ProCross F / ZR / El Tigre 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Hjaurus, 13/4/12.

 1. Jiiriviksi

  Jiiriviksi Well-Known Member

  Pitää kysellä..
   
 2. Vanahanaama

  Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

  Jooo semmosia ainakin ne alkupään (12,13) vehkeet vakiona oli... Vielä kun anto löylyä niin ei kulkenut tuotakaan ko remmi alko lämpenee liikaa . Paras oli kun kasisatku sportilla ei päässyt jäällä ohi kaverin 600cc rangerista, catin miehenä kyllä hävetti ihan kiitettävästi Joku 145 tais mennä dikitaaliin kun remmi oli viileä ja tähdet kohdillaan, äkkiä laski kuitenkin kun remmi kuumui. Ja näyttäähän se dikitaali lapinlisää ...

  Semmosella tiimillä varustetulla en oo ajanukkaan. Ja saahan ne kulkemaan kun mulkkaa sen voimalinjan kohdilleen vaan se on kyllä vakiona melko surkea esitys.
   
 3. PeeKoo

  PeeKoo Well-Known Member

  Onneksi voi ostaa vaikka onnellisten tähtien alla kasatun rovaniemeläisen
   
 4. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Nykyään on digitaalit siten että ei tuo uusi mittaristo valehtele ollenkaan, 180 on 180kmh :D ainakin Yamaha kirjoituksella ja se tuli hoksittua että uudessa RE:ssäkin se näyttää oikein ainakin 120nopeudessa. Ihmettelen ettei täällä kattitietäjät anna ohjeita enempi, toki käyttäjiä on vähemmän mutta kauppiaitakin linjoilla...
   
 5. Kojontti

  Kojontti 800 Puuntökkeri, x-rs rsmod, Rave SC 1/2

  Verrattain harvalla palstalaisella lienee -18 ikäluokasta oikein paljoa kokemusta. Kulkihan tuo -13 F800RR 160 tikitaaliin, sitte loppu kuskilla kantti. SPI:n kytkinkitti #124-146 ja varin rajoitinholkki poistettu, muuta ei oo tehty.
   
 6. Vanahanaama

  Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

  Jaaa se jo meni tunteisiin. Eniten edelleen meikän kamppeista on remmejä syönyt tämä otsikon kampe, johto oikeastaan aika selvä. Ei ne tähdet taida ihan kohdillaan olla siellä rollon suunnallakaan vaan eipä tuo silti ole toistaiseksi tehnyt mieli takaisin cattileiriin...

  Ja tiiossa oli että niihin kulkuja saapi, puhuttiin vakio kamppeesta jollaisena niistä 98% pysyykin.
   
 7. TT 5900

  TT 5900 Ei menny niinku suunnittelin...

  Mennee varmaan ot:hen mutta onko missään valmista tai kukaan rakennellu pienelle moottorisahalle telinettä kyseiseen kelkkaan?
  Pitäisi ainaskin alkutalven ajeluihin saada pikkustihli mukaan kun alkaa kyrsimään tuo puiden jyystäminen jollain retkikirvellä mikä kyllä mahtuu tunnelilaukkuun
   
 8. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Semmonen retkisaha on 10x parempi kuin se kirves.
  Onkohan ollut käyttäjävika vai onko ollut ongelmaa variaattorille menevästä lumesta, parit lumipallot sai pyöräytettyä siitä mitä oli pohjamuovin päällä enkä huomannut ennen kuin kunnolla päästelin ja hihna lähti luistamaan eikä tullut katottua kylkipaneeli kiinnitystä poisottaessa, katteet vanhaa 17 mallia.
   
 9. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Laita niihin sivukatteen ilmanottoihin messi kangasta. Niiden kautta pääsee pakkaslumi suoraan kytkimeen ja varioaattoriin.
   
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro 141"

  Joo, pitääpä tilailla, kaverin 6000xf kuitenkin toimi täydellisesti viime talven puuterissa, sillä ihmettelin.
   
 11. Jese

  Jese Well-Known Member

  Sehä katti on metsurin kelkka jo tehtaalta tullessa, tuolleesa istuu saha mukavasti kyytiin. Mustekalalla vähän pyöräyttää kiinni.
   

  Lisätyt liitteet:

  Hemikoo ja Fudge tykkäävät tästä.
 12. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Heleppo laittaa messikangasta niihin ilmanottoihin ja kannattaa.. mulla ainaki -15 mallisessa jäi semmonen pakkashöttö lumi niihin ilmanoton torvien seinämiin ja sitte irtoili jääpaloina kolisten suoraan variaattoriin. ekalla kerralla hieman säikähin ko rämähti :D
   
 13. TT 5900

  TT 5900 Ei menny niinku suunnittelin...

  No enpäs tuotakaan hoksannut kun aina tarakan puolella noita värkkejä kuskannut tähänasti...
  Kiiti vinkistä
   
 14. Irppa

  Irppa Well-Known Member

  Onko F sarjalaiseen saatavilla jostakin tuota pellin suikaletta varaosana, vai pitääkö alkaa ite askartelemaan? Osaluettelot näyttäis vaan pelkkää runkoa ja sen L-mallisen tukipalan, ei tuota lätkää yksittäin eikä kiinnosta alkaa koko runkoa vaihtamaan.
   

  Lisätyt liitteet:

  hekuli tykkää tästä.
 15. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Kaiveleppa myydään osia osiosta. Siellä oli ainakin vahvempaa palaa joskus myynnissä, en nyt vaan muista että kenellä.
   
 16. Irppa

  Irppa Well-Known Member

  Näköjään, tarkotit vissiin tätä. http://kelkkalehti.com/keskustelu/i...p-koppasen-jämerät-takapukin-korvakot.136127/

  Näyttää kyllä jämyltä ja hyvältä, taitavat olla vaan erilaiset proclimb/procross rungoissa, näyttää ainakin silmämääräisesti että tulis reilusti alemmas nuo korvakot.
   
 17. Görand

  Görand ZR6000RR

  Onko 2015 ja 2016 zr6000rr äänenvaimentimet samanlaisia, eri varaosanumerot mutta nopealla googlettelulla näyttävät samanlaisilta?
   
 18. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  @Irppa juurikin tuota. Takapukin reikä tosiaan noissa alempana, mutta äkkiä hän siittä ylimääräset pois sipasee ja uuden reijän tekee. Jos ei siis muuten ala löytymään ja kokonaan kiinnosta ite askarrella. Muuten sen pitäis käydä, kerta tunnelin jatkopalatkin menee käsittääkseni noissa ristiin.
   
 19. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  jokku tuommoset taitaa olla hyllyssä
   
  Kojontti ja Irppa tykkäävät tästä.
 20. Irppa

  Irppa Well-Known Member

  Oispa hieno homma jos löytyy. Noihin pidempiin malleihin nuita tuntuis löytyvän, mutta tähän F-sarjalaiseen tuntuu olevan aika kiven alla. Voisitko tarkistaa asian, löytyykö ja ovatko F-sarjalaiseen passelit?
   

Suosittele tätä sivua