Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Golfster, 5/11/09.

  1. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Onkos vinkkejä tuon kytkimen pitimeksi, kun rupiaa kunnolla vääntämään? Yleensä olen laskenut männän päälle narua siten, että se toppaa yläkuolokohdan paikkeille, mutta jos joutuu kovin voimaa käyttämään, niin lienee kampiakselille riski...Eihän tuo olisi vaikea tuohonkaan työkalua värkkäillä, näytti nuissa opetusvideoissa olevan melko simppeli se originelli "kahvakin!.
     
  2. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    siihen pitämiseenkin on oikea työkalu, mutta jos ei oo sitä, niin ammu pulttipyssyllä..
    suosittelen sen ulosvetotapin ostamista, kirrasin ite semmosen omatekosen pultinpätkän sinne kampuran sisään sillä normaalilla pultilla ja sen kanssa tuli tehtyä jokunen tunti töitä, että sen sai irti.

    olishan tuota konetta voinu käyntiin/käyttää ilman kytkintäkin, niin ois nähny heti, että alkaako se pelaamaan..
     
  3. Methanolic

    Methanolic Well-Known Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Siellähän meillä makaa ulosvetopultti ja Bilteman sähkönen pulttipyssy parin kilometrin päässä toimettomana, jos on tarvista..
     
  4. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Joo se Juha kerkes jo mainostaa..miepä soittelen, jos noituminen yltyy hervottomaksi päivän päälle. Tuota irroitusoperaatiota kun tosiaan vaikeuttaa hieman, että motti on irrallaan ja siinä ku yksin rupiaa väänteleen, niin olis hyvä olla se "vastaväännin" siihen kytkimen päähän. Tuossahan tuo työkalukin vilahtaa puolentoistaminuutin jälkeen:

    http://www.youtube.com/user/mxzxRevzone#p/u/2/92C7CZuHe2I
     
  5. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Ei pulttikonetta.. Vanhasta hihnasta on kätevä tekasta työkalu, katkasee sen ja ruuvaa päät vaikka lautaan niin, että lenkki menee kytkimen ympärille. On hellävarainen kytkimelle ja pitää varmasti jos ei tee liian lyhyttä lenkkiä.
     
  6. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Jees tänään hilipasin poikkeuksellisen motivoituneena talliin heti aamusta. Asennoiduin heti siihen malliin, että tässä ollaan vain todentamassa staattorivikaa, joten sen suurempia odotuksia käyntiinlähdön suhteen ei ollut. Suurempia pettymyksiä vältellessä sitä tuli taas opittua tänään kourallinen uusia niksejä ja kiksejä, vaikka kuten arvata saattaa, mitään läpimurtoa ei edelleenkään saavutettu.

    Ens alkuun täppäilin, kurkut, kaasarit, piuhat, putkiston sun muut roippeet kohdilleen ja ryhdyin sitten ihmettelemään tuota kytkin-swappia. Pultti lähti vittuilemati irti ja ryhdyin huumorilla kokeilemaan, josko ulompi limppu lähtis irti niinkuin elokuvissa. Hyvä etten persiilleni lentänyt ku vähän reilummin nyksäsin ja limppu helähti irti, onneksi olin laittanut kohdistusmerkit paikoilleen, sen verta siinä sai asemiiaan korjailla kytkimen puolikas sylissä. ;D Sitten ei muuta kuin reikä täyteen pirun paksua vaseliinia ja pulttia perään. Kyllä ne mulla ainaski sieltä kierteiden välistä pursus ihan lahjakkaasti. Ennen kun rupesin enämpi sotkemaan vassun ja putkiteipin kanssa otin yhdyntää naapurin poikaan alias Methanoliciin, jonka viiden tähden palvelu kiikutti ulosvetäjän paikalle vartissa! :D Se oli pieru ja pammaus ku me kahteen mieheen väännettiin toinenkin puolisko irti:
    [​IMG]

    Tämmösen viritelmän räikkäsin sitten kiristysvaiheessa kytkimen ympärille, niin johan asettu. Löin tuon "ranteet paukkuu"-momenttiin, joten eiköhän se siihen asettunu:
    [​IMG]

    Liekkö tuo kakkonen jostain uudemmasta pelistä, ainakin päivämäärät viittaisivat siihen:
    [​IMG]

