Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    @Mikkoyli
    Mitä telaston kepit maksaa?
     
  2. jp10

    jp10 Well-Known Member

    Se pitää ajaa 5000km niin yammunkone ottaa täydet kierrokset.voihan se ekavuoden malleissa olla aina jotain parantamista
     
  3. K-Mikko85

    K-Mikko85 Sidewinder M-TX 162 SE



    Mikä idea tai mitä se meinaa tuolla kytkimen simmillä??
    Ja onko juuri tosi että 17dollaria maksaa uusi 21piikkinen yläratas??o_O
    Ronniella.
     
    Viimeksi muokattu: 28/12/16
  4. JuhaKo

    JuhaKo Active Member

    Jää uupumaan se 5hp ainakin ja tänään huomasin että päivän umpista metsäautotietä ajelleena niin lopuksi täyskaasuvedossa alkoi ihan kuin uupumaan hetkittäin, ihan kuin alkaisi 2-t laite keikkamaan kiinni, en muuta keksinyt kuin lopuksi parkkiksella huomasin että coolerin edessä oleva verkko oli muurautunut umpeen ja oisko imulämmöt nousseet liikaa ja tiputti ennakkoa hetkittäin.
    [/QUOTE]


    Se verkko kannattaa pitää puhtaana. Lämmöt alkoi koneessa nousta 20-40km/h vauhdissa (mun pojat ajoi) pihalla kun verkko oli ummessa vaikka pakkasta oli -15c. Laski lämmöt kuitenkin kun kokeilin ajaa lujempaa.

    Huippuja mitattiin ihanne olosuhteissa 176km/h. Mittari näytti silloin vähän yli 180km/h.
     
  5. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member


    Se verkko kannattaa pitää puhtaana. Lämmöt alkoi koneessa nousta 20-40km/h vauhdissa (mun pojat ajoi) pihalla kun verkko oli ummessa vaikka pakkasta oli -15c. Laski lämmöt kuitenkin kun kokeilin ajaa lujempaa.

    Huippuja mitattiin ihanne olosuhteissa 176km/h. Mittari näytti silloin vähän yli 180km/h.[/QUOTE]

    Niin pitää tehdä. En hoksannut kuin vasta parkkiksella alkaa tutkimaan tilannetta. Teboilin baarissa huhuilivat että olisi gps:ään ajettu 194kmh, tuosta en osaa sanoa mitään kun eihän jäälläkään saa ajaa kuin 80km/h. Ja amerikan joe ajanut 201kmh. Jotain kertoo tuosta ylipitkästä välityksestäkin.
     
  6. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ameriikan pojilla oli pidenetty välitys :)
     
  7. Jukkis

    Jukkis Sidewinder L-TX 137, SRX 137

    Onko ne Ameriikan pojillakin hihnat paukkunut?
     
  8. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Ei ole, ihan vakiot ovat olleet, ei tarte enää pidempiä tuohon.

    On paukkunut samallalailla.
     
  9. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Onko ysitonni cateissa ollu samaa remmiongelmaa? Vai pelaako Teamin tekeleet paremmin?
     
  10. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    On pelanneet ilman remmirikkoja uudellamantereella kuulema. Eli jotain häikkää Yamahan puolella nyt on, muutakin kuin älytön välitys.
     
  11. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    se shimmi tulee niinku sen kytkimen jousen jatkoksi elikkä sillä säädellään lautasten ja remmin väli justiinsa kohilleen
     
  12. hekkis

    hekkis Sidewinder MTX 153, S4

    Onkos kellään heittää hyviä lähtöpaineita BTX:n alustan vakikeppeihin? Tehdassäädöt pohjailee melkein joka vastapatissa. Etupukissa oli 40psi ja evol säiliössä 100psi.
    Nostin ko paineet 100/150 muutaman stepin kautta. Tämä vei hommaa jo parempaan suuntaan, mutta edelleen menee läpi suht helposti. En toki mitään crossivehjettä hae tästä, mutta pitäshän se kavereiden perässä pysyä särkemättä vehkeitä:)

    Onkos muuten normaalia, että etupukin evol säiliöstä tuli sinistä mömmöä, kun säädin paineita? Nestettä tuli sillai että sitä tippui lattiallekin about 10 tippaa..

    Kertosko joku vielä näiden foxien toiminnasta tarkemmin? Sehän on selvää et mitä enemmän painetta sen enemmän vaimennusta. Onkos evol vs normisäilön paineiden suhteella toisiisa nähden merkitystä? Vaikuttaako nämä paluuvaimennukseen ollenkaan/ pystyykö paluupuolta säätää näissä ollenkaan? Iskareiden tyyppi on Fox float 3 / Fox float 3 evol R. (Etupukissa on evol säiliö vaikka nettisivujen mukaan tyyppi on pelkästään float 3)
     
  13. hekkis

    hekkis Sidewinder MTX 153, S4

    Edit: tuossahan tuo toiminta kerrotaan:

    The air pressure in the EVOL air chamber is adjusted to control the vehicle corner roll and bottomout characteristics in the last 1/3 of shock travel; the pressure in the MAIN air chamber is adjusted to change ride height and the suspension stiffness of the snowmobile.
     
  14. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    En tiedä vielä.
     
  15. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    Yli 400 km ajettu eikä mitään ongelmia. 9000 kierrosta näytti ottaneen kun kerran koetin vähän pitempään. Tänään ajettiin 4 kelkkaa porukassa ja tankattiin yhtäaikaa niin minun 137 Sidewinderi kulutti 23 l/100km, 162 Sidewinderi 20, 600 Lynx Etec 2016 16 ja 800 Ski-Doo Iron Dog 14,5.
     
  16. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Teho ei tule tyhjästä.

    Kävin tänää ajamassa 153" ja 162" ja kyllä on saatu umpisvehkeisiin alustatki tikkiin reittiajoa ajatellen. 162 yllätti kyllä reitillä positiivisuudellaan. Aika hyvää kyytiä pystyy siirtymätki ajeleen. Oli kyllä keveitä ajettavia, huomaa kyllä että painoa saatu vielä taaemmas ku Viperissä. Kahvatupet oli kyllä hyvät. Omalla ku lähti sen jlk ajamaa nii niinku ois norsunkärsää pitäny käessä. Uus reittiohjaus ei sovi mulle, vaatis tovin totuttelua. Siitä johtuen ei "ummella" taittunu siihen mitä Viperi.

    Konehan on kyllä parasta mitä oon kokenu :p Portaatonta tehoa ja vääntöä koko kierroslaueen. 70kmh vauhista jakso vielä vetää keulan pehmeällä ylös. Eipä oo Yamaha ollu näin valamis tehtaalta tullessa aiemmin. Harmittaa vain ku 153sta ei tullu oikean levysellä keulalla, pystyohjauksella ja karkealla matolla. Mulla on nyt Viperissä nuo kaikki :rolleyes: Ei noussu kuume ku paremmin soppii kätteeen nykyinen.
     
  17. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Miltä ne vaikutti niinku tehojen puolesta kun omaan turboos vertaat? Sullahan oli se 190 sarja viperissä?
     
  18. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Alakierroksilla herkempi ku turbo ennemmin mukana. Yläkierroksilla tuntus perstuntumalta että MCX repii enemmän. Onhan tuossa vähä räyhemmät äänet suhinoineen.
     
  19. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Sulla taisi olla 16g se ahdin siinä 190kitissä? Mulla oli 19:nen ja se pääsi alipaineelta pois tiedonkeruun mukaan aikalailla tasan 5000rpm kohdalla ja tuo 16 oletettavasti hieman ennen. Sidewinderistä en ole vielä nähnyt sellaista käyrää tai videota jossa avattaisiin kaasu alakierroksilta ja nuo mcx:n sivuillakin olevat videot on sellaisia joissa avataan kaasu vasta jossain 7000rpm seudulla kokonaan, miksi niin tehdään sitä en tiedä.

    Mutta epäilen että ei paljoa alempaa kyllä SW:kään ala ahtamaan, muutama satakierrosta max eroa mutta moottorinohjauksella on saatu tuntumaan todella tasaiselta tuo tehon tuotto. Tähän olettamukseen haluaisin joltakin varmistuksen kun laitatte mcx:n kittiä ja tiedonkeruuta paikalleen. Tai löytyy video penkityksestä ja/tai lappu jossa näkyy paineen nousu kierroksiin nähden.

    Omasi tuntuu siksikin terhakkaammalta kun tuossa 162:ssa on pidemmät välitykset 24/50 välitykset ja sulla 21/49.
     
  20. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Te joilta on remmejä paukkunu, onko kakkosen rullat kunnossa?
     

Suosittele tätä sivua