ProCross F / ZR / El Tigre 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Hjaurus, 13/4/12.

 1. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  KPM Tech kyllä osaa hyvät säädöt sinne tehdä. Totaltekin säätöspecialisti ja ilmafoxeihinkin tehnyt ainakin itselle mielestäni hyviä säätöjä
  http://www.kpmtech.fi/
   
  Kojontti tykkää tästä.
 2. akipalola

  akipalola Well-Known Member

  Nyt ois catti haettu kotiin. Seuraavaksi ois huoltojen aika. Eli laittakaa vinkkiä millä konstilla saa nopeiten ketjukotelon auki. Siinä kotelon edessä näyttää olevan 2t öljy säiliö edessä.
   
 3. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Antaa sen säiliön olla siinä ja ottaa ulkokehältä kkopan kantta pitävät pultit pois? Näin ainakin muistelis, en o tainnu ku kerran käyttää auki sellasen missä öljysäiliö on.
   
 4. akipalola

  akipalola Well-Known Member

  Onko porukka vaihdellu kytkimen painojen pultteja puslia? Vai tarviiko enää näihin uudempiin niitä vaihdella. Itellä on ollut viimeksi f6 catti siihen vaihdoin sen painojen pultit ja puslat ja olikohan siinä vielä ne o renkaat
   
 5. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  jotkut vaihtaa kun on kuluneet
   
 6. Pati87

  Pati87 Well-Known Member

  F8 -12 telastoon etsinnässä säädettävät lisäsäiliölliset iskarit. Onko tietoa mistä uudemmista malleista kävis
   
 7. NikoP

  NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

  Mulla olis varastossa Öhlinssi kaikilla herkuilla takapukkiin. Tosin viime talven viimeisenä ajopäivänä takapukin liikettä rajoittava akseli napsahti poikki, ja iskari pääs lyömään korkin auki ja mehut pihalle. Nyt on edelleen sillä mallilla, varsi kilaantunu putkeen ja putkessa pikku vekki.
  Aikoinaan sen hommasin, ja vaihdatin redshocksilla yläpään sivuheitolliseen, jotta lisäsäiliö sopii olemaan. Alunperin siis kilpurin alustaan tarkoitettu.

  Jos sulla kiinnostaa, niin voin käydä hintaa korjaukselle kysymässä ja katsotaan sitten mitä hintoja tuosta vois pyytää.
  Laittele yv.
   
 8. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  Miten se korjataan väljyys ohjauksesta F1100T stä?
  Ohjaus akselin alapäässä on 15mm mutteri jota pitäisi kiristää millä se on kiinni. Kun pyörii pultti mukana.?
   
 9. micatf7

  micatf7 ARCTICCAT

  No välijäähdytin pois niin alkoi näkemään.
   
 10. El cat

  El cat Member

  Oisko porukalla ideoita tai kokemuksia eli el tigre 2015 5500km ajettu. Ajosta kuulu pieni kilaus ja melkein samana hetkenä alkoi täristä todella paljon ei voi ajaa vähän oli pakko koittaa nitkutella eteenpäin nii vedossa hakkasi varin lautasten pultit poikki. Variaattorin remmin kun ottaa pois niin ei kaasuttaessa täristä mutta veto kun menee päälle hakkaa aivan perkeleesti. Onko muilla vastaavanlaisia ongelmia ollut?
   
 11. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Eihän käyny nii että meni niitä helixin pultteja poikki alunperinkin esim 1 sillon ku kilahti, ja loput sitte ku se kakkonen lepatti ja silti ajelit? Oireet viittais moiseen, melko paljon menny niitä pultteja poikki noista ei Team kakkosista pro kopassa.
   
  jtek ja Murre tykkäävät tästä.
 12. Murre

  Murre BD 850 + GLX 5900+SnoSport125

  Selvästi varin pultit poikki
   
 13. Tikkersson

  Tikkersson Ei kelkkaa - harrastus ohi toistaiseksi...

  Tyhmä kysymys... Ohjauspylvään edessä on tuollainen kantattu peltilätkä. Kuvassa osa numero 12. Omassa F800:saa on kuvasta poiketen kyseisessä lätkässä vetokoukun nuppia muistuttava klupu. Onko sillä nupilla joku tarkoitus...?

  [​IMG]
   
 14. Nurkve

  Nurkve ZR 8000 -16

  Kestääkö ZR 8000 137 vm.16 takarunko, jos sinne taakse laittaa linq lisäbensakanisterin ( 11 l ) ?
   
 15. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Älä ainakaan patikossa isosti päästele täydellä bensalastilla, löystyy ne takarungon niittaukset.
   
  Viimeksi muokattu: 1/1/20
  pezq^ tykkää tästä.
 16. jünther

  jünther Well-Known Member

  Onko f800 RR olemassa takapukin kiinnitykseen valmiita vahvikkeita sen L palikan tilalle. Vai ootteko ite semmosia tehnyt? Kohtalaisen helpot tehdä, mutta säästyis aika ja vaiva jos ois kohtuu hintaiset valmiit osat olemassa.

  E: Näytti tuossa keskustelua olevan niistä tunnelin puolen vahvikkeista millä niitattu tunnelin takaosa, mutta ne vaikuttaa ainakin ehjiltä.
   
  Viimeksi muokattu: 15/1/20
 17. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Vaihdettiin tuossa 7000RR:ään telamattoa ja tuli jarrusatula aukaistua samalla kun ei viitsitty alkaa laakeria repimään irti akselista kun oli ihan itse se joskus siihen liimattu ( johtuen siitä, että amerikan toleranssit söi jo yhteen kertaan akselin pilalle laakerin kohdalta). No sitten se hauskuus alkoi kun yritti saada tuon jarrun ilmaantumaan. Pari tuntia erinäisiä konsteja tuli kokeiltua ja lopussa onnistui ilmata siten, että jarrunestesäiliö aika tyhjäksi ja tiivis letku ilmausproppuun, jota vähän auki ja sitten ruiskulla nestettä ensin pari säiliöllistä ylöspäin ja sen jälkeen kun imi alipaineen samaisella ruiskulla sieltä alhaalta niin imaisi enimmät ilmat ruiskuun, jonka jälkeen loppu ilmaus onnistui ns. normaaliin tyyliin eli kahvalla painetta ja aina ilmat propusta pois. Ennen tätä oli kokeiltu ilmata vaikka millä tavalla ilman mitään järkevää lopputulosta. Neste kyllä huilasi hiljalleen läpi, mutta ilmat ei.
   
  Fudge tykkää tästä.
 18. Akem

  Akem Arctic-cat M8000 LTD -16

  Sama homma itelläki ja parissa muussakin catissa, ei niitä saanu ilmattua ns. peruskonstilla vaan tosiaan säiliö tyhjäksi ja alakautta painaa nestettä tulemaan säiliöön ja sitten vasta alko tekemään painetta kahvaa puristelemalla.
   
  Fudge tykkää tästä.
 19. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Niin, kyllähän tuo melko monen laitteen jarrussa/kytkimessä ihan perusjuttuja, että alhaalta ylöspäin se neste tuupataan, kun ilma tunnetusti huilaa huonommin alaspäin.

  Kannattaa myös katsoa, että jarrupääsylinterin lähtö loppupuristeluissa (ei yleensä tarvii edes nippaa kauheasti aukoa alhaalta enään viimeisiä kuplia ottaessa) on niin päin, ettei tee ilmalukkoa/kupla jää pyörimään korkeimpaan kohtaan. Eli kääntää stongan sopivasti linkkuun, joillakin voi joutua vähän kahvaa löysäämään ja kääntämään, riippuen toki missä asennossa pitää.
   
  Fudge tykkää tästä.
 20. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Jos päädyt tekemään/teettämään teräksisiä niin täällä olisi kiinnostusta yhdelle parille :)
   

Suosittele tätä sivua