Ski-doo 2008

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Firecat 500, 19/11/06.

  1. stm

    stm Well-Known Member

    Se on 440 rev x:n korvaava malli. 600ccm viripannu yms..
     
  2. tt84

    tt84 Well-Known Member

    ahaa... paljon siinä on potkua? siis saako sillä aja enskaa ???
     
  3. SvaR

    SvaR Well-Known Member

    Eikös se määrä ollut 50kpl mitä tuovat eli saa.
     
  4. Dreamer

    Dreamer A 51

    No kestäähän se kun insinööri on sen suunnitellu ;)
     
  5. Pollari

    Pollari Guest

    Kyllä ne lupailee, että vahvempi on kuin vanha REV-runko.
     
  6. Firecat 500

    Firecat 500 Well-Known Member

    55kpl tuodaan ja edustajien mukaan saa ajaa enskassa.Tehoa n.130hv. Ei samanlainen kuin Re, vaan ihan vakiokilpuri, kuten PeeÄm sanoi. Löytyy kaikki mahdolliset vahvistukset, ei tuorevoitelua ym, kuten aina kilpureista.
    Juu 37% vahvempi pitäis olla tää uus runko.
     
  7. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Se on 37% jäykempi, ei vahvempi. Ja tietty vain johonkin mainitsemattomaan suuntaan mitattuna, eli lähinnä mainoslause... Eikähän se ole vahvempikin, mutta jäykkä ei ole aina vahva.
     
  8. Dreamer

    Dreamer A 51

    Tottahan se on että kun "kaikki osat on reijitetty", niin miettii että onkohan intsinööreillä noussu keveys päähän kestävyyden kustannuksella. Mutta kyllä se lanatulla jäljellä kestää ;D ;D ;D
     
  9. maxboom

    maxboom kelkka myyty

    rakennetaan sitä kerrostalojaki "ontelolaatoista" ja kestää paremmin ku norm valu  ;D  tällei vertailuna vaa et ei se reijitys sitä rakennetta heikennä jos se tehään oikein
     
  10. YT

    YT Well-Known Member

    No haloo! Onko kukaan nähny murtunutta reikaa? Pirun lujia ne tapaa olla.
     
  11. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    eiköhän se xp kestä jos on kestäny jenkkien rosseissakin!ja onhan niillä ollu jokunen vuosi aikaa koeponnistaa sitä ;D
     
  12. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Konna homma että jätkät on täälä netissä jo kestävyystestit ajanu...
    Eiköhän näitä nykykelkkoja jo aikas pätevillä simuloinneilla yms. ohjelmilla testata ja käytännössä tietty.
    Ens talvenahan ton näkee mitä nuo kestää kun täälä tönkätään iskarit säätöihin ja raiskataan patikkoa.
    Mmutta jatkakaa spekulointia. ;D
     
  13. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Viilaan pilkkua: Ainakin Suomen esitteessä lukee 'jopa 37% vahvempi'. Siiihen en ota kantaa mikä siellä sitten on vahvempaa vaiko koko runko.. ???
     
  14. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Voipa se näin ollakin, tietty ihan miten mainosmiehet asiat haluaa tulkita tai kääntää. Nuo käännökset mainoksia varten on aikas haasteellisia välillä. Itsekin joudun tuota tekemään usein, tai lähinnä parsia käännöstoimiston tekemää käännöstä. Joskus ei vain aika riitä käymään kaikkia mainoksia tms. läpi tai markkonointiväki saa tahtonsa läpi. Yleisesti ottaen runkojen osalta puhutaan jäykkyyksistä ja sen paranemisesta. Tuo jäykkyys on helppo mitata ja määritellä, rungon vahvuus kestävyysmielessä on jo haasteellisempi asia. Se ollaan käytännössäkin huomattu monen uuden mallin osalta niiden tultua käyttäjille testiin.

    Mutta, voihan tuo hyvinkin olla tuon 37% vahvempi kuin edellinen, toivon ainakin hartaasti. Saattaa näet hyvinkin olla seuraava kelkkani ;)
     
  15. SnOOzE

    SnOOzE Well-Known Member

    Ite en jaksa uskoa että kaikki 55kpl menee kisahommiin?

