Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

 1. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Akselit myyty, seuraavaksi tehdään uudenmallin kääntöpyörän akseleita ja lisää noita ala-akseleita, yv:tä jos tarvetta
   
 2. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  No minkä kokoinen se tankki sitten on? Ilmeisesti sen 33.6l? Catissahan on samassa rungossa paljon isompi tankki (44,30l), joten ei se taida tilan puutteesta johtua tankin pieni koko vaan, siitä ettei kokonaispaino nousisi järkyttäviin lukemiin?
   
  Viimeksi muokattu: 9/1/23
 3. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Nelarissa tankki on pienempi, joudutaan "väistämään" pakosarjaa ja siten tilavuus kärsii. Samalla toki kokonaispaino muodostuu paremmaksi :cool:. SR Viperissa taisi olla sen 37l tankki, näin muistelen, mutta winderissä tuon ~34l. Toki miten on saman runkoisessa 2-tahti cat:ssa tuo pakosarja... siitä en tiedä, ei ole tullut tutkailtua.
   
  BlackJack ja janzka tykkäävät tästä.
 4. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Eteenpäinhän net on tykänneet sojottaa Cateissa jo melko kaun, niin imu kun pakopuolet...
   
 5. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Sama tankki kun vierekkäin katselee, ei ainakaan omaan silmään eroa osu.

  Ainut ero että winderissä on pensanpaineen säätimeltä tuleva paluunipan reikä.

  Pikkuisen yli 37l olen tankannu tyjään tankkiin
   
 6. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Ok.. mistähän mulla tuo tilavuusero jääny muistiin..o_O
   
 7. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Kyllä ne taitaa ilmoittaa eron viper vs winder mutta ei siinä pitäisi olla eroa. Esim lynxin tankit saattaa kesällä pullistua niin että menee monta litraa enemmän seuraavana talvena, näin kuulin kun kaveri lynxia tankkasi.

  Viperissä on vaan mittari tarkempi, valo kun syttyy niin pääsee reilut 20km ja winderissä kun syttyy niin pitää olla tankkipaikka näkyvissä tai menee kävelyhommiksi, molemmat koettu itse.
   
 8. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Kakstahtisissa on isompi tankki.
  Nelareiden tankki on pienempi johtuen pakosarjan vaatimasta tilasta tankin alla varoalueineen.
   
  Kamppi, Jarska77 ja BlackJack tykkäävät tästä.
 9. Jonny87

  Jonny87 Active Member

  Noniin oli yamaha centterillä ja öljyvuodon syyksi kertoivat että ketjukotelossa on kiinni toinen luukku josta moottoriöljyä pääsi vuotamaan kun sen liimaus oli pettänyt sattumoisin vaan huollon aikana. Ketjukotelon tarkistus yms oli jo kuulunut huollon hintaan mutta tää toinen kotelo ei kuulunut ja oli 5tunnin homma saada se korjattua. Jännä että kumminki ennen huoltoa toimi moitteetta.
  Meniköhän kaikki oikein vai kusetettiinko marmorilla?
   
 10. pezq^

  pezq^ R-M & foxi

  Onko siinä joku moottoriöljy säiliö sama mikä 2t mallissa 2t öljy säiliö ku kopat samat? Minusta enivei vähä kusettaneet
   
  Rautane tykkää tästä.
 11. havini00

  havini00 Yamaha Sidewinder L-tx 137 , ski-doo tundra -88

  Tainnut käydä huollossa semmonen moka,että aukaistu ketjukotelo väärästä kohtaa ja näin ollen moottoriöljyä päässyt vuotamaan.....ja jouduttu sitten liimaamaan uudestaan kotelo kasaan.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 12. Makestain

  Makestain SR Viper XTX & Nytro RTX

  Kuulostaa nololta kusetukselta jossa asiakas maksaa maahantuojan nimeämän jälleenmyyjän virheen. Melkoisen surullinen esitys, tee reklamaatio.
   
