Vesiskootterit

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä Bearcat-97, 22/5/08.

 1. Eero28

  Eero28 Member

  Hyi helve... Ootte te eläimiä:D:D Ite ajoin 2krt viime kesänä ku oon nii prinsessa tuon lämpötilan suhteen.. Toivotaan että ois tämä parempi kesä. Lämpimästä ku kattoo tuota ajoa nii on makean näköstä:Dpeukkut
   
 2. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Joo toi seisottava oli ensimmäisenä mielessä ostaaM kävi kuitenkin niin että sen kanssa ei tota ajoseuraa löytynyt niin sitten piti ostaa tuo istuttava malli.
   
 3. -jakke-

  -jakke- Well-Known Member

  Tuohon voi lisätä sen nopeudenrajoittimen poiston vielä, mikä kannattaa ihan ensimmäisenä melkeinpä tehdä huippunopeuksia hakiessa.
   
  jussi 77 tykkää tästä.
 4. -jakke-

  -jakke- Well-Known Member

  Hyvin tarkeni, ei yhtään kylmä ollut :)
   
  vinotintto tykkää tästä.
 5. rupsu

  rupsu Well-Known Member

  Onko sinulla tietoa, kokemusta, osaamista Brp:n nopeudenrajoittimen poistamisesta?
   
 6. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2020 Stage 4 270hp

  Kannattaako ostaa 2018 trixiä 160h ajettua?
   
 7. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Jos tarvetta ja hinta kohdallaan niin mikäs siinä. On ne maalimalla ajaneet 600h noilla ja joillakin särkynyt alle 100h. Omalla ajoin 50h ja möin pois ja laitoin isomman.
   
 8. TS82

  TS82 Hullulla hullun mieli..

  Itelä käyny mielessä laittaa joku jetti jolla vois jokie ajella. Tässä lähellä ku on meleko monta jokea yms. Mite nuila kestää koskie vetää ylös? Auttasko jos laittaa vaikka kulutusmuovit pohjaan et kestää vetää kivien yli?
   
 9. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Vakiona huonosti kestää kunnon kolhuja, olipa muovinen tai lasikuituinen runko. Lisäksi kovin matalassa kaasuttelu voi johtaa siihen, että imasee tavaraa turbiiniin, kun imu suoraan alaspäin. Suositus on, että alle metrisessä vedessä ei hirveänä kaasuttelisi. Mutta sehän on niinkun sähkölinjoilla höttölumessa kelkkailu, mitä lujempaa ajat niin sen vähempi kolisee...toki sitten kun kolisee niin...
   
 10. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Tornionjoella lohikalalla ollessa mennyt väliin jettejä koskia ylösalas. Komia näköistä touhua varsinkin kunnon tulvavedellä. Jos jetti olis niin kunnon koskiin lähtisin sillä ilman muuta. Turvavälineet toki oltava ettei henkiä menetä.

  Tässä yhdellä tutulla 300hp jetissä hälyttävä järjestelmä piippaa jos alle 2m vettä. Imasee kuulemma herkästi turbiinin rikki jos matalassa kaasuttelee. Jettihän muuten menee todella matalassa vedessä kun rauhassa ajelee.
   
 11. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Sen verran korjaan että Jettihän menee tosi matalassa ko Täysiä ajaa! Rauhassa ajaa niin menee syvemmällä ;)
   
  julli tykkää tästä.
 12. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Ei ilmeisesti kestä hitaasta vauhdista kaasutella matalassa, kun kiskoo tavaraa sisään. Pelkästään hitaasti ajaessa varmasti turvallisin liikkua matalassa. Vauhdilla menee kyllä mutta kolahtaessa tuleekin sitten kunnon vauriot.

  Kiviähän on kahdenlaisia. Näkyviä ja kuuluvia;)
   
 13. PakkanE_

  PakkanE_ lynx BD 3900 -13

  tekkeekö tuommosella hinnat alkaen sparkilla mittään? vai onko tuo ibr vts aivan must have? 3uppina kiinnostais laittaa ko ilmeisesti kantavuus nousee suht reippaasti niillä lisä lirpakkeilla:confused: ja miten se tuo RST kulutusrengas onko se hyvä hankinta näihin ollu? ei vissiin nuitten "kulutus" osien vaihto näihin pukilla ole konstikaan:D
   
 14. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  160kg taisi olla 2up:ssa kantavuus ja alkaa olemaan vittumainen ajettava varsinkin ristiaallossa, en muista paljonko 3upissa on mutta jos satunnaista ajoa ainoastaan isommalla kuormalla niin ottaisin/otin vuosi sitten 2upin.

  Vts mallissa saa olla tarkkana missä starttaa kun kauha on jist niin että vesimenee pohjaan ja sitten jelposti liikkuu irtotavara. Rosterikulutusrenkaalla ei muuta vaikutusta kuin saat pahemmin paikkoja rikki kun imasutat kunnolla kivet sisään, muovinen toimii sulakkeena, vaihdossa menee 30min ja voi avaihtaa vaikka reissunpäällä, uusi vararengas menee paisuntasäiliön päälle sopivasti jemmaan kun kerran mallailin.

  Trixx suoraan jos haluaa leikkiä vähääkään, tai rakentaa ibr vts mikälie mallista vastaavan. Normi sparkkia en ottais omaan ajoon ja trixxinkin vaihdoin rxp300:seen niin alkoi reissut maistumaan eri malliin, niin ja bensa.

  Ajelin viimeviikolla ecomodella eli kiertää 5000rpm ja vauhtia 52-54kmh 2.7h ja 137.7km kunnes alkoi nykimään. Jos 60l tankki niin 22.22l/h kulutus, mutta ovat tankanneet pitkälti yli 60l ruutikuivaan tankkiin joyen siellä 25l/h ehkä todellinen. Sport modella sitten matkaajossa 42l/h vaikka mentiin vaan perus marssivautia mutta kuva välillä kiihytellä.

  Sparkilla taisin kovimmillaan saada 18l/h kulumaan.
   

Suosittele tätä sivua