    Sitten ei muuta kuin nykimään, mutta pirulainen sehän anto vanhan purserin solomu hetimiten kahvasta periksi ja ei muuta kuin vetolaite irti ja osiksi. Johan tuo kaipalikin puhdistelua, eikös nämä pitäisi kuivana pitää ilman minkäänlaista rasvailua!?
    [​IMG]


    Noh, tuo jumppahan ei varttia kauempaa vieny, tais olla vasta neljäs kerta tälle talvea. ;) Paskat se lopulta siis mihkään hörähdellyt. Tein siinä nykiessä semmoisen huomion, että kun vetäsin piuhat irti noilta sadan watin hehkuilta, niin mittaristo rupesi nykiessä välkkymään eri kirkkaasti. Siitä viisastuneena nyppäsin vielä mittariston piuhankin irti saavuttaen ehkä silminnähdenkin kirkkaamman kipinän. Liekkö merkki heikohkosta staattorin kunnosta!?

    Siinä sitten tulppia taas vekslasin ja kiinnitin huomiota niiden epätasaiseen kostumiseen. Sain koneen heti hörähtämään kun puottelin 5milliä bensaa suoraan mäntien päälle. Noh purin siitä viisastuneena kaasarien letkut, joihin ei näyttänyt soppa nousevan, ei sitten imemälläkään vaikka paineistin tankin samalla. Ei muuta kuin ruskuilla kaasarit ja pumppu täyteen kunnolla ja uus yritys. Tais tulla pikkasen liika tuhti annos, joka sai painetta bensajärjestelmään, sillä kelkka lähti käyntiin ja kierrokset tappiin samontein. Hitto ku jalaka oli telan eessä ku se rupes hyökkiin, vaan onneksi sai pari sormia jarrulle ja toisen mokoman samontein sammutinnapille! Kyllä siinä syke taas nousi pelkästä autotallikelkkailusta. Ei tosiaan olleet luistit tai mikään muukaan juminut, ilmeisesti pumpulla/kaasareissa oli sen verta painetta!? Noh, tuon koommin en saanut kelkaa enää heräämään. Huomenna taidan ottaa viimeisen säätöpäivän alle ja ryhtyä sitten staattoria uittamaan rapakon takaa...
     
  7. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Alabama oli tilaillut mönkijään staattorinsa täältä ja kahteltiin tuossa sopivaa mallia, vaan ihan täyttä selevyyttä kun noista ei ota. Osassa malleista pyydetään ottamaan yhteyttä sopivuuden varmistamiseksi. Esim. tämä muka kävisi kaikkiin reveihin, mutta mikäs se muka moinen on?! Liittimet kyllä oikeaa sorttia, mutta onhan esim. kasisatkussa jo erilainen staattori!:
    http://www.rmstator.com/en/snowmobiles/ski-doo/rev/stator_repair/stator_repair_for__rev_/all/1680.htm

    Tässä taas kuvassa ainakin vääränlaiset liittimet, jotka kyllä helposti vaihdettavissa. Täsmällisempi sopivuusmääritelmä, mutta kalliimpi :-\
    http://www.rmstator.com/en/snowmobiles/ski-doo/mx_z_x_440/stator/stator_for__mx_z_x_440_racing/racing/2002-2004-2005/5499.htm

    Tuossa taas esim. trippeliin soppeli staattori, jonka pitäisi käydä myös 440:seen, mutta minkävuotisiin? Pittääpi varmaa mailalla tuonne, niin saa näihinkin arpajaisiin vastauksia:
    http://www.rmstator.com/en/snowmobiles/ski-doo/mx_z_x_440/stator_repair/stator_repair_for__mx_z_x_440_/calltocofirm/1979.htm


    Kaverilla saattaisi kyllä olla viissatku Evonkin staattori ylimääräisenä kaupan, joten liekköhän siinä lähellekkään samanlainen. Voishan tuota toki silmämäärin mallailla ja ottaa muutamat arvot yleismittarilla.
    Liekköhän tämmöisestä kapistuksesta hyötyä mihkään? Ajattelin vain, kun tuossa alkperäisessä puolassa nuo kiinnikkeet melko heikolla hapella, niin olisi melkein sama ostaa tuokin poies, huom. 2 ilmasta tulppaa! ;D :
    http://www.rmstator.com/en/snowmobiles/ski-doo/mx_z_440/external_coil/%28high_energy_race_coil%29_external_coil_for__mx_z_440_/2002-2007/5439.htm
     
  8. ViRi

    ViRi Well-Known Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Olekko tosissaan että sulla on ollut pari tuollaista hehkua :eek: Voipi olla ettei virta riitä kunnon kipinään.


    Ehkä sitä staattoria ei vielä kannata ostaa, kokeileppa yhdellä tai kahdella tavallisella hehkulla. Jostain mulle on jäänyt sellainen mielikuva että jonkin verran pitää kuitenkin vastusta olla.

    Minusta tuo että kierrokset jää ylös käynnistettäessä kertoo liian vähästä pensasta ennemmin kuin liiasta.
     
  9. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Tyhjäkäynnit kiini tai perusarvoihin ennen seuraavaa testiä, ja ne yybermegahehkut pois sieltä tai ainaki normit tilale, Hemmoki ajjaa ilman valoja... ;D Sieltäpä se syyllinen tais sitten löytyä, joko alkaa olkalihasta vituttaan.. ;D Mulla ainaki tässä vaiheessa kasvais kyrbiini ottaan jos "vika" ois noinki yksinkertanen, vaikka aina ne hankalimmat viat on sieltä yksinkertasemmasta päästä, ja samalla kaikkein turhauttavimpia. Toivottavasti tämä rokkaa jälleen! :)
     
  10. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Niin no, kyllä tuota olkalihasta sai jumpata vaikka olin ne hehkut ottanutkin pois ja jätin mittariston ja takavalon vielä vastukseksi. Lopulta otin siis vielä mittariston piuhan pois. Tuo bensansaanti rupes eilen tosiaan arveluttamaan, joten staattorikaupoille en ryhdy ennen kuin näen sen puolen selvästi pelaavan. Nuo polttimot ovat tosiaan edellisen omistajan perintöä ja kyllä se silloin ostettaessa vielä pärähteli hyvästikin käyntiin, mutta liekkö sitten vienyt mehut staattorilta!? Eikait nuissa crossivehkeissä juuri takalamppua ja kiekkamittaria tai mahdollista pako-temppiä lukuunottamatta vastusta ole, joten eiköhän tässäkin ole moista valmiutta ajateltu, eli pitäisi varmaan käydä ilman polttimoita/mittaristoa...

    Bensapumppu on kyllä purettu kahteen kertaan ja kaikki kalvot sun muut romppeet on todettu ehjiksi. Kampikammion yhdysletku on kunnolla kiinni ja hyvässä asennossa. Tankin päässä ongelma ei lienee ole, sillä ryypyllä varastaa hyvästi bensaa tuloletkulta ja tankin letkun asento on jo kertaalleen tsekattu. Kaasarin tuloletkulta kun yritti imaista, tuli vain ilmaa ja luonnollisesti tukkimalla toisen kaasarin tuloletkun sai vain posket kipeäksi. Kuten sanoin, puhalsin myös huohottimesta paineen tankkiin ennen nykimistä ja tukin samalla korkin ilmareiän ja huohotinletkun nykimisen ajaksi -> ei nostanut bensaa.

    Sillä minä sitten rupesin sen viiden millin ruiskun kanssa läträämään. Kaasarithan olivat tyhjät, kun tarkistin suuttimien sopivuuden kelille mahdollisen käyntiinlähdön varalta. ;) Ruikkasin muutaman ruiskullisen kaasareihin suoraan ja sitten toiset mokomat pumpulle, mutta näytti silti, että toiselle kaasarille ei ainakaan nostanut ja vaikka nosti, niin tuntui letku kuplivan loputtomasti ja johonkin se bensa katosi. Ei näyttänyt neulakaan jumivan...hitto kun en ole enää perillä, että kummat kaasarit tuossa on, mutta voishan nuita toisia joka tapauksessa vielä kokeilla, olettaen että ne ovat alkuperäiset, ei niiden kanssa vastaavaa ongelmaa ole ollut.
     
  11. ViRi

    ViRi Well-Known Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Teidän housuissa olisin jo ehkä tahtonut virka-apua vaikka katolisen kirkon manausyksiköltä, mutta jos omin päin jatkatte niin onnea matkaan :-*

    Jos eilen saitte tuon rakkineen käymään tulpan reijistä pensaa holauttamalla niin se taas viittaisi tietysti pensan puutteeseen samoin kuin korkea tyhjäkäynti.

