ProCross XF 2012 ---> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 13/11/11.

 1. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Joka kerta, kun on paino kulunut montulle, on rulla ollut käyttökelvoton ja rullan pusla puhki, mitä ite oon noita kytkimiä availlut. Eli n. 10kpl tuon vian takia.

  Suomesta alkuperäinen rullasarja ja liikkuvien puslat maksaa ~saman, kuin Amerikan maalta uus kytkin. Työtäkin siinä on vielä vähän tehtävä, etenkin jos ei ole aikasempaa kokemusta ja työkaluja.

  Toki uuden toimitusaika voi sitten olla jotain viikon ja vuoden välillä.
   
  Viimeksi muokattu: 29/3/22
 2. perusjätkä

  perusjätkä Member

  Kiitos vinkeistä. Miten on kannattaako esim, Teamin kytkin laittaa jos hinnat alkaa olemaan samaa luokkaa alkuperäisen kanssa. Toki täytyy se korjaus kysyä Jovikatilta. Rapakon takana oli Teamiläisiä tarjouksessa niin ajattelin, josko semmoinen?.
   
 3. perusjätkä

  perusjätkä Member

  Kiitos vastauksesta.
  Mietin sitä Ameriikasta tilausta ja Teamiläistä, josta tuossa Perttunille kirjoitinkin. Meneeköhän se Teamiläinen heittämällä ja pelaa vissiin orkkis vartsun kanssa normaalisti?.
   
 4. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Viisaammat osannee kertoa sopivuuksista kampiakselille. Eikös se Team Boss ( mikä siis vakiokytkin 2016-2021 ollut muistaakseni) ainakin pitäisi olla sopiva. En tiedä onko Teamilta erikseen saanut Cattiin soveltuvaa kytkintä.
   
 5. Bearcat-97

  Bearcat-97 Well-Known Member

  Team kytkin passaa bolt on paikalleen. Mutta kytkimen kalibrointi eli jousi ja painot menee uusiksi. Noita teameja on 30mm ja 33mm karalla, kannattaa olla tarkkana kun tilaa. 33mm kara on käytössä kaikissa laydowneissa 600-> -03 eteen päin. Uusimmista kilpureista ja c-tek2 600 moottorista en ole varma, mutta ns kansan malleissa on tuo 33mm. Käy siis firecateista eteen päin paikalleen.
   
 6. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Samalla 33mm karalla on nuo uudemmat kilpurit ja 600 ctekit.
   
 7. Tampio89

  Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

  No hyvä että joskus edes sattunut tuuri ja vielä parempi kun sain tietää siitä :D (noin 4tonnia ajelin kyseisellä kytkimellä pelkän puhdistuksen ja painonvaihdon jälkeen)
   
  Seiti tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua