Uutuus: Scott Prospect ajolasi

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 3/3/17.

 1. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Kaverilla veti jo parkkiksella uudet prospectit sinkkiin ekalla käyttökerralla siihen malliin että joutui hanskalla hinkkaamaan puhtaaksi. Eli hengitysilman höyry jäi siihen ulommaisen linssin pintaan eikä kadonnut itsekseen. Minulla oli uudet Oakleyt ja niistä se hönkiessä pintaan tullut tullut kosteus kyllä katosi samantien kuin tulikin ilman pyyhkimistä. Toki semmoista ihmelasia ei ole mistä esim. sisäpuolelle päässyt kosteus (hiki/lumi/vesi) katoaisi ilman kuivatusta. Tai no ehkä jossain reittiajossa, mutta ei ainakaan umpisella möyriessä.

  Oakleyllä on näemmä tullut tälläinen "inferno" -tekniikka jossa sisälinssin saa nappia painamalla sulatettua/kuivatettua, voisi olla umpishommissa aika hyvä jos vaan oikeasti toimii: http://www.oakley.com/en/product/WGOO7070PZINF

  Ski-Doollahan on myös lämmitettävät lasit, mutta noissa etuna niihin on akkuyksikön sijainti suoraan lasien hihnassa ilman erillistä johdon päässä olevaa pakettia.
   
  Viimeksi muokattu: 12/12/17
 2. Energy83

  Energy83 Boondocker Re 800 -15 , Nytro Xtx -10

  Kannattaiskohan tuota sittenki turvautua tuohon Lcg Snowcrossiin. Muutamilla kavereilla kyseistä lasia löytyy ja tuntuu kehuvan. Itselläni on tällä hetkellä käytössä Smithin IO7 lasi jossa käytän nyt Chromapop storm rose flash linssiä. Toimii helvetin hyvin. Kirkkaille keleille sitten ChromaPop Everyday linssi.
   
 3. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Olen käyttäny melko aktiivisesti kumpaakin, LCG ja Prospect. Väitän että Prosepct pesee LCG:n. Itellä ei mitään ongelmaa huurtumisen kans. Tosin empä mie tökötä tauoilla lasit päässä ja toisaalta kunto on siinä jiirissä, että ukko ei puuskuta ku höyryveturi.
   
  Tapani Tulisalmi tykkää tästä.
 4. riispa

  riispa 2019 850 Pro Rmk khaos mod

  Tänään saapui Sipolan suosituksen johdosta prospectit ja täytyy sanoa että istuvuus on kyllä täydellinen ainakin FXR:n kypärään. Huomasin myös että ensimmäiset lasit missä foamia on muokattu enemmän nenän mukaisesti ja taitaa olla ensimmäiset lasit scotin hustlereiden jälkeen joissa nenä ei mene lyttyyn. Tosi toimiin ei vielä kerennyt mutta kirjottelen lisää ensimmäisen ajoreissun jälkeen. Linssiksi valikoitui Light sensiive bronze chrome, joka Scotin sivuilta katottuna oli paras "jokapaikan" linssi. 25324096_10213629445042844_591220820_n.jpg 25371222_10213629444722836_1702402455_o.jpg

  OT: Sori jos kuvat on isoja kun ei ole foorumille kirjotellut pitkin aikoihin nii ei osaa enää skaalata kuvia ja photobucketin tarinan te kaikki tiedättekin
   
  japejun ja Mika_R tykkäävät tästä.
 5. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  Kellään kokemuksia miten istuu 509 tacticaliin?
   
 6. S4ms4

  S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11

  Nyt ois nämä hankittuna. Mielenkiinnolla oottaa joulua ku pääsee eka kertaa kokeilee ees :D saas nähä miten radalla kinkun sulattelussa toimii
   
 7. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Pari päivää kokemusta lasit + Airohin kypärän yhdistelmästä. Istuvuus on lähes täydellinen, mutta helposti jää hieman rakoa toisen posken kohdalle. Lasien tapauksessa iso vaikutus on myös kypärämyssyllä. Mulla Scottilainen, jossa kauluri fleeceä ja huppu ohutta keinokuitua. Mallissa nenäsuoja ja pieni rei`itys suuta varten. Tuon kanssa kun muistaa, että kangas ei tule foamin alta lasien sisälle, niin hyvin toimii. Ainakin nyt nollan ja miinus 5 asteen välillä pysyneet huurusta puhtaana.
   
 8. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Tänään pamahti Prospectien linssin väli huuruun. Entisillä lsseilla en muista sattuneen ikinä. Ja vielä pihassa, ennen liikkeelle lähtöä. Osansa saattoi vaikuttaa, ettei eiliseltä ollut lasit, kypärä tai kypärämyssy kerennyt täysin kuivua. Hälyyttävä ominaisuus silti.
   