    Tuossa vaiheessa kaasarit ovat jo olleet tyhjät => muuten neulaventtiilit olisi tukkineet linjat ja olisit saanut posket lommolle heti ensi-imeskelyllä.

    Elä nyt kuiten ihan ala holvaamaan pensaa, ei se kone käy liiallakkaan. Vähän samanlaista vikaa haeskellessa pistin pienen lirauksen pensaa tulpan reijistä niin että koneen sai käymään ja sitten aina kun kone alkoi hiipumaan ruikkasin puhdistusspreitä suoraan kaasareihin ja sillain kone kävi. Ei ollut vaikea arvata puuttuiko pensaa vai sähköä.

    Teidän tapaus on kylläkin ollut vähän kimurantimpi :eek: Tuon kaiken laiton jälkeen ei varmaan enään iso vaiva hommata vähän pitemmät pensaletkut kaasareihin ja yrittää käyttää konetta niin että kaasareille tulee pensa suoraan korkeammalta olevasta irtosäiliöstä. Ilmatkaa ne letkut kuiten ensin niin että lappo toimii.
     
  12. patzku

    patzku New Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Terve,puutun keskusteluun sen verran että osta pullo starttipilottia ja suihkuta sitä kaasareihin,sillä saat pidettyä vähän aikaa kerrallaan käynnissä ja alkaa nostaa oma pumppu pensaa kunnolla, pilottia oon käyttäny siks kun vähän helpompi suihkautella siitä painepullosta kun pensan kanssa lotraus.Jonkun verran on tullu noita motukoita rassattua niin tällä saa vähän pitemmänkin aikaa seisoneen pyörän käyntiin vaikka olis vanhaa bensaa tankissa,ja samalla rojulla voi todeta imukaulan vuodot mutta tämän kai tietää kaikki.
     
  13. Alabama

    Alabama *Lynx N-duro 600 -06*

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    OFF TOPIC:

    Taistelin yamaha nimisen mönkijän kans viime kesänä ja oireili niinkuin kaikilla mahdollisilla tavoilla eli:

    -Hörähti käyntiin, kävi vähän -sammu
    -tuli kipinä, starttailin 10-15sek. lähti käyntiin -sammu
    -lopulta anto kipinää, sai bensaa, ei mitään...
    -Tulppa huulille paikoilleen, alko taas lupaileen tupsutteli putkessa, hörähteli, lupaili...

    Sit jo hermoni menetettyäni ja tapeltuani sen kans 3kk.. (ei niin hyvät hermot kuin F3 & Golfsterilla)

    Menin nettiin ja tilasin RMSTATOR:lta staattorin ja cdi boxin (varulta).

    Liitimet ei täsmänny sinne päinkään ja ei muuta kuin yksitellen johto johdolta liittämään.
    -paketti tuli koti ovelle asti ja soittivat vielä helsingistä että tullataanko (maksoi 11€) ennen kuin tuovat paketin... SUOSITTELEN :D

    Ja apua sain myös totulta joka viimeisteli asennuksen ja johan hörähti kuin palmun alta ja pelaa vielä tänä päivänäkin kuin junan vessa!!! ;D

    Tuli vaan jo mieleen n. 20 sivua sitte ku ovat tapelleen asian kans ::)
     
  14. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Niin no en tiedä josko tässä tarvis jo jotain teknistä tukea vai paremminkin menttaalista ammattiauttajaa, sen verta turhauttavan oloista tuo taistelu on ollut. Tuo koneenvaihto-operaatio tuntui jo vaihtelulta, joten melko syvällä tässä vissiin ollaan käyty! ;D

