Polaris 5v takuu?

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FU, 20/3/21.

 1. Mickelson

  Mickelson Well-Known Member

  Kun nimet on raapastu kauppakirjaan ja jossain lapussa on lukenu takuu 5 v., eikä ehtoja ole ollut, silloin tiedossa olleet (normaali) takuuehdot on sillä hetkellä määräävät. Se miten todellisuudessa menee on tietysti niin, että tappelemaan saattaa joutua myyjästä riippuen ja jaksaako sitä paskaa onkin eri juttu. Moni myyjä yrittää paeta vastuutaan maahantuojan taakse, mutta juridinen vastuuhan ei häviä minnekkään.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 2. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Näin se kävi minullekin. Ei ollut mitään tietoa tästä tilausvaiheessa ja merkki vaihtui.
   
 3. mikzar

  mikzar Well-Known Member

  Polariksen takuun toimivuudesta!

  29.12.22 hajosi 2021 850 Polariksesta moottori ,jolla oli ajettu alle 90km.
  Kelkka remonttiin ,josta sain varakelkan käyttöön ja nyt tuli soitto. Kelkka kunnossa ja koko moottori vaihdettu. Ei voi olla ,kuin tyytyväinen takuun ja jälleenmyyjän toimintaan.
   
  möykkä, Ves_ku, julli ja 10 muut tykkäävät tästä.
 4. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  Näissä tapauksissa suuri merkitys jälleenmyyjäliikkeellä. Tahtoisitko mainita kenen kanssa asiat hoitui?
   
  Mika_R tykkää tästä.
 5. mikzar

  mikzar Well-Known Member

  Tarvikekeskus Rovaniemi
   
  möykkä, member, Rautane ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 6. Team PS

  Team PS Member

  Moi! Onko tullut tuo 6400 km huolto joillakin tehtyä?
   
 7. veltsu73

  veltsu73 650 matryx 137 2021

  On tainnu polaris miehet vaihtaa takkia,(lue merkkiä) ennenku on tuo kilsamäärä täyttyny:rolleyes:
   
  Viable ja Vesukka tykkäävät tästä.
 8. leksitus

  leksitus Polaris RMK Khaos -21

  Onko porukka käyttäny vuosihuollossa kelkkaa liikkeessä, vaikka huoltokilsat ei täyttyiskään ja mitä tuollaisessa huollossa tehhään remmivetoseen? Ohjekirjahan tuon vaatii että takuu pysyy, mutta miten käytännössä? 1600km huollossa kävi liikkeessä ja tuloksena VES-pultit kirimättä, toinen irti ja ajoreissu pilalle. Telaston rasvaus, voimansiirron linjaus ja tulppien vaihto kuulu tuohon kans ja 225€ makso. Viittis turhaa tuomosesta maksaa, jos omalle vastuulle jää kuiten samat hommat ko vasemmalla kädellä tehty.
  Alle 2500km nyt mittarissa.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 9. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Pakko kait se on käyttää, että takuu pysyy.

  Remmivetoisessa 2-t huollot kyllä aivan turhaa maksua, kun yksinkertaiset hommat jokainen vähänkään ajava tekee jo itsekin.

  Edit: Onko kukaan kysynyt myykö ne Pollea ilman takuuta ja mikä hinta sille silloin jäisi?
   
  Viimeksi muokattu: 24/9/23
 10. mikzar

  mikzar Well-Known Member

  Siinä vaiheessa ,kun moottori paukahtaa ei takuu ole ihan turha ja ei kai nuo huollot nyt niin kalliita ole, että kannattaa ajaa ilman takuuta ja samalla korjaavat takuuseen vikojakin. Esim nykyisestä 2021 khaoksesta on ääninerkki rikki ja sen saavat korjata takuun piikkiin kauden aloitus huollossa. Itsellä on lisäksi mennyt 2 moottoria 850 vehkeistä (polle ja BRP) takuuseen,joten ainakin omalla kohdalla on takuun edellyttämistä huolloista maksetut eurot tullut takaisin korkojen kera.
   
  andyman tykkää tästä.
 11. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Jos uuden pollen sais 5000€ halvemmalla kokonaan ilman takuuta, niin ostaisin kyllä mieluumin ilman ja nauttisin halvoista huolloista itse tehtynä. Tälläinen ei taida olla mahdollista.
   
  andyman tykkää tästä.
 12. Hentte

  Hentte Polaris 155" 9R

  Eikö ne valmistajat maksa tunnetusti huonosti takuukorjaajille niin se voi olla huono kauppa myydä monta tonnia halvemmalla ilman takuuta.
   
