Suuri Enduro-Topic

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä Sabe, 19/6/08.

 1. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Re: Suuri enduro topic.

  Petroili hoi, sullahan on toi 530? Miten on pysyny nipussa ja mitenkä paljon on tunteja mittarissa? Jos itekki joskus 10vuojen päästä vaihtas tommoseen uudempaan versioon :)
   
 2. Petrol

  Petrol Lainattu

  Re: Suuri enduro topic.

  Juu, 530:sellä tosta vuodenvaihteesta saakka ajellu. Ei siinä oo tuntimittarissa ku vähän reilu 50h, kilometrejä ehkä joku 1200-1300. Mitää hämminkiä ei oo ollu paitsi palaneita huosunlahkeita varmaa neljät, sitten viimein sain aikaseksi laittaa lämpönauhaa putkeen ja rungon kohtaan suojan. Venttiilit on tarkastattu viiden tunnin jälkee ja sitte tuossa 50 kohassa. Samassa on pysyneet kokoajan, alarajoillahan ne on mutta ei toimita ruveta kuulemma säätämään.

  Ketterämpi tää uus mitä vanhemmat mallit, runko geometria kai erilainen, voimaakin aika mukavasti enempi mitä vanhemmissa 450:sissä. Hetkeekään en oo katunu. Nyt ei oo päässy hetkeen ajamaan kun nilkka paketissa, polttelis kovasti kun alkaa olla ajokelit.
   
 3. Höttis

  Höttis ei lunta, ei kelkkaa...

  Re: Suuri enduro topic.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 4. jutila

  jutila Jamaha ei pamaha

  Re: Suuri enduro topic.

  Kyllähän tuollaki pääsee. Keväällä tuli ryvettyä 440 lc4:lla ja 640 lc4:lla. LapItr 1/08 taistelulähetti, hyviä hommia! ;)
  [​IMG][​IMG]
  Isänmaantoivo:
  [​IMG]
  Ja reservissä samat harrasteet jatkuu, mutta vähän kakstahdinkäryisempinä:
  [​IMG][​IMG]
  ..Ja kaverin tyylinäyte, kiinnihän se jäi noin puolimetriseen veteen. ::)
  [​IMG]
  Kuvat on pieniä, mutta koitetaan elää sen kanssa ku jaksa ennää isompanakaan uppia. ;D
   
 5. Pande

  Pande ex Pro x2 700

  Re: Suuri enduro topic.

  Mitä noi maat ja mannut on missä ajatte noilla? Ite sen takia ajankin vain crossia kun viralliset enska reitit tuppaa olemaan niin huonoja ainakin missä olen käynyt. Joutsassa ja jämsässä taitaa olla ihan ok reitit.

  Muuallahan noilla ei saa ajaa ellei ole lupia ???
   
 6. stm

  stm Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  hmmmm ::)
   
 7. product

  product Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  oi hyvä luoja että alko tänä päivänä himottaman enduro ku kaveri rääkäytti vähän koulun pihassa, kuola alko valumaan suusta. tollo ku menin hyvän pyörän keväällä myymään eikä ole löytyny enään kohtuu hintasta ja hyvää kampetta
   
 8. jutila

  jutila Jamaha ei pamaha

  Re: Suuri enduro topic.

  Valtion pyörillä valtion mailla ja valtion luvilla. Omalla pyörällä sitte tuommosilla syrjäsimmillä hiekkamontuilla ja joskus jopa "omilla" tai sukulaisten mailla. :eek:
   
 9. jagged

  jagged Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  On se vain niin vaaarallisen lystiä touhua että ei kannata koeajolle lähtiä, pyöräkuume on sen jäläkeen valtaisa..
   
 10. product

  product Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  joo niin on niin on ;D oi rietas. pelkkä ääni sai tämmöset halut niin oi että sitä ku pääsis pitsästä aikaa ajelemaan kunnon pyösällä.
   
 11. circol

  circol switchback 700 -04

  Re: Suuri enduro topic.

  Mites mieltä foorumin ktm-kuskit ois tämmösestä: http://www.nettimoto.com/676557

  Toi himottais aika kovasti, mutta toi kilsamäärrä vähän epäilyttää ku on niin paljon ajettu, että joutuuko heti alkaa mäntää vaihtamaan ja näin?
   