    Joo Alabaman kanssa ollaan tuota staattorihommaa mietiskelty milloin kaljatuopin äärellä, milloin Lynxejä kaivettaessa metrisistä kinoksista ja hyvin todennäköiseltähän tuo staattorivika on. Ei vain ole halvin mahdollinen kokeiltavaksi ja nyt kun tuo bensan saantikin rupesi vielä mietityttämään...mistä hyppäänkin aasinsillalla tämänaamuisiin tekemisiini. Pari lupaavaa hörähdystä heti alkuunsa ja siitähän sitä taas revittiin muutamien tuntien remontti-inspikset. ;D Toinen kaasari näytti holovaavan heti kaiken bensan, mitä pummpu sille sattui väliin syöttämään. En jaksanut rueta paloittelemaan kaasareita, joten löin samanlaiset Mikunit tilalle pykälää isommilla suuttimilla (330->340). Seuraavaksi ryhdyin tsekkaamaan vielä bensapumpun sielunelämää, tais olla kolmas kerta. :-X Vittumaisuusasteikolla 1-10, tuo homma saa 12+! Tämmösillä tumppusormilla ei ole kovin kiva onkia sitä pumppua sieltä jostakin syvältä ja repiä irti kaikki ne letkut jne....saatikka sitten takaisinlaitto! Tällä kertaa nyppäsin pumpun irti kaikkine letkuineen, jotta voisin poissulkea kaikki mahdolliset tukkeumat:
    [​IMG]


    Kaikki letkut huilasivat täydellisesti ja näyttihän tuolta tankiltakin pulppuavan reilunlaisesti löpöä. Noh, osiksi taas, eikait tuosta mitään puutu tai ole rikkipoikki!?:
    [​IMG]

    Ainut pikkuvirhe löytyi "ykkös- ja kakkoskammion" välisestä pikkukalvosta, joka näyttäisi ikäänkuin taittuneen yhdestä kohtaa:
    [​IMG]

    ...ei ollut siis halkipoikki! Eikait tämän mitään hemmetin nanoteknologiaa pitäisi olla, joten kun kalvo kuitenkin sulkeutuu kunnolla, niin liekkö moisella mitään vaikutusta. Hoh hoijaa tätä soppaa. Tunturireissu painaa päälle eikä taida ainakaan tämä rassi nähdä poroja ens viikon aikana...onneksi siihen touhuun on toimivammat luottopelit! ;) Lapin reissu, käsileikkaus jne....kahtellaan sitten kesän vesirosseissa... ;D
     
  15. skidoo500mxz

    skidoo500mxz "-10 Puhku Rave"

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    No jo se meinaa vastustaa..Hommaappa jostain siihen toinen triggeri ja koita sillä..
    itellä oli aikanaan -95 454lyne joka "ajettiin" sisään nykimällä sitä käyntiin ;D vaihettiin boksi,kone oli levällään monta kertaa,käytettiin Akolalla yms,yms...lopulta syyllinen löytyi kun kamu vei koko kelkan pohjoseen jolleki gurulle..tuo triggerikin mitattiin et pitäs toimia va eipä toiminu...
     
  16. lynexi

    lynexi Well-Known Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Onko tuohon bensapumpun "kanteen" porattu 2 reikää ku näyttäs kuvissa, tuon keskellä olevan alkuperäisen viereen? Lorota letkulla ne kaasarit täyteen ja nykäse käymään, perämoottorin irtotankki on siihen hyvä jos sellasen omistat.
     
  17. macro

    macro Well-Known Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Jokos se oli tämä päänsärkykeskus tuolla liikenteessä valoja vailla? Mennen-tullen vastaan ajeli nii saman näkönen skiittoni lynksin kera...
     
  18. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Täällä bingo!!!! Ei ole kerennyt vaan täällä vielä huutelemaan, kun on ollut niin lystiä! Valoja tosiaan säästelin, kun tuo staattorin vajaatoiminta on edelleen epäilyksen kohteena, ei tosin virallisella reitillä viihdytty paria kilometriä pidempää pätkää ihan valottomuudenkin vuoksi. Mamman kans oltiin siis liikenteessä tällasella kalustolla, Macro tais sitten olla se Revo mies siinä Marjakammin ja Murron välillä...
    [​IMG]

