ProClimb M 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä sokerikukko, 19/4/11.

 1. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Onhan siinä se käynnistysnarun poikkihinkkautumis juttu mistä kannattaa olla tietonen. Mutta iisi korjata ja voipi olla jo jälleenmyyjän toimesta fiksattukin - ehkä.
   
 2. Hentte

  Hentte Polaris 155" 9R

  Usiaan otteeseen kuivattu vaan ei sano mittää. Hyvän kipinän antaa jokaseen tulppaanki mutta silti nykimisen jälkeen näytöstää aavistuksen märiltä että tuntus sinne bensaaki menevän. En kyllä käsitä mihin se kipinä katoaa kun tökkää tulpat koneeseen. Luulis edes yrittävän kun on kokeiltu suoraan bensaa tulpan reijistä vaan ei edes lupaa mitään. Mitä arvoja staattorilta pitäs tulla?
   
 3. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Onko tulpat vaihettu uusiin? On muutaman kerran särkyny tulpat 2t vehkeistä sillai ettei paineen alla saa kipinää aikaseksi
   
 4. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  tuleeko mittaristoon valot ku nykäsee? eikös näistä ole joitaki bokseja ja varsinki staattoreita menny... ääni staattorille:confused:
   
 5. Hentte

  Hentte Polaris 155" 9R

  Ajovalo syttyy vaan mittariin ei tuu mitään. Kyllä itekkin staattorin kannalle kääntysin seuraavaksi. Uusilla sekä vanhoilla tulpilla yritetty.
   
 6. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Multa löytyy sitte pelaava ylimääräinen staattori hyllystä asevelihintaan.

  Mulla meni 12sesta aikanaan staattori, se oli jännä ku anto 0.3ohm vaan raja-arvon alle lukeman, silti oli yks käämi kokonaa kappaleina.
   
 7. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  paljonko ne lukemat pittää olla jos joskus joutuu mittaileen?
   
 8. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Ei oo enää itellä muistissa ne arvot
   
 9. CF-aatzi

  CF-aatzi Ski-doo summit 850

   
 10. viksu_

  viksu_ Well-Known Member

  M800 13 polttaa ajovalon hehkuja turhan usein onko nyt sitte joku pirun sähkövika.
   
 11. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Ainaki 12malliin oli ihan päivityksenä sen valonvaihtime vaihto, kiilu vähä pitkän merkkivalo ja söi hehkuja. Se vissii työnsi molempiin karvoihin virtaa yhtäaikaa nii suli hehku
   
 12. Biibo

  Biibo Active Member

  Kyllä omaan kolmitoistaseen saa olla hehkuja vaihtamassa about kerran talveen. On kokeiltu vaihtaa hitekki osramia ja muuta vastaavaa ja kyrvähtävät turhan nopiasti. Tuossa joskus vaihtelin tallin hyllyltä jokku nevahöord käytetyt polttimot pesään ja niillä onki sitte menty ihmeen pitkään. Kaverilla myös 15 vuojen ämmäläisessä samaa vikaa että vissiin tuo lamppujen kyrvähtely on näissä ominaisuus
   
 13. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Mulla taas on 14-vm ollut 4vuotta ja 6800km eikä yhtään hehkua oo pitäny vaihtaa. Oon kyllä kuullut että niitä on mennyt
   
 14. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Minkä kokoset antistabin pyörät näissä on? Itelle ei oo mut ois tarkotus tehä nii helpottas jos joku kehtais mittoa omastansa
   
 15. Pullaposki

  Pullaposki Member

  Alkuperäset n.64mm ja wahlbrossit 70mm.
   
 16. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  Kiitos. Tietää millasta nailonitankoa lähtee kyseleen.
   
 17. Hentte

  Hentte Polaris 155" 9R

  No selvisi se lopulta syy tällekkin vialle ja kerrotaan nyt jos jollakulla muullakin tulee samanlaista ongelmaa. Toinen anturi vauhtipyörältä oli kokonaan mykkänä joka ilmeisesti ajottaa sytytystä.
   
  Seiti ja ParCatti tykkäävät tästä.
 18. viksu_

  viksu_ Well-Known Member

  13 m800 mistä kohti löytyy jännitteensäädin? polttaa ajovalon hehkuja koko ajan.
   
 19. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Se on oikean puolen ylätukivarren kohdalla sisäpuolella kiinni siinä peltissä, ulkopuolelle näkyy torx t30 kiinnityspulttien kannat.
   
 20. viksu_

  viksu_ Well-Known Member

  Nyt mittailin valojen johoista virtoja niin tyhjäkäynnillä tasasesti 14 ja kun antaa kaasua niin tippuu 5-7. Ja tosiaan polttaa hehkuja voisko olla jännitteensäädin vika?
   

Suosittele tätä sivua