    Että jos maahan tuovat niin mikseivät sitten myy normaalikuluttajille kun en ainakaan ite jaksa uskoa että kaikki menis kisahommiin. No jos ne haluaa nyt alussa varata sitte nuita laitteita kisakuskeilla ja myyvät syksyllä/alkutalvesta ylijäämät normikuluttajille.
     
  16. MaxMartin

    MaxMartin Well-Known Member

    kävimpä katsomassa ja innostus väheni kummasti kun katso kuinka surkeat iskarit on taas x mallissakin, takapukissa ainoastaan lisäsäiliö klikkeri, muut iskarit surkeita lisäsäiliöttömiä, suksien iskareissa näky joku ruuvi olevan, taisi olla pelkkä vetovaimennus, lieneekö laitettu vaan sen takia että voi mainostaa klikkeri iskarilla, etupukissa
    melko huvittava 36mm lisäsäiliötön mehupilli.
     
  17. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Sdi malleissa näytti sulakeasetelma olevan melko ottavalla paikalla, uloin kohta oikeella puolen kuomun alla. Saattaa matka katketa lyhyeen jos sattuu pieni hipi vaikkapa puun kans risukoissa möyriessä. Toivottavasti muuttavat vielä tuotantomalleihin tuota paikkaa.

    Eihän tää niinkään reittitykittäjiä ja patin lätkyttäjiä koske.. mulla tuli heti "worst case scenario" mieleen ku aatteli kelkkaa omaan käyttöön ;D Muuten vaikutti ihan ok kamppeilta noin äkkiseltään vilastuna. Ja nyt on doossakin sitten kunnolliset karhennukset astinlaudoissa ja reunoissa ettei tarvi liukastella enään.
     
  18. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Tuo iskareista painon säätäminen on kyllä turhaa hommaa. Mutta, josko ne seuraavaksi (-09) kaudeksi saa niihin jo paremmat iskarit. Noiden kanssa joutuu laskemaan melkoisen nipun rahaa iskareiden ja maton vaihtoon.

    Noista mainoslauseista... Yamin tämän vuoden mainoksessa kehutaan uudessa mallissa olevan sekä puristus- että vetopuolen vaimennus ;D Kumpaanhan suuntaan Yameissa ei ennen iskarit vaimentaneet ollenkaan? Tää on näitä, kun asiasta mitään tietämättömät tekee mainokset...
     
  19. JariG_

    JariG_ Well-Known Member

    Eikö ketään road showssa käynyttä viellä häirinneet ne notkuvat astinlaudat? Näillä esillä olleilla protoilla on ajettu ehkä 1-2kk? GSUS, nehän antaa periksi kohta enemmän ko mun 10v vanha umpipehmeä polle!  Ja mie sentään olen just ja just 70kg pipo päässä  :eek: Siinä kun miehen mittoihin venyneet kaverit otti kylmiä tyyppejä, taipuma oli jo aivan selkeästi havaittavissa kun vaan nousi seisomaan ihan normaalisti.
    Ok, voihan tietysti olla että ne on jotain hiposeosta joissa plastisen muodonmuutoksen raja on pirun korkealla.. mutta silti.

    Pikkujutuista pisti kans silmään että kaikista kelkoista oli varahihna nippusiteellä kiinni kun se orggis muovikiinnike oli hajonnut :)

    Eniten mulla koko kinkereissä alko kyllä kuumottaan se 800 renegade... siis CAN-AM ;)
     
  20. AJV

    AJV Indy 500 SP EFI -92 & RMK 800 -14

    Joo, kyllähän siinä hullunkiiltosilmissä vikoja ettiessään pisti silmään ne lerput astinlaudat, vaikken kuulemma miehen mitoissa vielä olekkaan.. :eek: Ja etuiskaritki oli laitettu väärinpäin ;D Mutta pätevän näkösiä kelkkoja, ja ajoasento kyllä miellytti.
     

Suosittele tätä sivua