LYNX RAVE RE 600/850 -22, -23

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 30/3/21.

 1. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, G-type 670x ja Enduro 3500

  Screenshot_20221118-213027.png varaosaluettelon mukaan ei ole muutoksia viimevuotiseen?
   
 2. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Jaahas..
   
 3. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Se on hyvä, niitä on varastossa vuoden 2025 tuotantoon saakka.:rolleyes:
   
 4. Simbaljev

  Simbaljev Lynx Enduro 2023

  upload_2022-11-18_21-53-0.png

  Eihän se hyvältä näytä vieläkään.
   
 5. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  Onhan se sen verran muuttunut, et toi alapuolen kiinnitys on muuttunut. Siitä on jäänyt pois tuo L- muotoinen lepare, josta se murtui poikki. Uskon, että nyt kestää suurimmalla osalla porukoista.
  Tuossa kuva vanhemmasta versiosta. IMG_20220302_214748.jpg
   
  Hemikoo, Athene ja M.E.A tykkäävät tästä.
 6. M.E.A

  M.E.A Lynx

  No joo tuosta mutkasta se mulla ainakin viimeksi antautui. Saas nähä.
   
 7. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, G-type 670x ja Enduro 3500

  No niinpä olikin tehty pantaan muutos! Keväällä tuli ohje että porataan uusi reikä pannan päähän, eli ei kiinnitetä tuosta kulmasta...eipähän ollut sekään pysyvä ratkaisu!
   
 8. K.J.P

  K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

  Just 3vkoa sitten vein Raven huoltoon kun takuu umpeutuu joulukuussa,niin liikkeessä sanoivat että sopiva aika,kun edellisviikolla oli tullut päivityksen päivitys tuohon kiinnitykseen.
  Eli nyt päivitys osat vissiin uusinta disainia
   
 9. Simbaljev

  Simbaljev Lynx Enduro 2023

  Lokakuun lopussa kun hain uutta kelkkaa tarjosivat samalla liikkeessä vanhaan -20 malliin pakoputken kiinnitys päivitystä. Suora panta, pari niittiä ja jousi taisi olla päivityssatsi silloin. Onkohan se siis vielä siitäkin muuttunut?
  Ei sillä, vanhassakin otin aika nopeasti sen L-muotoisen pannan pois. Uusi omistaja näytti liikkeessä kuvat tuennasta, kommentti oli kuulemma ettei kannata tuoda kelkkaa huoltoon pannan päivitystä varten..
   
 10. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Tänään tuli lyötyä kaupat lukkoon -23 Endurosta. Varmaan viimeiset kymmenen talvea ollu 800/850. Saas nähdä pääseekö itku ensimmäisillä raskailla keleillä:(.. No jospa se kuitenki muuten naurattais:D
   
  Hemikoo, ///AJS, Nebwy ja 10 muut tykkäävät tästä.
 11. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Enempi vinguttamista mutta niinpä se on aina haisulilla mutta nyt enempi mihin oot tottunut. Saattaa olla freshi olo pidemmän pattisemman ajorupeaman jälkeen kuin repivällä isolohkolla:D. Eräs tuttu kuvasi aika hyvin kun oli myös ajanut 5-7v isolohkolla ja väliin minun nelareilla ja pudotti kusiaiseen niin meinasi että minä en eroa huomaa vaan näissä on sama "asteikko" :).
  Onnea uutukaisen johdosta!
   
  Nebwy tykkää tästä.
 12. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Juu kiitos. Saattaahan se alkuun tuntua että toinen tulppa on pimeänä mutta oikeasti se kulku varmasti reitille riittää johon omat ajot on kyllä yhä enemmän painottunu. Tulis nyt vaan lunta niin ei tarvis turhia spekuloida:D
   
 13. vetkulilm

  vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R, -17 Rave Re

  Kyllä 600 on reitin kunkku! Järven jäällä ja jossain lapin ”maanteillä” isolohkot ja jopa nelarit puoltaa paikkasa mut onhan pikkulohko tuolla syherössä ja patikossa aivan eri planeetalta ajaa. Eikä väsähä kuski yhtä nopiaa. Ja teho riittää kyllä Endurossa!
   
  rupsu, LRacing, Seiti ja 3 muut tykkäävät tästä.
 14. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Vähän tällä ajatuksella tuota vaihtoa puntaroinkin.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 15. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Mulla on -20 enduro, sitä ennen 850 rave ja sitä ennen oli 800 xtrimmi. Ei ole kaduttanut päivääkään palata pikkulohkoon isolohkojen jälkeen. Syherössä ja patikossa ihan ykköspeli. Enkä tuolla 600lla nyt ihan ensimmäisenä taida olla reitin tukkona.
   
  rupsu, vetkulilm, Nebwy ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Niin kerran vaan tuumasit siellä Askan suunnilla että mikähän kelkassa on vikana kun takana tulit ja ei kaasun painallus mitään enää aiheuttanut, kunnes vilkaisit mittaria ja ei ollut kevein keli :D.
  Kyllähän kusianen on kingi Suomessa ja nykyään huipputehoa on kuin vanhoissa 800cc koneissa sekä kulkua on kovalla jäljellä kovasti vaikka telakulmat onkin jyrkkiä. Ainoa missä sitä isompaa kaivata on ne muutamat kerrat ajokertaan tai (vuoteen) kun kiva ois tuntea se voimamäärä. Taitaapa 600cc kuskia naurattaa öljyä lisätessäkin vrt 850kuskiin, @Mika_R tainnut bensankulutus olla aikalailla samoissa kun isommilla?
  Itse odotan kuin kuuta nousevaa että saisivat survottua tulevaan Catin runkoon Phazerin 80hp koneen, mulle riittäs :).
   
 17. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Kyllä Phaazerin kone on kuollut ja kuopattu. Sen valmistaminen oli Yamahalle liian kallista, joten se on nyt bye bye. Mutta oha sielä tuo CP2 700 vaihtoehtona.
   
 18. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  toivotaan tosiaan että joku uus pikkunelari tuommoisessa 75-100hp kokoluokassa löytäisi tiensä uuteen Catin runkoon.
  600/800/nelari on kyllä mielestäni osin sellainen asennekysymys. Kovalla reitillä 600 on nopea ja jos syheröä niin onhan se paljon keveempi ajaa kuin tehokkaammat. Sitten jos haluaa repivää menoa niin 800/850 luokka on oikea valinta. Nelari taas on tpainon puolesta vähän raskaampi laite ajaa, mutta voima tulee tasaisemmin niin se taas auttaa toiseen suuntaan. Ja sitten jos käy ajamassa vaikka tuommoisella ohjelmoidulla turbo Yammulla niin onhan sitä potkua pikkaisen eri malliin vielä mitä kakstahtipuolella. Toki sitten eri kysymys, että tarvitseeko sitä 250hp mihinkään, yleensä ei.
  Jos tällä hetkellä olisin itse kelkkaa ostamassa niin tuo Lynxin 130hp turbo adventure olisi aika korkealla listalla. Suosittelen @Hemikoo tätä testiin. Eri iskarit alle ja kestää varmasti jo kummasti patikossa ryskää. Eikä ainakaan itseä ole tuo telan 370cm pituus reitillä haitannut mitenkään.
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Näin olen kuullut ja taitaa se Apinaxin sulosointu neloskonekin olla ihan samanlailla kallis valmistaa:(.
  CP2 eli Teneren? kone ois kyllä maukas ja ei ois semmoinen perus törisijä.

  Tätähän sitä on vuosia huudeltu ja jopa vuosia reikäpää tuttuni on ollut sitä mieltä että 130hp versio turbottomana nelarina riittää reitille tai miksipä ei turbollisenakin. Kuten Sipolan jutuissa olikin hyvää analyysiä tuosta kelkasta ja ovat saaneet lopulta kaivettua ajoihin nelitahtiukon ajatusmaailmaa mukaan.
  Jos se joskus tulisi 3500/3700RE 4T eikä tartte olla Enduro liitettä :D
   
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Joo sama kone mikä Tennarissa, MT:ssä jne. Erinomainen moottori. Peruslohko toimis sellaisenaan kelkkaan.

  Tuo 130 hepan kone olis makia kyllä Ravessa.
   

Suosittele tätä sivua