ProCross XF 2012 ---> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 13/11/11.

 1. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

  Mie olen heti uutena hitsuutellu laput nuihin kohtiin. Omassa 13 mallissa oli het uutena vahvikelaput. Uudemmissa malleissa ei niitä ole enään näkyny.
   
 2. Jjuha

  Jjuha New Member

  Terve, 14vm xf:än keula ois tarkotus vaihtaa 42" -> 38" ja nyt tartteis apua eli mitä iskareiden holkitus käytännössä tarkottaa ja miten se tapahtuu:D toki jos jollain sattuu olemaan 38 keulaan käypäsiä iskareita ylimääräsenä niin saa tarjotella!
   
 3. jeffgordon

  jeffgordon Lynx Enduro 600R -22, Skidoo TNT 550F -10

  Saisko täältä ideaa mistä löytää -14 800 ZR:ään kakkosvari? Jääny kaverilla ajot pariin sataan kilsaan tällä kaudella kun ensin porsi kytkin ja sitten kakkonen. Tiediin löytyy muita osia mut helixiä ei maasta eikä kuusta, vakioitakaan ei oo ollu liiemmin tarjolla. Ois kiva päästä vielä näille lumille kun viiden vuoden tauon jälkeen kelkka ois pihassa..
   
 4. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Jovicatilta kysytty?
   
 5. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Vakion kakkosvartsun heliksi löytyy jos sellaisesta jotain apua on.
   
 6. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Kiikutat ne iskarit johonki iskaripajalle ja kerrot että ne pitää holkittaa oliko se nyt tuuman lyhyemmäksi, sitte ne sopii siihen kapeampaan keulaan. Joku vois vielä tarkentaa tuon että oliko se tuuman lyhyemmäksi.
   
 7. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  22-25mm riittää
   
 8. Mikkom1

  Mikkom1 Member

  Arctic cat xf -14 ohjaustangon vetänyt vinoon ja ohjauksessa hieman väljiä ja tuntuu että antaa hiukan myötä kun koittaa kääntä. Mikä neuvoksi?
   
 9. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Todennäköisesti jotain rikki sieltä ohjaustangon alapäästä. Jos ottaa iskuja niin se ohjaustangon alapään kiinnitys voi revetä. Siellä on semmonen alumiinipelti johon catilta ainakin joskus sai teräspeltivahvikkeenkin. Itsellä hajosi sieltä ohjaustangon alapäästä linkku, joka kytkee sen ohjaustangon raidetankoihin. Tai siitä petti yksi hitsisauma ja korjasin sen. Tavallisen mukavassa remonttipaikassa sitten nuo osat siellä keulassa.

  Nyt tuli vielä mieleen, että onhan näissä joskus vain se ohjaustangon alapään kiinnitys mutteri löystynyt. Sen saa kirittyä ja ongelman muutenkin todettua kun ottaa oikeanpuoleisen suojakumin sieltä raidetangon juuresta irti.
   
  Viimeksi muokattu: 27/3/21
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Joo ja ei tartte ottaa kuin se kumin etureuna, 17mm hylsy ja pitkä jatko. On mulla löystynyt sieltä keskeltä 10mm avaimella kirittävä mutterikin
   
 11. humala

  humala AC M8 -16 & Polle sb 600 pro-x

  Eilen omasta M sarjalaisesta (-16vm) katselin tuota ohjaustangon mutteria ja näyttää pyörivän koko pultti siitä tangonpäästä. Miten olette lukinneet sen jottei pyöri tyhjää? Joutuukohan keväthuollos nyt koko keulan purkamaan jotta sais ton klapin pois tuosta ohjauksesta.
   
 12. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Se pultti on ohjaustangon alapäässä oleva pallonivel. Siinä on kantit, jotka pitäisi mennä semmoiseen koloon ja sen pultin ei pitäisi pyöriä. Mutta jos pyörii niin se pultin reikä voi olla isontunut siellä rungon pellissä.
  Eli juurikin tuo mihin Catti aikanaan sitä vshvikeosaa möi. Tosin saattoi olla että se vahvike tuli uudempiin vuosimalleihin jo tehtaalta.
   
 13. jtek

  jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

  Tuollanen
   

  Lisätyt liitteet:

 14. snode

  snode Well-Known Member

  jtek tykkää tästä.
 15. Mikkom1

  Mikkom1 Member

  Tarkastin osan ja totesin että murtunut oli. Tuohan se siis tekee itselläkin sen välyksen ja tangon vinouden. Laitoin vahvistetun lärpäkkeen tilaukseen niin eiköhän tämäkin ole kunnossa ensi kaudeksi. Mitähän muita heikkoja paikkoja olisi hyvä tarkastaa näin kauden päätteeksi? Onko se vetoakselin heikko kohta helppo tarkastaa?
   
 16. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Mitä heikkoa vetoakselisa muka on?
   
 17. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Kakkosvarin akseleitahan katkesi varsinkin vuosimallista 12 ja sitten vuonna 15 taisi tulla se paras versio vasta. 14 mallisen akselikin on jo kyllä aika kestävä.
  Itse telan vetoakselissa on lähinnä ollut sitä ongelmaa, että jarrusatulassa oleva laakeri kairaa itselleen kolon akseliin ja akseli menee pilalle. No tämä ei ilmene kaikissa, joten lienee enempi akselin valmistustoleranssista kiinni.
   
 18. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  10v näillä ajanu ja alkumalleista meni kaks kakkosen akselia, vetoakseleita ei ole mennyt ensimmäistäkään. Kumpaa lie sitte alunperin kysyjä tarkoitti?
   
 19. Mikkom1

  Mikkom1 Member

  Tuota 2. Varin akseli tarkoitin että mistä se menee yleensä poikki?
  Etupukin iskarista semmosta tuli mieleen että talvella teetätin siihen simmauksen ja ostin jämymmän jousen. Siitä tuli huomattavasti parempi mutta vielä sais olla lisää jämäkkyyttä kun pohjaa välillä. Mikähän iskari kävisi parhaiten vakion tilalle? Miten esim. Fox Zero 2.0 QS3-R? Mahtuuko olemaan lisäsäiliön kaa?
   
 20. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  se 2. varin akseli katkeaa semmoisen sorvatun olakkeen juuresta jos katkeaa. Ei pysty näkemään etukäteen jos ei pura pois ja siinä vaiheessa on ihan sama vaihtaa uusi akseli. Mutta siis se heikoin versio oli 12 mallissa ja esim. itselle aikanaan vaihdoin tuon 14 mallissakin olleen version ja ajoin sillä 5500km ilman ongelmia.
   

Suosittele tätä sivua