e-tec 600 re -11

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkj, 20/4/10.

  1. Laplander

    Laplander Just A Member

    Vs: e-tec 600 re -11

    No siis tätä remmien kans tappelua meinasin.. Ko alakaa olemaan voorumi pullollaan tästä asiasta oli kyseessä lynssi taikka kiito. Sinua silleen tajuan ko ajat kilpaa niin niitä omia ratkasuja ei huuella tänne voorumille. No minä lopetan tämän muiden asioihin sekaantumisen tähän ko ei oli etes sitä BRP konsernin kampetta. Toivottavasti onkelmat korjaantuu!
     
  2. james-x11

    james-x11 Well-Known Member

    Vs: e-tec 600 re -11

    Meillä niin vähän mittarissa kilsoja että ei oo tietoa mitenkä kauan remmit kestää.. Onko sulla tehty muita muutoksia, korvakot, kumit jne?
    [/quote]
    Korvakot ja kumit on alkuperäiset, reitillä on turrattu nuo kilometrit ja umpista vältetty. Linjaus tehty JJJ-Servicen ohjeiden mukaan, lautaset lämpenee näppituntumalla n.50*C - mulla on se tuntuma että remmien laatu on huonontunut kun aina sama vika langat pihalle.
    Mutta vetoa on ihan toisella tavalla kuin QRS:llä ja vakio TRA:lla.
     
  3. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: e-tec 600 re -11

    No ei tässä ollu tarkotus herättää keskustelua remmitappelusta, ei todellakaan. Ihan vain ajatuksena oli huvikseen testailla kaikenlaista, lämpötiloja, kiihtyvyyksiä jne QRS vs. Team. Näyttää vaan olevan niin herkkä aihe että joku heti siihen puuttuu. Pitää tehä noiki testit salassa ja kirjata vaan top secret pöytäkirjoihin ni ei tule täällä tappeluita.


    ...nii ja kyl mun mielestä tää "yhteinen" ongelma (mitä ei muka pysty firmatkaa korjaamaa) on ainaki meidän talossa ratkastu. Ja toimii hienosti team setillä, jota suosittelen myös muille.

    pliis, pidetään tinkaaminen tästä nyt poissa ja yritetään pysyä järkevässä keskustelussa. eikä nyt sotketa mitää summittijen remmiongelmia tähä.. ei se tinkaamien mihinkää johda. Enkä nyt meinannu tässä mitää ratkasuja tänne hieroa, vaan aivan testimielessä näytille testauksia :)
     
  4. Laplander

    Laplander Just A Member

    Vs: e-tec 600 re -11

    Kyllä näin on ja puhut asiaa tässä, anteeksi vielä kerran sekaantuminen!
    Seuraan kyllä topiccia ko aatellu itellekki seuraavaa kampetta tästä tai sitte siitä toisesta rälläysvehkeestä..

    Nyt hiljentyy hän.. :-*
     
  5. elpaso

    elpaso Member

    Vs: e-tec 600 re -11

    käykö suoraan nuo -10 enskakitin etujouset 25069 -11 malliin?
     
  6. penacool

    penacool Stiga Snow Racer King Size GT

    Vs: e-tec 600 re -11

    2700km kiesin mittariin tuli menneen talven lumilla,.. Alkuperäisellä hihnalla mentiin talven ummet ja lammet.Tosin vaihtuu ensi talveksi uuteen kun alkaa lankoja purkautumaan... keskikulutus n.19l paikkeille. (Haitarilla 14l-30l). Oljysäiliö alkoi vuotamaan öljyä kevät puolella.. Muuta murhettapa tuossa ei ollutkaan. Alustaan ensi kaudeksi voisi jotain uutta kivaa pientä simmaus säätöä keksie,,,
     
  7. Maukka

    Maukka 800 re

    Vs: e-tec 600 re -11

    Huomasin tuon öljysäiliön vuotamisen muuten kans. Ilmeisesti kävi kevään ajoissa niin kuumana se nurkkaus, että pöntön suuaukko oli muovautunut soikeaksi. Pitänee kinuta uusi pönttö takuuseen ens syksynä.
     
