Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Tiedätkö saiko remmit takuuseen? Kyllä niitä remmejä ilmeisesti aluksi saa olla pussillinen mukana, ennen kuin säädöt saa kohdilleen?
     
  2. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Jälleen huutelen sua @niemikorpi . Sinä taisit jossakin viperiosiossa sanoa että 1100 cattien rattaat käy vipereihin eli tämän muistin mukaan tuo ketju kävisi myös SW:hen. Koska tuon ketjun kohteet ovat myös 1100 turbo. Tuonne kun alareunaan kun laittaa ton numeron niin selviää mihin käy. http://www.arcticcatpartshouse.com/oemparts/c/arctic_cat_snowmobile/parts
     
  3. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    500km ajoa nyt ilman remmirikkoja kun vaihtaa 50km kohdalla kylmän hihnan ja DN on hihnana ja pysyy, 6-2 variaattorin esijännitys.
     
  4. niemikorpi

    niemikorpi Well-Known Member

    Sai takuuseen.


    Siitä ketju hommasta,meillä oli 14-viperi jossa oli ala ja ylä ratas sekä ketju 1100 turbosta,kun vaihettiin Yamahan yläratas ja ketju eipä passannu catin alarattaalle.joku hiuksen hieno ero oli siinä ketjussa vs catin ketju.pitää vaihtaa koko paketti jos meinaa sotkia osia.
     
  5. Viper MCX

    Viper MCX SR Viper L-TX MCX. Warrior GT MCX. KG700.

    Sekoitetaan pakka oikein kunnolla ;)
    Omaani -15 mallin LTX välitykset vaihdoin "yamahan varaosat/pusseissa" rattaissa catin varaosanumerot 2602.etc
     
  6. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Eli tämän mukaan kun laittaa tuon ketjun ja catin 21/49 rattaat niin homma rokkaa. Euroopan varastolla kuulema yksi 90-lenkkinen ketju, vedetäänkö pitkäätikkua kuka sen kerkee sieltä saamaan :D.
     
  7. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Itselle on kaikki voimansiirto osat tulleet yamahan paketeissa tai oikeestaan ihan kaikki tavara mitä olen ostanut ja tunnostaa että niitä on aika paljon :D
     
    Viper MCX tykkää tästä.
  8. JuhaKo

    JuhaKo Active Member

    Nyt n. 1000km kelkalla (137") ajaneena antaisin myös ainakin 8,5 arvosanan(tosin jos maahantuoja/huolto ei hoida voimansiirto asiaa pikaisesti kuntoon niin arvosana tippuu 4 välittömästi). Kunnon iskareilla melkoista kyytiä saa painella patikossakin, ja kovemmassa vauhdissa moottorikin toimii erittäin lyhyellä viiveellä ja hienosti, hitaammassa vauhdissa turbon viive vain hieman häiritsevä, koska hienosti on saatu kone heräämään myös " ei ahtoalueella".
    Mielestäni "välttämättömimmät" päivitykset on alustan 3 akselia teräsakseleiksi, sukset, sitten ainakin suksien jouset ja etupukin iskari kokonaisuudessaan roskapönttöön. Ja tilalle lähes tuplaten jäykemmät jouset ja etupukkiin joku parempi iskari ja jäykempi jousi. Varmaan noillakin pääsisi jo pitkälle, mutta jos hyvän haluaa niin sitte kunnon kepit joka paikkaan niin aika mukavasti patikossa viihtyy. Raskaampihan se toki on ajaa mitä kevyempi 2 tahti mutta kyllä sen korvaa hienosti vääntävä kone, jonka ansiosta normaaleilla reiteillä ei kyllä tarvitse 2 tahti katkuja muiden perässä haistella;)[/QUOTE]

    Tuossa nuo muutokset oli hyvin mainittu. Sidewinderin paras asia on kelkkamaailman paras moottori. Lynxissä on loistava alusta vakiona, mutta sama ongelma kuin muissakin 2-tahti laitteissa. Tehoa puuttuu, eikä sitä edes paljoa saa niihin lisää.
     
    tuovja tykkää tästä.
  9. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Korjaan sen verran että kelkkamaailman paras moottoriaihio :D. Nooh seuraavaksi tulee Apexi miehet sanomaan samaa...
     
    JuhaKo tykkää tästä.
  10. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Saa sitä tehoa 2-T moottoreihinkin. Parran pärinää väittää toisin. Toki hieno on tuo uusi 4-T Tbo.
     
  11. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Joko olette saaneet hintoja sw:n varaosille marmoritiskin kautta tilattaessa?

    Jos haaveilet välitysten lyhentämistä niin istahtakaa ihmeessä niin ette tipu niin korkeelta .
     
  12. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Saa. Mutta saako samassa paketissa kestävyyttä?
     
    juoni tykkää tästä.
  13. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Niino tuskinpa nämä nelarikkaan lisä tehojen myötä luotettavammaksi muuttuvat mutta kestävät toki huomattavsti enämpi mitä 2-t vehkeet...
     
  14. K-Mikko85

    K-Mikko85 Sidewinder M-TX 162 SE

    Ainaki ite tilasin sen 21piikkisen ylärattaan merkkiliikkeestä ja halvemmalla sain mitä jenkkilästä ite tilaamalla. Et ei minusta kalliita ole ainakaan nuo ylärattaat. Eli makso sen 42€
     
  15. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    Suomesta pelkkä ketju 90 olisi ollut yli 400 Eur. Tilasin siis Ronnies:lta 24/50 hampit ja 92 ketjun hintaan 278 USD ja tullit päälle. En halunnut sitä vielä tiheämpää 21/49.
     
  16. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Näyttää siltä, että Jammu ottanut uudet kateprosentit käyttöön (ja Katti myös, sielläkin hintoja hilattu viime vuodet ylöspäin)? Kyllä on järjetön hinta pelkästä ketjusta yli 400 euroa?
     
  17. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Ei sillä oo mittää merkitystä. Moottori kestää kuitenki useamman rungon iän ja muidenki osien. Ei taijja kukkaa näillä 50tkm ajjaa. Luulis kohtuuella sen kestävän vakiona.

    200hp 2 tahti ei taijja kunnnolla 5tkm päästä ilman mäntien vaihtoa.
     
  18. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    404e ketju suomessa josta jokunen kymppi alennusta, jenkeistävastaava 116usd ja kotiovelle tullit/alvit maksettuna 190e. Joten jossakin on hieman katetta jos tuote on lähtöhinnaltaan yli 3 ketaa enemmän +alv.

    Kalliit 2 lamelia kun viperin ketju oli Suomessa noin 100e mutta onhan sekin voinut nousta viimevuodesta.

    Yläratas leveempänä on taas halvempi kuin viperin kapeempi.

    Noh eipä ole vaikeeta arvata miksi porukka tilaa osia ulkomailta suoraan.
     
    paikkari tykkää tästä.
  19. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Muuttuukohan tuo osien hinnottelu mihinkään suuntaan ku konekesko erkaantuu hommasta? Toivottavasti...
     
  20. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Totta tuokin... Ja minusta tuntuu että nuo kaks tahti 800 ei kestä kyllä vakionakaan tuota 5tkm:D:rolleyes: perustelen sillä että kaveriporukassa nuita 800 on ja palion nii kyllä se on ollu hyvin pitkälti 3-7tkm ja vaihellaan mäntiä pyttyjä jne...
     
    janzka tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua