Ski-Doo Freeride gen4 2018->

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Spin, 24/3/17.

 1. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  @edge 340 osaa vastata paremmin mutta vissiin tällä viikolla oli tarkoitus..
   
 2. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

  Tällä tai sitten ensviikolla pitäs olla.
   
 3. JS200

  JS200 -18 Freeride 154"

  Viitsitkö avata ku ei jaksais alkaa kaivamaan?o_O
   
 4. RemiX

  RemiX 800 rfTek DOO

  Viimevuotisesta summitista meni johtosarja pääsiäisenä ja kesällä tuli osat. Nyt meni tästä uudesta riiraidista "päivitetty"johtosarja samasta kohtaa. Kuoret on johdoissa ehjät mutta sisältä poikki.
   
 5. peruna.

  peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20

  Mistähän kohti ne on menny? Kuva ois kiva.
   
  mikzar tykkää tästä.
 6. herrasmies

  herrasmies Freeride 154 -18

  Pari kk mennyt edellisestä päivityksestä tänne. Vähän alkaa haisemaan siltä että ajellaan onnellisena kohti auringonlaskua... Ainaki ite näin tehen. Yhtään remmiä rikki en oo saanut mutta kaippa sitä ei oo antanu tarpeeksi "happea"...? Mitä pidemmälle talvi on edennyt, sitä parempi fiilis. On se kone!!(kuski on mitä on)
   
  Koulupoika ja mikzar tykkäävät tästä.
 7. Mikkets

  Mikkets Ski-doo Freeride 154" -18

  Remmejä ei oo vielä menny, mutta moottorin tukikumit antautu n. 950km kohdalla, jolloin myös remmi alkoi vastaamaan runkoon. Tällähetkellä takuuremontissa odotellaan osia, ilmeisesti moottorin tukikumit on aikalailla joka paikasta loppu, epäselväksi myös jäi mitkä kumit sinne nyt on tulollaan.. Takuupäivityksenä vaihtoon menee kuulemma myös se rungon kappale variaattorin alapuolella jalkakotelon edessä johon remmi yltää vastaamaan. Muuten on kyllä ollut hauska laite ajella ja suht huoletta on saanut päästellä auringon laskuun. Vielä itselle tehtäväksi jää moottorin ylikierrosten kuriin saaminen, pitänee varmaan tuo Diablon kitti investoida jossain vaiheessa =) Pivotteihin painoa lisäämällä ilmeisesti herkkyys katoaa ?
   
 8. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Jos remmin luistamista haluaa luulla herkkyydeksi niin joo..
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 9. Hessutoni

  Hessutoni Member

  Mitenkä on freerideissa remmit kestäny? Onko porukka tehny muutoksia voimalinjaan,diabloo,dj kittiä tai teami kakkoseen. Semmonen mikä oikeesti on hyvä?
   
 10. hamy

  hamy Member

  Nyt se sitten tapahtui, alkuperäinen remmi poksahti. Remmi kesti 1959 km. Menisköhän tuo vielä takuuseen:).En ole edes kokeillut heiluuko kone, pitäis melkein tarkistaa.
   
  herrasmies, mikzar ja Golfster tykkäävät tästä.
 11. herrasmies

  herrasmies Freeride 154 -18

  Voi kurjuus. Johan tästä on kerrottu ja keritty pelätä tätä päivää. Brp syö remmit. Onneksi fiilis on että freerideissa väli vois olla pari tonnia km.. o_O
   
 12. Mikkets

  Mikkets Ski-doo Freeride 154" -18

  Onko muilla tehty minkälaisia takuupäivityksiä tähän mennessä ? Omaan kelkkaan nyt vaihdettu petikumet rs:n tekeleisiin ja samalla oli ainaki tuota variremminsuojan kiinnitystä muokattu. Hivenen vaan ihmetyttää tuo työn jälki :( Täytyy kyllä myöntää ettei muutenkaan jäänyt oikein hyvä fiilis tuosta takuuremontista, kesto 5-viikkoa ja pultteja löysällä sieltä täältä.. Lisäksi vaihtoon oli mennyt myös kytkimen puolelta se osa johon petikumit kiinnittyvät, kun vanhoja kumeja irti prässätessä oli ilmeisesti lähtenyt materiaalia sen verran, että uudet kumit eivät olleet enää istuneet tiiviisti...
   

  Lisätyt liitteet:

 13. Nenone

  Nenone BC X-RS 146"

  Onko näiden -18 mallien päivityksistä tullut mitään tietoa?
   
 14. RemiX

  RemiX 800 rfTek DOO

  Uuet rampit, mag puolen kumi (mikä vaikuttaa ihan paskalta), pto puolen kumien jäykistelyä... olikohan vielä muuta
   
  Nenone tykkää tästä.
 15. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Mitkä rampit tulee?
   
 16. kaner

  kaner HC Evo 153"

  966 on ne uuet LE rampit eli luultavasti kyse noista.
  51gr
  "Similar to the 951, but the mass is distributed a little differently. I think it will have more bottom end and lower engagement speed"
   
 17. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Mitähä eroa 990:een.
   
 18. kaner

  kaner HC Evo 153"

 19. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Jännä homma että boondockerissa on kuitenki 990. Ei nuissa isoja eroja ole, mutta pieniki ero vaikuttaa.
   
 20. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Voisi äkkiseltään kuvitella että noilla saadaan hiukan kompensoitua orkkisremmillä tapahtuvaa overshoottia lähdössä. Toisaalta lähes kaikkien orkkisramppien ongelma mielestäni on kärkipainon puute mikä aiheuttaa luistamista isommalla vaihdolla. Ei siinä ihan toimivan setupin tuollakin voi saada.

  Liialla kärkipainolla DJ:n mukaista "rpm drifting" kyllä tulee mutta eipä olla sellaista havaittu orkkispainoilla. Ennemmin se ongelma tulee siitä kun orkkisremmi kuumuu/kiillottuu ja menettää pitonsa, sitä aletaan kompensoimaan lyömällä valtavasti lisäpainoa pivottiin ja sitten kierrosten vaeltelua ja voimansiirron puutumista alkaa oikeasti ilmetä.
   

Suosittele tätä sivua