Kelekkamiehen Pakettiauto

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 25/3/13.

 1. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Menee heittäen.
  IMG_20190307_223045.jpg
  Tuossa on omassa välimallissa kaks levee keulasta pätkää kyydissä, molemmista toinen suksi pois.
   
 2. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  Ei kyllä kumpikaan tää oma mutta kaks menee näin sisään vaikka jatko ohjaamo
   

  Lisätyt liitteet:

 3. Snowmare

  Snowmare Nordic 300 Viper Mtx 162"

  Onko kellään kokemuksia proace toyotista /sitikka/pösö 17-19vm:stä? Sais uudenkarheita edullisesti, monissa takuutakin jäljllä.
   
 4. havini00

  havini00 Arctic cat ZR 7000RR -15 , ski-doo tundra -88

  Elä osta mitään nuista ylläolevista, jos aiot keretä vielä kelkkailemaankin!! kyseiset vehkeet ei ole suunniteltu meidän olosuhteisiin.
   
  nopottaja, petes88, Snowmare ja 2 muut tykkäävät tästä.
 5. Snowmare

  Snowmare Nordic 300 Viper Mtx 162"

  Mikä se paras tonniluokan paku ois nuissa vuosissa? Mielellään etuveto. Transu vai portteri? 350 majava ku jälkeen lähtisi ja mehtäautotietä pystys ajaa. Eli suht kevyeen ajuun tulisi.
   
 6. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No parhaasta en ossaa sanoa mittään riippuu mistä tykkää mutta nuista kahesta ennen vaikka custom transitin ottasin ku pornstartterin,kaverilla oli taxissa tuommonen custom transit eikä sitä kyllä tarttenu sen kummemmin rassata kilsoja siihen tais ajaa jonku n.300tkm.. Eikä muuten tuo uus vitokaan yhtään hullumpi ole.. toki huonomman mallinen koppi entä portterissa, transitista puhumattakaan ja pikku ruokanen tuo -18 114cdi nelikko automaatti vito, matka ajossa ei tartte ees yrittää ku mennee helposti 6 alkaviin ja ei oo adbluekaan värkänny kyllä yhtään mitä kaks talvea tuolla ajeltu toisin ku proacessa jolla ei tarvi lähteä jos pakkanen on ...

  Ja portterissa ainaki on alustassa nivel jumppaa myöthän tievossa jos sorateitä enempi ajelee, varmaan muissaki ajan oloon mutta portterissa tuntuu olevan normaaliaki heikommat ja mitä meijän käytössä ollu nii kaikki (4kpl)syöny öljyä n.1l/1000tkm ja tämä on vw:n mukaan täysin normaali kulutus (2.0tdi) samaa tekee amarokit samalla koneella.. ei mulla ainakaan oo omat autot nuin paljoa hukannu vaikka vuotanu ois:D omat autot ollu lähinnä japseja, saksalaisia ja muutama volvo..

  Mutta ettei menis ihan vw:n haukkumiseksi nii on se kyllä pakuksi hyvä ajaa:)
   
  Snowmare tykkää tästä.
 7. N.A.M

  N.A.M Xtrim P-Tek -09

  Kaveri meinas ettei takuu-ajan yli uskalla pitää. Käsijarrun jumia, vetarin stefa hikoilee ym..
   
 8. Snowmare

  Snowmare Nordic 300 Viper Mtx 162"

  Portteri on kyllä hyvä ajaa. Ei kyllä rajamiehet liian lujaksi kehuneet. Täytyy varmaan lähteä kierämään tähtikeulan/fordsonin putiikkeja.
   

Suosittele tätä sivua