Renegade 900 Turbo

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Kamppi, 3/3/19.

 1. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Eiköhän ne yammun nelareissa juuri siksi ole kallistettu se kone taaksepäin,että saadaan painopiste ja pyörivät massat mahdollisimman alas. Onko joku mitannut vierekkäin kelkkoja,että oiskos ski-doossa matalemmalla se moottori vaikka se on pystyssä yamahaan ja cattiin verrattuna??
   
 2. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Nyt se on koettu ja koeajettu
  Voimaa on ihan riittämiin voisipa vaikka äkkiä sanoa että tässä jäljempänä kerrottavassa muodossa liikaakin.
  Paljon tuli ajon aikana ajettua moodeja läpi ja vipu on kyllä just eikä melkein oikeassa paikassa.
  Ecomode toimii hyvin tuommosen kuorikerroksen päällä ettei pääse suttaamaan ja parkkipaikalla jne, Sport modella kelkka syöksyy ihan valtoimenaan ja en kyllä jaksaisi ajaa 200km päivälenkkiä patikossa sportilla toisaalta jos suoraa ja tasaista pätkää olisi tarjolla sitten eri asia.
  Normal mode on kaikista ajettavin ja potkii ihan samanlailla sillä kuin sportilla mutta viive on molempiin suuntiin samanlainen. Umpisen kelkkaan tuommosena kaasu on umpisurkea jos pitää räppäillä.
  Varmasti tuolla Normal modella oppisi ajamaan paremmin ja jouhevammin ajan saatossa.
  N. 5500-6000rpm kohdilla vissiin ahtopaineet tapissaan koska pienemmillä kierroksilla kone vastaa laiskemmin mutta tuo rajan yli mentyään piru on irti koska tuollaisessa kapeassa rännissä liian pitkä painallus saattaa tuupata kelkkaa piiiiiiiiitkän matkaa eteenpäin kuten itsellekin meinasi käydä, kaikkeen oppii ja varmaan tuohonkin.
  Kelkassa ~1800km mittarissa ja iskareita ei vältttämättä ole huollettu, keulassa on kyllä semmoinen simmi että kärsii pajautella ojiin, toiminta ihan jees paitsi ulkosuksen puoli 90mutkissa sortaa alle kun pitoja saa tämä on odotettavaa tai suksen nostelu painavalla kelkalla been there done that, sisäsuksea ei nostellut joskin suksina vakiot jotka tuollaisella ihan tasaisella reitillä aivan huippuhyvät, enskapolulla ei kyllä uskalla vallin päällä ajaa kun kevenee jo kunnolla ohjaus, saattaa mennä ottavalla suksella hermostuneeksi ja ohjaus vakiona nollakelissa todella kevyt!
  Alustan toimintakin skiidon tapaan herkkää mutta suht kantavaa ja tehty pitkille päivämarsseille ottaen huomioon kelkan massa ettei ole tehty kivirekeä. Alustaltaan kaikkein valmis nelari paketista 2019?
  Konttori muuten kunnossa mutta en ymmärrä tuota säädettävää raiseria ollenkaan siinä vain yksi asento millä voi ajaa, jalkakotelot ois kova sana sivutukineen.
  Pakilla kelkka nykäisi alkuun vähän turhan kovaa, en tosin muista mikä moodi oli päällä, pakkivipu fiksusti manuaalinen huomaamaton.
  Lisäilen samaan tekstiin lisää jos mieleen tulee, kiitos ja kumarrus molemmille paikallisille liikkeille viikon koeajoista. :)
  Tiiäppä vaikka kevään mittaan tulisi maistiaiset Totaltek versiosta :D
   
  fleec, bavo, Kamppi ja 6 muut tykkäävät tästä.
 3. JMH

  JMH Well-Known Member

  Rauhottukaahan nyt vähän , oon tuolla omalla ajellu ja testaillu nyt jonku aikaa niin tasamaalla ku yli 1000 metrissä ja viiveistä ei ole tietoakaan (mielenkiintoisia ominaisuuksia kylläkin) , paukuttaa putkessa niinku kuuluuki , jättää tyhjäkäynti kierroksia hieman ylös niinku kuuluukin (silloin kun laite rullaa , on ohjelmallisesti suunniteltu näin) .
  Voimaa ja vääntöä löytyy eikä ole raskas ajettava , sähkö kaasu vaati hieman totuttelua mutta pois en antas enää .
   
  Athene ja juketsu tykkäävät tästä.
 4. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Jättää se Sidewinder 2017 mallikin kaasua päälle eliminoidakseen moottorijarrutuksia ex SW 9tkm kokemuksella mutta ei niin pahasti kuin tämä ace ja siinä on sentään jarru jolla voi yhdellä sormella ns. tappaa koneen pois ja ei acessakaan ongelma ole kuin juuri siinä rajoilla kun ahdot on juuri nousseet maximiin, tuskin huomannee ollenkaan jos ei ole sopivan rytmistä patikkoa, jolloin sillä yhdellä painalluksella mennään pitkälti.
  Kyllähän se kelkka kuitenkin jäi selkärankaan sen verta elämään että voi joutua toisen testin ottamaan ja huomenna kysymään välirahatarjousta tähän ja 900trimmiin:D Mitä tuohon nyt pitäisi keksiä ympätä mukaan? Tavaratilat takana vissiin riittää yhdenpäivän retkelle joten: korkeampi lasi ainakin ja pohjapanssari? , jotku brp raapijat varmaan, linqqukiinnikettä ja pikkuista bensalönttää vai oletteko huomannneet tarvetta joillekin muille jutuille?
  Huoltoväli 3tkm? Mikä on iskareitten huoltoväli ja huoltohinnat olleet ja mitä on sisältäneet?
   
 5. illu2

  illu2 Todellinen takin kääntö temppu tehty!  Ja kohta paukkui putkessa ihan huolella ja ei käy kunnolla, mulla teki niin ja kaks viikkoa etsivät vikaa.
   
 6. illu2

  illu2 Todellinen takin kääntö temppu tehty!

  Pensansuodatin tukossa, tankissa oleva letku mutkalla ja puuttu sihti ja paino letkusta ja yksi puola rikki.
   
 7. JMH

  JMH Well-Known Member

  Hyvä että syyt löyty
   
 8. Athene

  Athene ACE

  Tuli hankittua turbo ACE. On kyllä helppo, nopea ja mukava kelkka :). Kaikki samassa paketissa. Reissukelkkana hyvä ja alusta pelittää patikossakin onnistuneesti. Pienen painonlisän kakstahtiin verrattuna huomaa, mutta se ei haittaa, koska kelkka on niin hyvin balansissa. Nelarin alavääntö on melkoisen magee reitillä aikaisempiin 800 kakstahtikelkkoihini nähden. Mitään ongelmia en kyllä kokenut kaasun kanssa. Normalmode on mukavin mutkaisella ja pattisella reitillä. Sportmodella sai kelkkaan samanlaisen eloisuuden kuin kakstahtisessa. Mielestäni koneen luonne ja alusta sopivat hyvin yhteen kelkassa. Kestävyydestä en osaa sanoa vielä mitään, mutta onhan tuossa 4 vuoden takuu ;). Ainoa kritisoitava yksityiskohta on sen satulan takana olevan säilytyspaikan kansi, joka on melkoinen rimpula.
   

Suosittele tätä sivua