oo ollu
   
 5. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Lynxin ostin reilu viikko sitten niin ohjeet tuli: 1500km eka, toinen 3000km ja sitten 3000km välein. Ketjun, hihnan ja telan kireys säädellä itse alkuun.

  Pollea pitäisi jo toiseen huoltoon olla viemässä:p
   
 6. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Joo tämän nähnyt täällä kertaalleen sillä on kysynyt asiaa tarjouksen yhteydessä. Tuskin ovat tietämättömiä näistä, yritetään vain saada kauppaa aikaan ja kerrotaan se mitä kerrotaan kaupan saamiseksi
   
 7. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Itseasiassa kolmanteen:D
   
 8. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ei nyt sentään 1600km ole viikossa kerennyt ajamaan, mutta toiseen Polle huoltoon tulisi jo kiire varata aikaa. Aivan tyhjää noin usein huoltaa reittivehkeitä. Kuitenkin sen 200-300€ ovat heti vailla kun nosto-ovista kelkan sisään ottavat.
   
 9. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Nii joo ite vertasin berpin eka huoltoon pollen huolto-ohjelmaa
   
 10. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Brp:n vehkeissä eka huolto on 3000km kohdalla. 1500km kohdalla on vain tarkastuksia ja säätöjä..
   
  vetkulilm, petes88 ja M.E.A tykkäävät tästä.
 11. JiiiTeee

  JiiiTeee Member


  Ei ollut minulla tämän tarkemmin yksilöity: "Lisäturvan mukaisen palvelun saamiseksi ajoneuvo on huollettava valmistajan ohjeiden mukaisesti valtuutetun Polaris-jälleenmyyjän huollossa."
   
 12. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  en tiedä missä huollatat mutta mulla on kallein huolto maksanut tähän asti 162 euroa Iskunvaimentimet sitten erikseen mutta noissa syvän lumen kulkijoissa niitä ei mulla ole huollettu ikinään
   
 13. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Aivan.. No eipä se pollessakaan oo ku rasvailua ja tarkistuksia nuo ekat huollot toki ite oon käskenyt jokaisessa vaihtaa ketjukoteloon/laatikkoon öljyt ja muutama liike tekee sen kyselemättä jotkut taas ei... Ja huollot on maksanu itellä 50€-170€ polleissa
   
 14. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Eslassa vielä harvempi huoltoväli.
  - keväisin liukujen kunnon tarkistus ja rasvaus
  - heijastimen kunnon tarkistus 10 vuoden välein
  - puuosien uusintamaalaus 30 vuoden välein
   
  Vilbur, K9Pro, Northtopi ja 2 muut tykkäävät tästä.
 15. Vilho

  Vilho freeride

  En oo tehnyt noista mitää ja hyvin luistaa vielä.
   
  T-Cat tykkää tästä.
 16. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Kovaa touhua toi huoltojen spekulointi. itte ajan ainakin pollella sen takia että siinä on omasta mielestä ylivertaiset syvänlumen ominaisuudesta enkä muusta välitä. En kyllä viitsis ajaa sellaisella laitteella josta en tykkää. Ostakaa sitten niitä berppejä mutta lopettakaa se jatkuva poraaminen asiasta
   
  Vikakoodi, julli, Jäpälä ja 3 muut tykkäävät tästä.
 17. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Mutta syytä olis tehdä, muuten ei ole takuu voimassa. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 22/3/21
 18. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Mulla on tuollainen n. 30 v Eslan potkuri, ei siinä enää mitään takuuta ole vissiin kun ei ole puuosia hoidettu merkkiliikkeessä. Parit istuimen pienat on poikki enkä ole kysellyt takuuseen. Pitäis uusia mutta kun kulkee noinkin, ilman takuuta. Turbot laitoin jalaksiin, nyt huilaa kyllä ihan pirusti, pitää varoa että eivät sula alle. Ei se takuu missään vehkeessä takaa että se toimii, toki noita Esloja on myyty turboilla jo vuosia uutena ja pelaavat hamaan maailman tappiin ilman takuuta, saa nähdä miten nämä ens vuoden turbot kestää Eslan vauhdissa. Off topic humor kun menee niin vakavaksi ...
   
 19. ToKr

  ToKr Well-Known Member

  Sait vain sen rekisteröintilomakkeen, jossa allekirjoitukset sun muut. Eli ehdot puuttuu, joita yhteensä 6 sivua. Itsekki sain nuo ehdot vasta erikseen kerjäämällä, kyselin kun näistä mäntäjumpista kuulin parista suunnasta.
   
 20. Tomu

  Tomu New Member

  Hyvin tuntuu toimivan 5 vuoden takuu, omasta -21 Matryx Assaultista irtosi telasta vetonappulat niin 1600km mittarissa eikä kuulu takuun piirin kun vian on voinut aiheuttaa esim. jää tai kivet.
   
  Rautane, JMO ja polaris^ tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua