YAMAHA SERVICE-CENTER 4-T

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä iso-R, 25/1/08.

 1. MNKY

  MNKY Member

  Selvä, kokeillaan tääkin, kiitos. Ilmeisestikkin kaasuvaijerin säätöki eessä, kuulemma tyhjäkäynti vaan tonnissa, vai voiko tuokin johtua kytkimestä/variaattorista?
   
 2. Jalmari-Einari

  Jalmari-Einari Historic ProX 2

  Katso imukaulat tarkkaan läpi. Saattaa olla jopa puoleksi poikki, oireilee juurikin noin.. näin ainakin saman merkin pyöräpuolella..
   
 3. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Ei noissa juurikaan imukauloja ole menny. Mielestäni nelarissa tahtoo tyhjäkäynti alkaa nousemaan jos hörppii ilmoja, toki tehot häviää.
  Tyhjäkäynti pikemminkin juoruaa tukkosista kaasareista.
  Kaasuvaijerin välys tarkka jotta tuo tors systeemi toimii, tyhjäkäynti säädetään siitä muovipäällysteisestä säätöruuvista kaasareiden oikealla puolen, kaasuvaijerin välys tarkistetaan tyhjäkäynnin säädön jälkeen.
   
 4. paikkari

  paikkari RS4 Vector 144"

  Ääni kaasareiden putsaukselle! Ei taida suuttimissa olla kaikkireiät auki.
   
 5. MNKY

  MNKY Member

  Masinolit tankissa ja vähän rällätty, tunnin leikkimisen jälkeen tyhjäkäynti nous parilla sadalla joten eiköhän tuo tuosta tokene..
   
 6. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 SRViper Mtx LE 162 -15

  mikä on rs ragen vakio säätö helixille?pitäs saaja tietoon ko huomenna mennään ajeleen niin tietää onko sääjetty päin persettä!
   
 7. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Pistä 60 astetta.
   
 8. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 SRViper Mtx LE 162 -15

  oliko siellä miten ne hokemat helixissä ja varin rungossa ...eli mikkä numerot tai kirjaimet. aamulla sääjetään ,nyt ei pysty ko liikaa urheilujuomaa
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  3-3=6=60astetta 1-6=70 jne.
   
  jtek tykkää tästä.
 10. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 SRViper Mtx LE 162 -15

  Paljon kiitoksia Avuista.
   
 11. x skodoo

  x skodoo yamaha warrior gt 08

  Onkos muilla menny warresta syylariä(levyjarrun edessä oleva) hajalle?itellä vuotaa aikas lailla,onko kukaan löytäny halvempaa syyläriä kun marmoritiskiltä tilattuna?
   
 12. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Minkähänlainen työkalu pitäis olla maton kiristykseen rs vector badboy 06 mallissa? Ne kiristyslenkin mutterit on vähän niinkuin puoliksi piilossa sielä maton vetoreiän vieressä. Mietin että onko noi alunperin ollut noin vai onko uloimmat kääntöpyörät alkuperäisenä liukurunkojen siäpuolella?
  Nyt sielä on järjestys sellainen että liukurunkojen sisäpuolella vasemmalla puolella on 1 kääntöpyörät muuten sitten holkkia ja Prikaatin ja ne maton kiristys palikat. Kiristyslenkkien ja liukurunkojen välissä näyttää olevan prikat ja otaksuisin että rakenne on ihan alkuperäinen. Nuo prikat siirtämällä lenkin toisellepuolen saisi tuon kiristyslenkin suoraan liukurunkoa vasten jolloin tilanne ehkä helpottuisi vähän. Pikkuräikkäsarjasta löytyi matala 14mm hylsy mikä ensin yksistään painamalla paikoilleen ja siihen ohut jatkovarsi nikn juuri sai kiristettyä mutta aika hankalaa on jos joutuu joskus huonommilla työkaluilla operoimaan
   
 13. arska1

  arska1 Nytro RTX SE

  sieltä vetoreiästä ne on kiristettävä, alkuperäisissä avaimissa tais olla sellanen putkimallinen avain jolla saa tiukattua,
  mutta ite oon käyttäny sellasta pitkää hylsyä, pitäs olla kyllä ihan helppo homma kiristää, ne prikat pitää ollakkin liukurungon ja kiristysholkin välissä muistelisin.
   
 14. Rauta

  Rauta Well-Known Member

  Mut olikos ne niin että holkista lähtevä pultti on vinossa toiseen suuntaa eli jos se on väärinpäin niin se menee piiloon...
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 15. JOKO

  JOKO Well-Known Member

  Se selittäisi tuon jos ne kiristyspalikoissa olevat kierretangot ei olekkaan keskellä sitä holkkia. Ei tullut edes mieleen mutta näin voi tosiaan olla. Saa nuo kirstettyä nytkin mutta mutteri on puoliksi piilossa että pitkää hylsyä tonne ei saa vaan pitää ensiksi pujottaa reiästä sinne matala hylsy ja siihen sitten pitkä jatko. Pitkä hylsy ei mee paikoilleen vaan ottaa niin kovasti kiinni maton reunaa ettei onnistu
   
 16. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Juurikin näin ja tuolleen väärihän ne menee vaan pakottamalla paikoilleen asennettaessa.
   
 17. x skodoo

  x skodoo yamaha warrior gt 08

  Juu 322€ syyläri tiskiltä, varmaankin tekevät nuo kullasta, oli näköjään jammun remminkin hinta tuplaantunu 3 vuodessa 138€kpl?
   
 18. JOKO

  JOKO Well-Known Member


  No höh ne on sitten molemmat puolet väärinpäin. Täytyypä avata ja kääntää. Samalla vaihtaa kääntöpyöriin uudet laakerit. 6004 laakerit näytille olevan.
   
 19. Miro_T

  Miro_T Well-Known Member

  Joo halvemmalla ei tuosta selviä, kolmesta paikasta kyselly niin hinnat ollu 330-350€ välillä. 150 USD näytti olevan rapakon takana. Itsellä ajatus asennella vanhempaan RX:ään moinen, mutta taidan kytätä jos sattuisi käytettyä/purkuosaa vastaan.
   
 20. paikkari

  paikkari RS4 Vector 144"

  Käykö phazerista tai Nytrosta syyläri? Niitä oli ainakin purkuosissa ku jokuaika sitte kattelin.
   

Suosittele tätä sivua