    Eilen tosiaan tein taas kaikki poppaskonstit, jotta Rotaxi ois jaksanut hönkiä ittensä käyntiin. Kehittelin myös vanhasta öljykannusta "tiiviin" bensasäiliön, jolta pystyi paineella puottamaan bensaa kaasareille -> ei mitään vaikutusta. ??? Noh, olin jo kovastikkin luovuttamaan päin ainakin sen päivän osalta kun tutkiskelin vielä primeriä, joka oli tuntunut oudon kevyeltä, ikään kuin se haukkoisi ilmat jostain. Ajattelin siinä, että eiköhän se ole jo kaikki tai ei mitään ja pummppailin primeriä usiamman kertaa, eipähän jäisi ainakaan bensan saannista kiinni. Sehän rupesi kovastikkin lupailemaan vaikka kastelikin vielä tulpat. Hehkutin kuumailmapuhaltimella sitten tulpanreistä kuutiokaupalla kuumaa ilimoo (joo, kuullostaa taikauskoiselta! ;D ). Siitähän se sitten virkosi, vaan huutaa rätkytti niin penteleesti. Tällä kertaa osasin odottaa tuota ja pätkin sytkää hätäkatkaisijalla tovin, että saisin motin lämpimäksi ja vielä uudelleen käyntiin. Korkeat kierrokset johtuivat pingottuneesta kaasarinvaijerista, joka oli nopean kaasareidenvaihdon yhteydessä lipsahtanut vähän persiilleen. Siinä vielä pätkä eilisistä riemunhetkistä, olo oli kuin lottovoittajalla, kädet ja jalat tärisi vielä kahden tunnin päästä töissäkin... ;D
    <embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf?file=http://vid641.photobucket.com/albums/uu134/LynxEnduro/18032010001.flv">

    Eilen kerkesin tosiaan vartin pellolla rätkyttää ja tänään lyhkästen yöunien jälkeen takas tallille. Eilinen päättyi vetolaitteen leviämiseen, joten siitä alkoi tämän päivän urakka, samalla kirrailin kaikki palikat, jotka jäivät koneenvaihdon tiimassa vähemmälle huomiolle. ;) Käyntiinlähtö vaati taas koneen lämmittelyn kuumailmapuhaltimen avustuksella. :mad: Lämpimänä ei mitään ongelmaa, tyhjäkäyntiä myöten värkki käyttäytyy niinku ihmisten kelekkojen kuuluukin. Jokunen tunti tuli ajeltua pykälää turhan suurilla suuttimilla. Tulpat olivat sekoitus mustaa ja kahvin ruskeaa, joten käynyt hieman rikkaalla kuten uumoilinkin.

    Pientä säätöä vaillahan tuo toki on. Alavääntöjä ei löydy ollenkaan, esim. ummella ei jaksa kauaa jauhaa. Ei se juuri röpötellyt, joten en usko sen soppaankaan tukehtuvan. Ennemmin voimalinja tai peräti männänrenkaiden perään tässä kait pitäisi rueta kahtelemaan. Tuntuu, että ei pudottaisi pienempää pykälää silmään lainkaan, kahdeksankympin jälkeen lähtöjä kyllä löytyy hyvästikin! Mittaristo rupesi kans sekoilemaan, tämähän vaihdettiin siis jo toimivaan versioon. Tyhjäkäynnillä ei mitään ongelmaa:
    [​IMG]

    ...mutta heti kun kiekkoja nostaa, niin mittaristo on kuin joulukuusi ja kiekkaviisari nypyttelee ala-asennossaan:
    [​IMG]

    Kävin kyllä kaikki kytkennät läpi, mutta eipä niissä mitään mätää tuntunut olevan. Mistköhän lie johtuu, onko kokemusperäistä tietoa kellään!?

    Kaiken kaikkiaan laite tuntuu sopivan hyppysiin aivan loistavasti. Minä kun luulin, että kallistuksenvakaimeton evo on helppo viiä ummessa, mutta kyllä tämä on sitten tasoltaan extreme easy! :D Hitto kiva ison miehen lelu, kevyt ku mikä, nielee patit, kippeyttää polvet jne jne... ;D Pikkasen kovanlainen tuo alusta oli, mutta sain sen kyllä pariin kertaan pohjaamaankin. Pikkasen säätöhommia, niin johan on unelma...peräähän se tuo -04 malli jakaa vielä jonnin verran, mutta ompahan tuohon jo aikaisemmilla lintoilla totuttu. Tällaista siis tänään, voi se silti olla staattorissa vikaa, mutta ompahan motivaatiot taas kohillaan. Seuraavaksi hitosti säätöä ja puunataki tuo pitäs ku on kolme kuukautta tallissa ryvettynyt:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  19. totu

    totu Tundra

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    jiihaaa ;D ;D
     
  20. macro

    macro Well-Known Member

    Vs: Vakiokilpurin luotettavuuskoulutus

    Sama mies...
     

Suosittele tätä sivua