  8. Dreamer

    Dreamer A 51

    Vs: e-tec 600 re -11

    Helpommalla pääsee kun tilaa Viperiltä sen alumiinisen sisärenkaan siihen niin ei vuoda. Ongelma muuten uusii uudella pöntöllä...
     
  9. Maukka

    Maukka 800 re

    Vs: e-tec 600 re -11

    Samapa tuo vaikka uusii, vaihdellaan niitä pönttöjä niin kauan kun tehdas keksii ratkasun (lue: takuu loppuu ja tulee ostettua se holkki).
     
  10. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: e-tec 600 re -11

    Siinä uudessa kestää sen yhden kiristyksen ja sitte taas vuotaa... Osta siihen uuteen suosiolla se renkula niin ei tarvi värkätä ;D
     
  11. penacool

    penacool Stiga Snow Racer King Size GT

    Vs: e-tec 600 re -11

    Vaihatutetaan vain uutta säiliötä syssymmällä ja ajetutetaan samalla -12 mallin ohjelma konneeseen...
     
  12. Dude

    Dude Well-Known Member

    Vs: e-tec 600 re -11

    Ei mulla vaan ollu ongelmaa tuon öljysäiliön kanssa. Uudesta lähtien varoin kiristämästä liikaa. Tiiä sitten johtuko se siitä.
    Bensatankinkorkki tuntuu olevan kans herkkä kiristämisen suhteen. Ainaki ku kelit lämpenee, niin tuntuu että se tiiviste jotenki menee herkästi rupelille. Sitten jos kiristää lisää niin menee rikki. Oon oppinu jo huomaamaan että kun kiristystuntuma katoaa, niin pitää tarkistaa ja suoristaa tiiviste.
     
  13. Maukka

    Maukka 800 re

    Vs: e-tec 600 re -11

    Ei mulla se kiristämisen takia oo alkanu vuotaan. Vedän kummakkin korkit tosi varovasti kiinni, ne kun ei kauheesti momenttia tarvii. Varsinkin pensatankin korkki tuntuu kiristyvän ajossa ittestäänkin ihan helvetin tiukkaan välillä. Kuumat kelit (+15C) ton kauluksen väänsi.
     
  14. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Vs: e-tec 600 re -11

    Mitäs joutavaa lätinää tuo nyt on olevinaan että takuupeliä omalla rahalla parsitaan ??? Vaikka se onkin järkevintä niin väärä periaate ;)
     
  15. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Vs: e-tec 600 re -11

    Ostin tällaisen kelkin ja tutkailin sitä pikkusen ennen kuin työnsin odottamaan syksyä.
    Etupukin iskarin lisäsäiliö on osunut liukurunkoon ja kummassakin jo aikamoiset jäljet? Miten sen on mahdollista osua sinne? Säiliö on kiinteä. Onko muilla jälkiä ja meneekö tuo takuuseen?

    tek
     
  16. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Vs: e-tec 600 re -11

    Millaista rautaa suosittelisitte pp:suksiin ja kummissa reijissä ootte satulaa pitäny?
     
  17. NipaTu

    NipaTu Kelkaton.

    Vs: e-tec 600 re -11

    Itsellä PP:ssä rautana totaltekin racingit, hyvin pelanneet ::)
     
  18. Maukka

    Maukka 800 re

    Vs: e-tec 600 re -11

    Ei kellään olis mitään hyvää voimalinjasetuppia tähän? Aika paljon herkempi sais olla alhaalta, mut mulla ei riitä aika eikä hermo alkaa säätään ja kokeileen. Voi laittaa privallakin jos on pieni salaisuus, ei tule tämä kelkka viivalla vastaan.
     
  19. Maukka

    Maukka 800 re

    Vs: e-tec 600 re -11

    Eikö tosiaan kukaan ole rukannut lähtöjä tähän REkeen? Skidoon vastaavat kelpaa myöskin? Kiva ois saada kelkkaa pomppaamaan vähän kiukkusemmin, onnistuis kikkailukin vähän paremmin.
     
  20. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Vs: e-tec 600 re -11

    Täälläkin kiinnostais tietää mitä välityksiä porukka on käyttäny ja millasta setuppia variaattori - kytkin alueella. Aikaisemmin kun ei ole tullu vaiheltua mitää ni ei ihan arpomalla tekis mieli ostella palikoita. ::)
     

Suosittele tätä sivua