ProClimb M 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä sokerikukko, 19/4/11.

 1. Korrte

  Korrte Arctic Cat M8000 -14

  Hakia säätöä että keulisi ja jaksaisi vetää ummella paremmin, nyt tuntuu että alhaalta ku lähtee nostaa keulaa muttei jaksa vetää ja laskee keula
   
 2. Stinky

  Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

  M8000 hardcore 2016. Onko normaalia, että ylemmässä vetarissa on akselin suuntaista välystä ketjukopan päässä? Shimmejähän siellä näkyi olevan vissiin molemmin puolin laakeria ja seekereillä lukittu paikalleen. Siitä kytkimen puolella olevasta tcl lätkästä kun heiluttaa akselin suuntasesti, niin ikävä kolina kuuluu just tuolta kotelon päästä ja epäilen nyt että pikkukaasulla höröstellessä kuuluva isohko resonointi tulee juurikin tuosta välyksestä. Motti itessään liikkuu jonku verran ku kytkimestä nostelee, mutta minun mielestä vielä normaalin rajoissa, joten tuskin siellä petikumet on paskana... Sinkki suorana ku vetää ja muutenki jos tasanen veto päällä, ei resonoi mitenkään.
   
 3. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  On normaalia että välystä
   
 4. Stinky

  Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

  Ok. 13 mallisessa ei tuollasta klappia ollu niin tuntui äkkiseltään oudolta. Täytyy sitten tuota "rominan" syytä hakea muualta, vai voisko se silti tulla tuosta. Ääni ja fiilis on kuitenki just semmonen ku että kone vastais runkoon. 4500-5000 rpm paikeilla ja parin-kolmenkympin vauhissa siis tekee tuota. Pahimmalta kuulosta sillon ku löysää liipasimen. Toki uusi tuttavuus mulle tuo kelkka, niin tiiä vaikka ois ominaisuus
   
 5. aka85

  aka85 Well-Known Member

  Mulla oli -16 Hardcore aikanaan ja mielestäni sekin pietti tuollaista ääntä. Eipä se oikeen kummentunut ajan myötä ja ajelin menemään... ehkä se vähän poistui moottorituen ja petikumien vaihdon jälkeen.
   
 6. Harri_82

  Harri_82 Well-Known Member

  DSC_0664.JPG DSC_0662.JPG Moskoselin reissulla vaiheltiin yhen catti kuskin kans keulan muoveja ku hän halus mun kelkassa olleen lamputtoman "konepellin" ja mä orkkis osat. Pikkusen tuntuu nyt orkkis osilla miettivän ennen ku nousee kierrokset kunnolla nii pitäs vissiin siirtää sitä imuanturia ja modata ilmanottoa. Koitin kaivella ohjeita täältä mut ei toiminu kuvat enää niissä ohjeissa mitä löysin.

  Oisko jollai tallessa kuvia miten muutokset pitäs toteuttaa?

  Toinen kysymys on remmistä. Moskon reissussa mentiin noin 300 kilsaa gatesin 41C4620 remmillä ja sillä pelas ihan ok. Alkaa vain olla huonolla hapella ku langat sojotta kylistä. Ja vähän turhan lyhkänen ku vaik sääti nii meinaa kitistä ja liikkua kovalla tyhjäkäynnillä. Varista nakeltu rajotinholtti mäkeen.

  40C4683 tollasta remmiä suositeltiin mut ei tunnu löytyvän kotimaan kaupoista.
   
 7. pertti108

  pertti108 Active Member

  Laitat seuraavaksi vakio remmin niin loppuu miettiminen.
   
  hekuli tykkää tästä.
 8. Korrte

  Korrte Arctic Cat M8000 -14

  Sano catista etupukin iskari sopimuksen irti ja nyt pitäs uus mahd.nopeesti löytää. Eli ehdotelkaa kohtuuhintasia etupukin iskareita mielellään lisäsäiliöllisiä ja säätömahdollisuuksilla.
   
