Kemijärvi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 13/11/06.

 1. Niko

  Niko Well-Known Member

  joops,huomena ajamaan,jumankekka että polttelee,varmaan tuon _ski-doo_:n kans mennään ajelemaan jos se saa revin kuntoon,eipä ne meijän rekat ees taida ajella siellä päin  ;D

  edittiä:unohtu kysästä että tietääkö kukaan kuka siellä oli jo ajanu aika rauhallisesti oli ajanu ja oikein että oliki ajanu,son inhottava ku alakaa kivet lentää niinkö viime vuonna ;D
   
 2. Hespe

  Hespe #103

  Ei tietoa kuka ajanu. Nyt ei muutakun pari ensimmäistä kerrosta ihan vaan pohjiksi tampaten niin ei kivet pölise enään helmikuulla. Kyllä siinä vielä ehtii rytkäämäänki tälle talvelle ;).
   
 3. Niko

  Niko Well-Known Member

  heh heh olipa mahtavaa 8) poletettiin sitä rataa ja ajelin välissä pikkusen lujempaaki ku poltteli sen verran ,sit sinne tuli joku lynxin nelari kelkalla tamppaamaan kaveriksi kiitos sille kuka lie oli ??? hiekkaa tuli vähän esiin mutta lunta sato kun lähdettiin ja lynssi mies jäi vielä sinne :)
   
 4. Heimo Paila

  Heimo Paila Summit X -17

  Näkykö siinä montun ympärillä jälkiä? Meinaan sitä pöyliönperä - narkiperä väliä. Ehittekö vilkaseen vai menikö pää niin pyörälle sitä rataa kiertäessä?
   
 5. Niko

  Niko Well-Known Member

  täh minkä montun ?? :eek: (tais mennä pyörälle pää)  ;D
   
 6. jpt10

  jpt10 ac crossfire 6

  joko uskallettu jäille kemikylässä
   
 7. Niko

  Niko Well-Known Member

  joo sillon ku oli pakkaset mutta ei enään uskalla ku on vettä tullu jään päälle,sen huomasin ku kävin pyörähtämässä jäillä ::) ;D
   
 8. _ski-doo_

  _ski-doo_ Guest

  eipä taija tämä +5 C lämpö taaskaan vaihteeks hyvää tehä talvelle.. :-\ onneksi taas eile kerkes murtua liukurungot niin ei polttele ajamaa taaskaa.. :'( tai no polttelee mut ei oikee kannata..
   
 9. Niko

  Niko Well-Known Member

  joo o kyllä nyt ottaa päähän aivan tajuttomasti tämä homma :mad: ei sitä talvea tuu tänä vuonna eikä kyllä ens vuonnakaan,se on kesä joka seuraavaksi tulee,kuka lyö vetoa minun kans? onneksi kerkesin äsken revitellä ekan huollon kilsat täyteen eli maanantaina huoltoon ;D olkoon vaikka kuukauden sielläki :mad:
   
 10. _ski-doo_

  _ski-doo_ Guest

  OT :paljo sulla on pollessa nyt se huoltoraja ? eikös se 500km ollu?? :eek:
   
 11. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Olikos tuota pyhän reittiä käyty kunnostaan, siis ainaki tuota alkupäätä, pöyliöjärvi-rointie välä? Näytti niinko ois puita raivattu tai sitten joku vain käyttäny reittiä omien puitten ajossa.
   
 12. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Pari päivää vielä lämpöstä ennen pikkupakkasia. Sitten tammikuussa pasahtaa sata pakkasta lumettomaan maahan! Keväällä mukava ko lumet alkaa sulaan niin on rannat ja kaikki matalat paljaana ko rantajäät on nyt sulaneet jo melkeen olemattomiksi.
   
 13. Niko

  Niko Well-Known Member

  niinpä, minun yks ope sano että tämmönen keli tarkottaa että tammi- helmikuussa on sit kovat pakkaset,mene ja tiiä sitten, noh luulis sen tietävän on nimittäin kuulemma 200wee ja opettanu minu isääki ;D
   
 14. Niko

  Niko Well-Known Member

  äläkääpä huoliko kattelin maikkarin sivuilta säätä nii alakaa pakkasta tulemaan sunnuntai yöstä 0:aa lupas sunnuntaina klo.20.00  ;)

  otetaanpa komento takas :-\ lupaa torstaille asti lämmintä :mad: siitä etiäppäin en tiiä sit yhtään :-[
   
 15. Niko

  Niko Well-Known Member

  se on sen frankilinin äitin näkönen ;D mutta eipä tainnu talvea enään tämän vuoden puolella tulla ;) lupaa ainaki torstaihin asti lämpöä :eek:
   
 16. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Eihän nyt ihan offiksi veetä tätä.. ;D Siivotahan tyhjänpäiväset pois. Torstaina pakastuu!
   
 17. kairankulkija

  kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

  No jos lumettomaan maahan tulee sata pakkasta niin eiköhän nuo rantaveetkin jäädy pohjia myöten ;D Käypi niin että jatkuu talvi keväästä. Katsotaanpa vain.
   
 18. Niko

  Niko Well-Known Member

  joo ei täytetä koko topiccia offilla,poistelin nuo omat offit :),ois se kyllä mahtavaa jos pakastuis :)
   
 19. Niko

  Niko Well-Known Member

  jokohan muuten alkaa torstaina pakastumaan kemijärvellä? olis kyllä toivottua jos pakastuis :)
   
 20. Jakelfin

  Jakelfin MtxT

  Jatketaan.. Rannat kyllä jäätyis, vaan on veet jo laskeneet. Yleensä jääkansi rantakivien päällä, nyt ei taia olla.
   

Suosittele tätä sivua