ProCross XF 2012 ---> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 13/11/11.

 1. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Jos ketjukopan avaa niin näkee onko päivitetty. Päivitysakselissa yläratas on lukkorenkaalla, ns. vanhassa mallissa pultilla.

  Ja tuohan on niin halpa että sitä kakkosvarin laakeria ei siihen akselille kannata alkaa vaihtamaan.
   
 2. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Molemmista päistä katkennut kakkosen akseleita
   
 3. Mikkom1

  Mikkom1 Member

  Xf 800 -14 pätkii mittariston virtoja, takavalo ei pala ja pakin summeri ei toimi. Mistähän vikaa kannattaa etsiä? Tätä ollut epäsäännöllisesti ja useimmiten herkeää taas toimimaan.
   
 4. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Staattorin liitin (myös johtosarjan puoli) kannattaa omien kokemuksien perusteella tutkia aina kun on ongelmia tai kun se muuten on käsillä...
   
 5. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Tasavirta puoli menee välillä maihin, yleensä takavalon tai pakkisummeri johto jos ottaa runkoon. Sitte ku nuo kolme kokonaa pimeänä niin kato sulake. Muistaakseni myös apv servo kuuluu tuohon tasavirta puoleen
   
 6. Mikkom1

  Mikkom1 Member

  Aaa, pitääpä tutkia tarkemmin. Ottaa änkän ja penkin irti, niin näkee jotain. Ekoilla ajokertoilla poltti sulakkeen ja edellä mainittujen lisäksi apv:t lakkasi toimimasta. Vaihdoin sulakkeen ja homma korjaantui. Nyt yllättäen hävisi nuo muut, mutta apv:t toimii ja sulake on ehyt.

  Tuossa akullisen järjestelmän sähkökaavio. Lähteekö se akuttoman version tasavirta suoraan staattorilta, vai miten se johto on reititetty?
   

  Lisätyt liitteet:

 7. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Veikkaan että sulla pakkisummerin johto on pyörinyt variakselin ympärille, tai sitte takalampu piuha maissa.
   
  PeeKoo tykkää tästä.
 8. Tikkersson

  Tikkersson Ei kelkkaa - harrastus ohi toistaiseksi...

  Tuleeko mieleen mikä voisi olla.
  Ajossa 2km jälkeen kelkka yskäisi ja sammui. Hetken ihmettelyn jälkeen käänsin virta-avaimesta ja lähti tulille. 50-100m ja seis. Ehkä 5-6x näin ja sitten kuoli lopullisesti. Hivenen yritti käynnistyä kun starttasi, mutta pysyi vaiti.
  Bensaa saa, ei ole jäässä mikään (yö lämpimässä, ei vaikutusta).
  2012 F800.
   
 9. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Ufot vaihdettiin tankkiin ja vastaavat oireet hävisi sillä erää. Toisella kertaa johtui sulaneesta/palaneesta staattorin liittimestä, ja ennenkaikkea kelkan johtosarjan puolelta palaneesta maajohdon liittimestä.
   
 10. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Kannattaa myös ne ufot varmistaa että kaikki on oikeassa asennossa tankin pohjalla. Jos ees yks vetää ilmoja, tulee ongelmia.
   
 11. Tikkersson

  Tikkersson Ei kelkkaa - harrastus ohi toistaiseksi...

  Ei taida olla ufojen asennosta kii kun tankki on täynnä.
  Pitää katsella noita sähköliittimiä...
   
 12. Mikkom1

  Mikkom1 Member

  Mullakin sähköongelma jatkuu. Pakkisummerin johdot ja staattorin liitin ok. Yleismittarilla kun mittasin niin jostain se + johto räpsii maita. Täytyy seuraavaksi tutkia ohjauksen luona olevat ja takavalolle menevät johdot.
   
 13. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Joo, ei meilläkään oikein mitään näkyvää ollut ufojen suhteen, mutta ne vaihtamalla taas laulu maistui. Mahdollisesti ne venttiilit ei toimineet oikein.
   
 14. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Ne ufot pystyy myös purkaa ja tutkia, jouset kannattaa kevyesti venyttää jos ne aukoo, ja samassa järjestyksessä takaisin. Pumppua lähinnä oleva on vähä erilainen ku kaks muuta.
   
 15. Mikkom1

  Mikkom1 Member

  Sain ratkaistua oman kelkan sähkövian. Takavalon sisään oli päässyt vettä. Tämä aiheutti ilmeisesti epäsäännöllisesti sähköjen katkomisen, kunnes tasavirtapuoli hävisi kokonaan.

  Jännitteensäädin oli rikki ja säätimen sisässä tasavirtapuoli oikosessa. Lie tuo oikosessa oleva valo särkenyt myös jännitteensäätimen. Johtosarjat oli kunnossa. Valon ja säätimen uusittuani pääsin testilenkille, mutta paisuntasäiliö hajosi kesken lenkin. Paisuntasäiliön korkki ei toiminut ja ylipaine halkaisi säiliön. Olipa huono tuuri. Onneksi muuta ei särkynyt, joten harjoitukset jatkuu kunhan uusin paisarin ja korkin.
   
  T-Cat tykkää tästä.
 16. Tampio89

  Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

  Okos tullut enemmänkin nuita tapauksia joissa apv t hipsinyt mäntään? Tässä suunnittelen että hion molempia ja reilusti kun tuo vaijereilla liikkeen alas rajoittaminen ei motivoi. Kytkimen puoli oli tehnyt jäljet mäntään ja 14vm 800 kyseessä.
   
 17. Kafuusti

  Kafuusti 21vm Hardcore Alpha

  Mie hioin niistä millin pois, ei huomannut mitään haittaa siitä ajossa. Oli just 14vm 800
   
  PeeKoo tykkää tästä.
 18. Tampio89

  Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

  16414965278107392927397652733858.jpg alkaa oleen jo 0,3mm männän sisällä
   
 19. pantera

  pantera Active Member

  Itsellä oli 16- mallissa(15 valmistettu) molemmissa männissä jäljet. Vaihdoin männät, ja otin luisteista kulmista pikkusen pois. Laitoin vielä tuplatiivisteen apv: n alle, niin tuli pikkasen lisää toleranssia. Kai tuo aika yleinen vaiva näissä on. Monella jää huomaamatta koko asia. Sitten vasta, kun mäntiä aletaan vaihtaa huomataan. Niin se oli tämänkin kanssa. Kun olin ostamassa, myyjä kertoi vaihtaneensa männät 1000km sitten. Kysyin, oliko säätimien kuvat vanhoissa männissä. Myyjä sanoi, että joo oli. Eipä ollut tehnyt asialle mitään, kertoi vain säätäneensä vaijereita(ei auta mitään). Kaupat tuli kuitenkin, ja vaihtelin minäkin ensimmäiseksi männät. Onneksi pytyt oli säästyneet, vaikka männänrenkaistakin oli pieniä paloja irronnut.
  Ottakaa ne apv t irti, ja kurkatkaa reijistä mäntiä. Jos on naarmut, niin korjatkaa vika. Ei ole kallista.
   
 20. Tampio89

  Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

  Itsellä heräsi ajatus että mittois nuo säätimet ja kattelis että olisko jotain sopivaa putkea jonka puolittais ja upottais tuonne säätimen laidoille mutta kalliinpi ja ei taida olla sellaista liimaa jolla net siellä pysyis ja kun alumiinin ja raudan lämpölaajeneminen eriä niin vaikka ne koneistaja sinne asentais niin eivät taida pysyä siltikään
   

Suosittele tätä sivua