 9. viper70002

  viper70002 Well-Known Member

  Mikä olisi paras yleislinssi näihin laseihin? Onko se tuo light sensitive tai miten esim. amplifier red chrome? Onko kokemuksia hyviä/huonoja? Tulisi airoh aviator 2.2 kaveriksi. Todella vaikea löytää sopivia laseja kun tuo aukko on niin iso ja leukasuoja tulee tosi lähelle klyyvaria. Esim. 509 aviator on korkeussuunnassa liian matala jää posket viimalle paljaaksi.
   
 10. Kelkkajaksu

  Kelkkajaksu 600r Rave -19. Winha 600 -83

  Olen kokeillut monia laseja ja nyt tuli hommattua nämä prospectit ampl yellow chrome linsseillä. Istuvuus scott 350 kypärän kanssa todella hyvä ja erittäin miellyttävät naamaa vasten. Aamulla oli -15 pakkasta kun lähdin ajamaan, tuli 150km lenkki ajettua, eivätkä huurtuneet piiruakaan. Todella hyvä ostos!. 109e kärkkäiseltä.
   
  IleKarkkainen tykkää tästä.
 11. mappe

  mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

  mistä se kannattais tilata varalinssi näihin? tarttis punervan/oranssin tai sitte kirkkaan.
   
 12. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Kuten aiemmin oli puhe, niin värihommilla ei ole näissä mitään merkitystä. On ihan se ja sama minkä värinen se linssi on, maisema näyttää samalle tai saman väriselle. Eli näissähä on nuo tekniikat jotka ratkaisee. Eli Enhancer, Amplifier ja Light Sensitive. Väri on vain ulkonäköä varten. Mutta jos hämäriin keleihin etit linssiä niin kirkas. Mutta nyt mennään jo kevättä kohti, niin Enhancer vois olla jo ihan ok.
  Vähä heikosti löytyy verkosta myyjiä linsseille. Mutta Duellin kuvastosta löytyy kaikki linssit, joten käy tilaamassa jostaki Duell-kauppiaalta.
   
  Driver ja mappe tykkäävät tästä.
 13. japejun

  japejun Well-Known Member

  Kärkkäiseltä löytyy linssiä joka lähtöön.
   
  IleKarkkainen tykkää tästä.
 14. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  No aika huonosti toimiva lasi saa olla jos sinkkiin vetää reittiajossa. Enempi ne ongelmat tänäpäivänä on tuolla puskacrossin puolella.

  Sitten eri asia kun sataa alijäähtynyttä vettä tai sammakoita, ei siinä mikään lasi pysy auki jossa ei ole lämmitystä.
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 15. IleKarkkainen

  IleKarkkainen Arctic Cat Riotti

  Korjataan vielä sen verran että kaikkia tulee heti kun maahantuoja saa lisää ja mitä ovat jo saaneet, löytyy hyllystä ;):)
   
 16. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Tämmöset tuli ostettua amplifier ja kirkkaalla linssillä. Ei puhunu Sipola pehmeitä ja pysyy kyllä hyvin auki, taitaa olla ainut lasi (niistä mitä mulla ollu) kun ei tarvinnu umpisralleissa käyttää pois naamalta kertaakaan. Ei menny huuruun etes kaivaessa johon vaikuttaa tuo hyvä tiiviys naamaa vasten.
  Tuo kirkas linssi oli vähän turha hankinta ainakin tähän vuodenaikaan kun tuolla amplifierilla näkee muodot huomattavasti paremmin vaikka harmaata välillä onkin.
  Shoein Vfx-w istuu todella hyvin eikä rakoja jää.
   

  Lisätyt liitteet:

 17. Nipademu

  Nipademu Lynx Enduro 3300 -21, XTRIM STD 600ACE 2020

  Hyvin kyllä itselläkin pysyy auki, mutta ei ihan noin hyvin istu Airohiin kuin Miko84:lla tuohon Shoeihin. Korkeussuunnassa on hieman tiukat, joten foamit ottaa itteensä aika pian. Poskiin pääsee kuitenkin ajoviima puremaan aika napakasti, jopa muutaman kerran paleltunut. Muuten oivat lasit.
   
 18. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ite olen nyt ajanu tuolla Ligh Sensitivellä, toimii. Omaan makuun amplifier oli ainaki täälä lapissa vielä liian tumma. Mutta nyt ku arska paistaa niin tuo itekseen väriä muuttava linssi on kyllä loistava. Vähä meinaa silmät sekoilla kun ottaa lasit päästä, mutta muuten on kyllä hyvä. Näitähä on muillaki merkeillä, joten kannattaa vähä vilkuilla tämmösten perään.
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Kylläpä nätisti istuu
   
 20. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Tänään lasit aivan huurussa linssien välistä. Samalla kun lynksin variaattorin lämmössä yritin häätää huurua lasien välistä pois, niin hoksasin, että sisempi linssi irti ulommasta. Sain paineltua linssä takaisin ja onneksi tarttui liimapintaan vielä uudestaan, ettei koko ajopäivä mennyt reisille. Lasit olleet parikuukautta käytössä ja linssi jo irti, ei oikein kestävyys vakuuta...
   

Suosittele tätä sivua