 9. Stinky

  Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

  40C4683 on liian pitkä. Laita Carlislen ultimax4 144-4740. Saa kotimaasta alle 80e ja tuohon kelkkaan paljo sopivampi ku yksikään Gates. Tais olla vaan kolme milliä pidempi ku orkkis 084, leveys lähestulkoon sama.
   
 10. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Tuon 4683 pystyy kuitenkin säätää silleen että jäähdytysuran pohja on lautasten reunan tasalla. 084 taas ei tule ees selkä yli kakkosen reunasta.
   
  jtek tykkää tästä.
 11. Kestääkö -15 m8000 porata olkavarteen raide päille uudet reiät —> kääntyvyyttä. Vai meneekö munilleen. Tallin lattialla suunniteltuna homma vois toimiakkin.
   
 12. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Osta meikältä ylimääräiset olkavarret niin saat porata niin monta reikää ko haluat niihin :D
   
 13. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Ainaki 12 malliin piti porata mutta ne ei oikeasti kääntyny ollenkaa, joutuu vähä sitä olkatappia kairata, muuten se osuu tukivartee ja rajoittaa kääntymistä
   
 14. Tällainenkin ratkaisu kävi mielessä, olisi toiset stock osat ja toiset promod . Vaan hyvin tuossa olisi matskua porata ja tuskin kesto hirveästi kärsisi. Sitä mietin ehkä eniten että kuinka raskas ohjauksesta tulee
   
 15. Joo kahtelin kanssa että kun hiukan sipaisisi sieltä edestä olkavarresta niin saisi vielä hiukan lisää kulmaa. Taidan ottaa riskin ja täräyttää toiset reijät
   
 16. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Hyvinki, 22mm eri kohtaan 12mallisa piti porata että tuli hyvä, mutta älä siinä uudemmassa ota ku joku reilu cm?
   
  Jani pitkänen tykkää tästä.
 17. viksu_

  viksu_ Well-Known Member

  13vuojen m800 sno pro. Ei käynnisty. Eilen jo kun pilkiltä olin kotiin lähössä tuntu vähän nihkiältä lähteen ja tänään ei käynnisty enään ollenkaan. Ko aloin nykiin niin yhen kerran paukahti putkessä sen jälkeen ei ole puhunu mitään. Kipinä tulee ainaki ko kannen päälle kokeili mutta vaikka laitto tulpanreijästä bensaa niin ei sanonu mitään.
   
 18. Hentte

  Hentte Polaris 155" 9R

  Vähän samalta vialta kuulostaa mikä oli tuossa muutaman vuoden uudemmassa. Aluksi vaikutti että vika paikallistu vialliseen triggeriin ja kun saatiin käyntiin niin ei käynyt kuin toisella ja lopulta vika paikallistui toiseen suuttimeen. Vanhat bensat tehnyt varmaan tehtävänsä kun niin vähällä ajolla ollut. Tuossakin tuli hyvä kipinä mutta ei hörähtänyt mihinkään vaikka kaatoi tulpan reijästä bensaa. Tarkista kuitenkin bensapuoli ja nuo triggerit ens alkuun.
   
 19. viksu_

  viksu_ Well-Known Member

  Pientä tietämättömuutta mikä on triggeri? Kuinkahan pirun kalliiksi tulee suuttimien vaihto/kunnostus jos niissä vikaa? Ja mitenhän tuo bensan kulku ois helpoin testata?
   
 20. pezq^

  pezq^ Nykyää Lynxejä

  Kasteleeko se tulpat sulla?
  Impulssikäämi eli triggeri kattoo ajoitusta magneetosta. Antaa tiedon sytkälle ja suuttimille.
  Itellä lähti vaan triggeri irti vanhassa ja liikahti liian kauas nii eipä enää auennut siittimet.

  Kaasukahvan mikrokytkin kans syytä ottaa pois käytöstä mikäli vielä on.

  Voit myös kokeilla käynnistää ilman mitää yläkuomun johtoja. Se toimii ilman ja sillon saat suljettua paljon sähköjä pois pelistä. Ei tarvi sitä kuomuakaa olla paikoillaan.

  Lisäksi ecun liittimisä jos on ees vesipisaroita nii voi aiheuttaa käynnistymättömyye.
   

Suosittele tätä sivua