 13. jonteck

  jonteck Polaris Matryx Khaos Slash 9R 155

  Miten Polaris suhtautuu 5v takun oleviin kelkkoihin kytkin kitteihin, jos laittaa variaattoriin. Menettääkö sillä hommalla takuun variaattorista?
   
 14. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Ottaa kitin pois ennen kuin vie tutkittavaksi, toki voivat tutkia diagnostiikan kautta sitäkin kierrosten perusteella varmaankin.
   
 15. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Ilman takuuta ei varmastikaan voi mitään laitetta ostaa. 2-vuoden takuu taitaa olla EU:n määrittämä minimi. Toki tuo Polariksen 5-vuoden takuu on mielestäni enempi huono vitsi kuin takuu. Tonnitolkulla pistetty lisähintaa uuteen laitteeseen, jotta sillä on 2-vuoden sijasta 5-vuoden takuu. Toki umpiskelkoissa se voi toimia, mutta reittikelkoissa ei. Aika moni reittikuski ajaa tuon 3000-3500km kauteen sillä laitteella eli tuo 6400km asikkaan piikkiin tehtävä puolimoottoriremontti tulee eteen pahimmillaan jo toisena talvena. Sama asia kuin ostaisi kaupasta auton 5-vuoden takuulla ja kahden vuoden ja 40tkm jälkeen myyjä ilmoittaa huollossa, että tarkastimme tämän moottorin. Siihen pitää muuten vaihtaa männät ja venttiilit jotta takuu on voimassa, hinta-arvio 3000€, vaihdetaanko ?
  Ja sitten kun nyt joku miettii, että no eihän sitä kannata tehdä sitä koneremonttia siinä 6400km kun kestäähän se nyt ajaa 15tkm ainakin. No mitä tuota yhden tutun koneremonttia seurasin niin taisi siinä 7000km nurkilla leikata kiinni kun männistä loppui kitkaa vähentävä pinnoite. Toki sitä varmaksi voi tietää oliko se syy, mutta ei siitä oikein muutakaan vikaa tainnut löytyä, mikä olisi kiinnileikkaamisen aiheuttanut. Polariksen mäntä 415€ kpl 650 koneeseen ja tiivisteitä + työt päälle niin mahtaa 1000-1500€ välissä olla se takuun säilyminen aina 6400km välein. BRP laitteissa on käsittääkseni 5-vuoden takuu vaikka ajaisi 50tkm sinä aikana.
   
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Ei sitä takuun/huoltojen puolesta tartte miettiä kumman laittaa brp:n vaiko Pollen :D, se kuva mitä parin tutun Pollen huolloista jäi kalliita ja sutaisten tehtyjä
   
  Mika_R ja pezq^ tykkäävät tästä.
 17. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Makia varsinki ammattipuolella tuo että koneremontti pitää tehä jo eka kevättalvella:D
   
 18. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  No sitä täs ajattelin. Luuleekos joku et nois kamppeis nykyään ois 5000 euroo katetta? Jos lyödään yhteen nippuun valmistajan, maahantuojan ja kauppiaan kate, niin ei taideta viäläkään olla lähelläkään tollasii summii. Kaveri kun on kauppias, ni hää on vähä avautunut näist nyky marginaaleista.
   
 19. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Hinnat pomppasi kyllä tunnitolkulla, kun takuu muuttui 2v > 5v ja joku hinta sille 2v takuullekin oli jo laskettu, ilmaisia lounaita ei ole. Eiköhän se takuu tuon vitosen verran ota ovh:sta, mikä on katetta, niin kauan kuin kuuluu poks.
   
 20. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Toisaalta jos kauppa käy nykyisillä hinnoilla ja ehdoilla, niin mikäpä siinä... Näyttää kuitenkin, että aika hankalaksi ja kalliiksi homma tehty asiakkaalle niin kai se väkisinkin alkaa näkyä myyntimäärissä.
   

Suosittele tätä sivua