 12. Sabe

  Sabe X-RS

  Re: Suuri enduro topic.

  tosi hyvältähän tuo vaikuttaa, mutta kysy paljon tuntimittariin on kertynyt.
   
 13. Catiska

  Catiska Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  Tod. näköisesti sen verran, että tekisin koneeseen varmuudeksi rempan. Jos tuo pata hajoaa, tulee se kuitenkin paljon kalliimmaksi ja varmaa on, ettei sillä enää kauan turvallisesti aja.

  Ohjekirjan mukaan olisi syytä vaihtaa männän lisäksi läjä muutakin, mutta lienee 500 - 600 riittää osiin.
   
 14. himot

  himot Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  Ei tuo ainakaan halpa oo ikäänsä ja ajomäärään nähden. tuolla hinnalla pitäs saada 06-07 pyörä, joka on huomattavasti vähemmän ajettu.

  Tuo koneremppa on kokonaisuudessaan tonninluokkaa.
   
 15. Muumi

  Muumi RE 600 -13, Racing 440 -04, Gls 3300”r” -89

  Re: Suuri enduro topic.

  Niin pitäis, tämä ei valitettavasti vain näiden porkkanamopojen kohdalla päde :-\
   
 16. himot

  himot Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  Joo kyllä nuo aika hyvin säilyttää hintansa, joissakintapauksissa laitettu vaan aika suolainen pyynti, yleensä kun alta löytyy sumo-renkaat .Pitäis katella oikeista linkeistä etelänpäässä olevia punakilpisiä ja ite kilvittää. Säästäis pitkän pennin.

  Jaa oot laittanu oikeankokoisen pyöränkin vissiin kunnon kakstahtinen?
   
 17. x-teammember

  x-teammember Well-Known Member

  Re: Suuri enduro topic.

  Mulla olis kans joutilaana kilvlellinen kotari jos kiinostaa...... eipä o monesti sillä tullu ajettua viime kuukausina ku crossimönkijällä tulee mentyä radalle ainaku kerkee.. joten tuossa ois http://www.nettimoto.com/680403    ja hinta sorvataan varmasti kohille suoralla kaupalla :) :) :)
   
 18. Muumi

  Muumi RE 600 -13, Racing 440 -04, Gls 3300”r” -89

  Re: Suuri enduro topic.

  Joo kakstahtinen on ja valkokilpinen, sattu saamaan minusta sopivaan hintaan. Kiva ja ketterä peli tuo on ajella, ainoa vika että kakstahti kuulemma haisee nuiden nelarimiesten nokassa eikä tuoksu niinkuin meidän mielestä. ;D
   
 19. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Re: Suuri enduro topic.

  Nyt, kun täällä on enskamiehiä läsnä, niin sanokaapa, onko nuo vuosituhannen taitteen nelarit vielä kovin luotettavia kamppeita? Olen hommaamassa sekalaiseen mudan lennätykseen crossia/enskaa ikäluokaltaan n.-99-2003 ja alle kolmen tonnin pitäisi peli saada. Pidemmillä taipaleilla aiemman kokemuksen pohjalta satapiikin vinkutus käy tylsäksi. Suositelkaapa tuohon hinta/ikähaarukkaan toimivia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä olen hieronut kauppoja 380 SX:stä, mutta missäs pyörii varaosahinnat tuommoisen ison ja hieman harvinaisemman 2-t:n kanssa? Toisaalta esim. 400yzf:iä saa kohtuuhintaan, mutta miten on nuiden luotettavuuden kanssa (vm.-99-2002).
   
 20. Muumi

  Muumi RE 600 -13, Racing 440 -04, Gls 3300”r” -89

  Re: Suuri enduro topic.

  Mielestäni Kotariin on saanut ainakin varaosia kohtuu hintaan ja kohtuu ajassa. Tuon ikäisten pelien kohdalla luotettavuus riippuu täysin miten peliä on huollettu. Kyllä sekä 2- että 4-tahtiin saa kuluvia osia vaihtaa tiuhaan tahtiin, jos haluaa että pyörä pelaa murheetta.

  ostaisin 2-tahdin tuon ikäisistä mieluummin, voipi tulla edullisemmaksi. Vaikka mitä on itellä kokemuksia ja kuullut kavereilta niin hyvin Kotarin nelaritkin on pysyneet nipussa. Itellä ei ole yammuista mitään kokemuksia...
   

Suosittele tätä sivua