ProClimb M 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä sokerikukko, 19/4/11.

 1. Pasuuna

  Pasuuna Well-Known Member

  Sieltä ihan takaosasta tiputtelee, eli etukenno taitaa olla ehjä. Ajattelin lyhentää tuon vastaamaan noita vuoristokelkkojen syyläreitä, tai sitten hommaan jostain purkukelkasta ...Toi lyhyt kenno on ilmeisesti etuosaltaan sama. Samalla lähtee painoa pois kelkasta n. 5kg internetin mukaan, ja sehän käy minulle :rolleyes:
   
 2. Tampio89

  Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

  Onko kukaa kehitellyt mitään pirkkapatenttia ylätaittopyörien axelille oli näköjään lähtenyt pyöriin laakerin sisäkoolit matkassa niinkuin edellisessäkin vekottimessa eli jotain vahvistusta tuo alue kaipailis vai pistääkö vain kunnon liimalla kiinni.
   
 3. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

  Liimalla olen laittanu kiinni.
   
  Tampio89 tykkää tästä.
 4. Pasuuna

  Pasuuna Well-Known Member

  Eikö tuossa kohtaa ole laakerissa jo vikaakin, jos pyörii sisäkooli mukana :rolleyes:
   
  ParCatti tykkää tästä.
 5. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Itsellä oli XF 141 pitkällä alustalla ja niiden yläpyörien sovite oli aika väljä. Pyörät meni käsin tökkäämällä paikalleen. Ei kyllä silti pyörinyt koolista. Sitten RR mallin reittialustassa oli taas niin tiukka sovite laakereille, että ei meinannut saada pois eikä kunnolla uusia paikalleenkaan.
   
 6. Tampio89

  Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

  Toisessa oli jo vähän tuntumaa että olis tulossa tiensä päähän toinen tuntui melkein samalta kuin uus. Uusilla toki kasaan kerta roplaamaan ruvettu jousiprikkoja en tähän hätään saanut uusia niin 1mm shimmirikat hoitakoon niiden virkaa jonkin aikaa ja jos pelittää niillä niin en kyllä näe syytä niitä jousiprikkoja sinne enään laittaa kerta aina ovat olleet palasina kun aukonut.
   
 7. Tampio89

  Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

  Jos itse tuon lähtisin kunnolla suunnitteleen uusiksi niin takapukin putki vähän isonpi ja sellainen axeli jossa olis kunnon huuli jota vasten puristaa ne laakerit. Nykyisessä kun ei ole mitään vastepintaa itse axelissa vaan laakerin pitää paikallaan pieni lukkorengas ja takapukki. Lukkorenkaan korvaisin putkenpätkällä.
   
 8. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  tampilla lyö akseliin 2 täppää että menee laakeri tiukemmin paikalleen ja ei muuta ko kovaa ajoa.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 9. Yamaha500

  Yamaha500 Member

  -12 ämmä katti. Werxin putkistolla, vforceilla ja povercommanderilla, ossaakos joku sanoa kuinka korkealle saa pakolämmöt nousta? 2 varin päivitys kans mielessä, onko kellään suosituksia mitä tuonne tyrkkäis orkkiksen tilalle?
   

Suosittele tätä sivua