 13. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  5h lisälasku?

  Eiköhän se huolloissakin mene siten että tekevät/laskuttavat vain sen mitä on tilattu. Mie ainakaan maksa mitään lisätöitä mistä ei ole sovittu. Jos jotain extraa tulee niin siitä on sovittava erikseen.
   
 14. havini00

  havini00 Yamaha Sidewinder L-tx 137 , ski-doo tundra -88

  Näin se menee. Ilman asiakkaan lupaa ei tehdä 5 tunnin lisätöitä. Tai saahan niitä tehdä,mutta ei tartte maksaa.

  Kun kyseessä on vielä ns. Yamahan terävintä kärkeä edustava huolto tai ainakin asiakkaiden mielikuvissa näin monesti on! Niin kyseinen menettely menee kyllä alta riman ja reilusti!!
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 15. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Eipä siitä öljysäiliön kiinnitysruuveista tarvi kuin yhden tai pari irroittaa niin tiivistys menetetään, erityisesti jos on "vanha" liimaus. Tokikin, mikäli ruuvia irroitettu useita ja huomataan siinä vaiheessa notta prkle väärät ruuvit niin toki se on harmillista. Onhan sen uudelleen tiivistysliimaus hiukka työläs.
   
 16. Jonny87

  Jonny87 Active Member

  Nii sehän oli kolme kertaa siel huollossa. Eka normi huolto. Sen jälkee alkoi merkkaa lattiaa ja meni uudemman kerran, ja sanoi että oli vaan jonnekin väleihin jääny öljyä ja ylimääräiset vaan valunut pois. Korjaustoimenpiteenä siis pesu. Kolmannella kerralla suostu myöntämään että joo kyllähän se vuotaa.
   
 17. Jonny87

  Jonny87 Active Member

  Homma saatu maaliin vihdoin. Öljyt pysyy sisällä. Ylimääräiset rahat palautettu. Ja mokailusta saatu kompensaatioo seuraavaan huoltoon:D
   
  janzka, Hemikoo, hanski-58 ja 10 muut tykkäävät tästä.
 18. havini00

  havini00 Yamaha Sidewinder L-tx 137 , ski-doo tundra -88

  Hyvä, että homma tuli kuntoon ja oikealla tavalla!!:)
   
 19. Pecosbil

  Pecosbil Sidewinder L-TX GT 137 '20

  Joo-oh...eipä menny ihan putkeen taas nämä varikkopäivät. Vectorista käytin ongelmitta kytkimen kannen irti useammankin kerran, mutta odotahan kun sama yritin tehdän Winderin kytkimelle - no paskaksihan se pusla meni tietenkin. :mad:
  Ilmeisesti se kytkimen pultti/prikka ei ole ihan keskellä (tai se on isompi, kuin Vectorissa) ja se sitten kanitti siitä sen verran, että pusla kaput harasoo. Olisi varmaan pitänyt käyttää koko pultti irti ennen kannen irroittamista. Toki, itsellä kun ei ole iskevää väännintä, niin voi olla hiukka hankaalaa saada auki ilman niitä "kytkimen paikallaan pitämisen" erikoistyökaluja. Toki, nyt se on kai pakko siitä jollain vääntää irti, ettei se uusi pusla mene heti päreiksi paikalleen laitettaessa.

  Tarvitseeko tuohon (taas) jotain *piip* erikoistyökaluja, että tuon puslan saa irti ja uuden tilalle? ...vai kiikutanko suosiolla kannen marmorille ja sanon, että vaihtakaapa silmuplee...:rolleyes:
   
 20. Petuhovi

  Petuhovi Well-Known Member

  Itse menisin marmorille ja silputblöö. Oman vaipperin kytkimestä ajelin sen prikan napsun pienemmäksi että saa ilman pultin avausta kannen irti. Winderissä lie sama juttu mahollista?
   

Suosittele tätä sivua