LYNX RAVE RE 600/850 -22, -23

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 30/3/21.

 1. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Vm 22 rave 850 alkoi piippailemaan ylilämpöjä ja mittari näytti 114 astetta. Vettä on, mutta ei kierrä. Ilmeisesti vesipumpun ratas sileänä. Täytyy viedä takuuremonttiin. Onko näissä edelleen se samat muovirattaat? Onko muilla menny näin uusista?
   
 2. Rexi

  Rexi Rave RE 600 -22

  Uutta vuotta tännekin! Olis tämmöinen kännykän lämmittimen liitin hanskalootan jatkeeseen, ei tullut orkkis johtosarjaa sille. Otettiin virta samasta liittimestä mistä menee lämmitettävän visiirin pistokkeelle ja motonetista löyty sopiva naarasliitin tähän mutta tämän liittimen napaisuus mietityttää. Vielä kerkee pinnit kääntämään notta menis kerrasta oikein eli pystyisikö joku katsomaan kelkastaan miten + ja - on orkkis johtosarjassa tälle liittimelle, kiitos?! Sitä siinä mietittiin kanssa notta mahtaako olla väliä mutta haluan täältä kysyä ennen kuin kiinni pökkään :) Eli kuvassa vasen ? ja oikea ?
   

  Lisätyt liitteet:

 3. teme-

  teme- Well-Known Member

  Eikös se kannattas ihan yleismittarilla todeta plussa ja maa. Etecissä kun noita ristiin kytkentöjä kannattas välttää ettei eculla mene bitit sekasi.
   
 4. Rexi

  Rexi Rave RE 600 -22

  Niin siksi olen tässä kysymässä koska kelkka eri paikkakunnalla ja tämä asia jäi avoimeksi. Se kyllä tiedossa miten päin kelkkan kytkennät on mutta siihen kaipaisi tietoa notta miten päin tämä kannesta tule liitin on? Saman väriset johdot menee lämmityselementille joten onko napaisuudella väliä?
   
 5. teme-

  teme- Well-Known Member

  Tässä tapauksessa olettasin että napaisuudella ei ole väliä jos kerta ovat samanväriset eikä muita merkintöjä ole.
   
 6. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Tilasin kuvassa näkyvän lämmitettävän hanskalokeron jatkeen. Tuulilasi on matala orkkis. Tuleekohan oudon näköinen kombo?. Pitääkö tuon hanskalokeron kanssa olla vähintään keskikorkea tuulilasi?
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 11/2/24
 7. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Makuasioita mutta minusta menee oudon näköiseksi. Itellä oli korkeampi pleksi radienissa kuten on tuossa radien kakkosessakin.
   
 8. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Tätä vähän aavistelin. Täytyypäs aloittaa keskikorkean etsintä. Laittakaa yv jos jollain ylimääräinen
   
 9. Vesukka

  Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

  Tai sitten jättää tuulilasin kokonaan poikkeen. Taitaa antaa suunnilleen samanlaisen tuulisuojan tuo hanskalokeron jatke kuin matala pleksi. Itellä dokkerissa reitille keskikorkea pleksi ja sit umpiselle pelkkä jatke paikallaan.
  IMG20240203191750~2.jpg
   
 10. Jämä

  Jämä Active Member

  -23 Xterrainissa tietääkseni LOW ja peittää lokeronjatkeen.
   
 11. Voresss

  Voresss RE 600 -23

  Te jotka olette vaihtaneet telastoon jousia lähinnä 60/65 jäykkyyksillä. Paljonko olette pitäneet etupukissa esijännitystä? Ja missä asennoissa napsut?

  itellä nyt minimillä esijännitys olisko 1-2mm(?) ja etupukista nopea vaimennus puoli kierrosta auki, hidas 15 auki ja paluu 4 napsua auki.

  kuski noin 115kg

  Kelkka toimii loogisesti patikossa mutta tietynlaiset esimerkiksi ojan pohjalla olevassa terävästä patista etupukki pohjaa turhan helposti omaan makuun.

  Voiko esijännityksen lisäämisestä apua vai suosiolla simmiä? Simmit alkuperäiset tällä hetkellä.
   
 12. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Voithan sitä esaria vähän koittaa kiriä mutta kyllä taitaa simmihommiksi mennä.
   
 13. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Nopea on nyt hyvin tiukalla suhteessa hitaaseen puristukseen. Itse kokeilisin kiristää hidasta niin se etupukki ei vajoa niin syvään sinne ojaan ajaessa. Sitten se patti ei välttämättä iske läpi niin herkästi.
   
 14. Voresss

  Voresss RE 600 -23

  Totta tuokin, mutta selkeästi nopeat ja terävät patit on ne mitkä tulee läpi etupukista. Hitaassa ja loivassa toimii niin en ole hitaan puolen vaimennukseen koskenut.
   
 15. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Kokeileppas paluu laittaa 3
   
 16. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  IMG_8024.jpeg
  IMG_8022.jpeg
  Oikein arveltu, aika huonosti sopii matala visiiri hanskalokeron jatkeen kanssa. Mutta pätevän oloinen tuo lämmitettävä puhelinlokero.
   
 17. saippuakauppias

  saippuakauppias Well-Known Member

  Minä en mittää mistää tiiä mutta tuo puoli kiekkaa auki on ok,hitaan laittasin 6auki ja paluuta saattasin jopa avata naksun kaks.
   
 18. sdi-600

  sdi-600 Well-Known Member

  Jos vakio simmit iskareissa niin ne ei vaan toimi
   
  vetkulilm ja M.E.A tykkäävät tästä.
 19. Voresss

  Voresss RE 600 -23

  tätä voisi kokeilla, käynyt itelläkin mielessä.


  viikonloppuna koitina hidasta kiristää niin että oli kymmenen naksua auki, ja tuntui että pinta herkkyys katosi ja tuli pomppiva ja pinta kova. Toki täällä suunnalla kelikin oli ehkä aavistuksen kovempi mikä ehkä hämäsi hiukan.

  Näin se taitaa olla. Simmiä jäykemmäksi, mitä muuta?
   
 20. TJK92

  TJK92 New Member

  Paljonko muilla kiertää 600 endurot esim 100kmh vauhissa, itellä -22 mallin enduro ja satasen vauhissa kiekkoja noin 7200rpm, max kierokset on 8100rpm niinkuin kuulukin. Onko normaali lukema? kaveri jolla on 850 re vm22 kävi ajamassa nii meinas että ois jotain tehty välityksille kun kuulemma huutaa nii kovin. Huutahan se kyllä verrattuna 850 koneiseen.

  Perimätietona ei tullut että välityksiä olisi muutettu tai voimalinjaan koskettu.
   

Suosittele tätä sivua